exhaustive Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Salut toata lumea :beer: . Am auzit ca se fac recrutari si m-am pus si eu pe aici sa scriu ...Pe mine ma cam stiu baietii si sper sa am putin noroc sa intru si eu in guilda.Sunt un SM mic de lvl 337 fara rr si joc destul de des numai ca nu prea ma agit sa nu ma doara ficatu :-j .Daca ma acceptati in guilda va promit ca repar toate soselele din Romania si fac pensiile mai mari..Va multumesc si sa traiti bine :beer: . :crazy: Sunt cam glumetz de felul meu ...serios vorbind sper sa ma acceptati :beer: Hai Spor la multe RR :dance:
Guest LakeOfTears Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 cool.gifUite tot asa, dar mai restrins si cu alte culori, daca vrei.
The^DiamondZ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 cam liniste la voi... :crazy2:e criza -_- `.
sarmy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Uite tot asa, dar mai restrins si cu alte culori, daca vrei.Artistule :pottytrain2:
Guest jTraLaLa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Neatza . As dorii si eu sa reintru in guild deoarece acc. cel vechi mi lau spart ( AttacK) . Acc nou. Caracter Nou . Un nou inceput...Acum miam facut tot un bk . LariaNDanke :)
bunny Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nu mai exista guilda in joc (de fapt exista insa GM-ul are suspend permanent).