@Razvanel Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Un nou Guild........un nou inceput.....Avand in vedere ca e o guilda noua...avem si noi un regulament..daca ii putem zice asa deoarece sunt niste lucruri care tin de bunul simt si se regasesc cam in orice guild(comunitate) :beer: Dorim numai oameni cu bun simt care stiu ce vor de la joc, seriosi cu activitate pe forum si in joc . 1.Nu se vorbeste urat in guild, inclusiv afirmatiile "ba", "ma", "mah" etc ( cel mai elegant "man" sau cel mai simplu i te adresezi cu numele) 2. Nu se face diferenta (rr , clasa, grad, varsta, etc.), nimeni nu este favorizat insa respectul trebuie sa primeze . B) 3. Certurile cel mai bine ar trebui evitate sau daca se ajunge acolo , cei cu pricina trebuie sa ajunga la un acord comun caci altfel vor ajunge pe mana calaului. 4. In guild orice item se ofera FREE :right: (bineinteles dak vrei sa oferi itemul respectiv ) , exceptie facand items foarte cautate ‘’scumpe’’ pentru care negocierile e de preferat a se purta pe privat . 5.Respecta si vei fi respectat (nu este valabil doar in guild , ci si in general cu toti playerii) 6.Este foarte importanta activitatea in joc (mult timp on). 7.Regulile de mai sus sunt valabile bineinteles si in alianta (asta in cazul in care o sa existe una) Nu va fi nici o data un guild cu multi membri si asta datorita faptului ca membrii actuali doresc liniste si un ambient placut in interiorul guildului . Foarte rar mai si racolam , insa asta numai cu recomandare din partea a cel putin unui membru din cei cu vechime in guild . :D Guild Master: Lapusneanu
Lapusneanu Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Daca se intreaba cineva ce face Razvanel cu papusa gonflabila ... sa stiti ca nu e ceia ce credeti.. :D Da..... inante! ca inainte era mai bine .Uitasem ... Razvanel e responsabil cu topicul guildei ... sa munceasca toata lumea :kar:
@Razvanel Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Dap..sper sa imi fac treaba bine..acu dak tot e off serv....makar sa mai stam la taclale...
ReGeLe^Bk Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Good Luck cu guilda :cool2: sper sa va simtiti bine impreuna si nu uitati ca voi contati si nu ceea ce cred altii :)apropo...nu poti chiar sa impui regula 6... fiecare intra cum poate si pana la urma e un joc...intram cand vrem sa ne relaxam... :beer:
@Razvanel Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 neatza all!Dar nu am impus-o...depinde de fiecare cat timp are...am zis ca e important sa fi mult on...dar nu am zis....mai dak nu esti on mult te scot.....
@Razvanel Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Mda...ce faceti ....tot asteptati cu sufletul la gura...geo iti pastrezi numele...???tot Lapusneanu o sa te intitulezi...???
[kalypso] Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Mda...ce faceti ....tot asteptati cu sufletul la gura...geo iti pastrezi numele...???tot Lapusneanu o sa te intitulezi...???Da da......Lapusneanu .. asta va ramane nick-ulSe pare ca vom avea parte de o recuperare de date .Se spulbera visul tau de ati face BK...Vei trai ca un elfoi nervos ce esti :Psucces !Multumim pentru urari ... :beer:Good Luck cu guilda :cool2: sper sa va simtiti bine impreuna si nu uitati ca voi contati si nu ceea ce cred altii :)apropo...nu poti chiar sa impui regula 6... fiecare intra cum poate si pana la urma e un joc...intram cand vrem sa ne relaxam... :beer:Multumim .. voi lua in considerare sugestia cu ''simtitul bine impreuna'' :D
@Razvanel Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 neatza mai..ce faceti....???adik mna...ce rost are sa intreb..aceelasi raspuns...la ibl in tarkan:D:D
xLuK Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 mult succes si daca sunteti de acord , poate facem o aliantza :)
Lapusneanu Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Mult succes George si Razvanel :beer: :tiphat:Merci !!! ''file''mult succes si daca sunteti de acord , poate facem o aliantza :)Merci ptr urare ... iar legat de faza cu alianta .. mai intai sa ne dezvoltam putintel :) Acum suntem mici si nevoiasi .:D.. peste vreo 2 -3 saptamani ne ocupam si de aliante .
Damian Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 sunt convins ca o sa facem o treaba buna in viitor :tiphat:
solo_boy Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 sal alllbataia voastra e pe pro tv in direct....(se stiu vedetele :)) :)) )deseara plec la Bucuresti iar pe contu meu o sa intre o prietena (e maritata si in varsta :P )si o sa mai intru si eu daca voi avea posibilitatea...asa ca sper sa nu ma alungati din guild :D P.S:Lapuseanu de mai dat afara bataia ta va fii pe toate posturile tv...si in direct si in reluare =)) =)) Spor la lvl,rr si sa ne auzim cu bine :beer:
The^DiamondZ Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Hellloo everybody...ce faceti :cool2:Uite mai crestem si noi ;;)
solo_boy Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ola allmsg pt cei din bucuresti:va vreau ghater... :beer: care sunteti din guilda din buc hai sa organizam un ghater ca nush cat stau pe aici sa si va vad la fata :crazy: