Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

@Razvanel

BRAVE

Recommended Posts

Posted

Un nou Guild........un nou inceput.....Avand in vedere ca e o guilda noua...avem si noi un regulament..daca ii putem zice asa deoarece sunt niste lucruri care tin de bunul simt si se regasesc cam in orice guild(comunitate) :beer:

Dorim numai oameni cu bun simt care stiu ce vor de la joc, seriosi cu activitate pe forum si in joc .

1.Nu se vorbeste urat in guild, inclusiv afirmatiile "ba", "ma", "mah" etc ( cel mai elegant "man" sau cel mai simplu i te adresezi cu numele)

2. Nu se face diferenta (rr , clasa, grad, varsta, etc.), nimeni nu este favorizat insa respectul trebuie sa primeze . B)

3. Certurile cel mai bine ar trebui evitate sau daca se ajunge acolo , cei cu pricina trebuie sa ajunga la un acord comun caci altfel vor ajunge pe mana calaului.

4. In guild orice item se ofera FREE :right: (bineinteles dak vrei sa oferi itemul respectiv ) , exceptie facand items foarte cautate ‘’scumpe’’ pentru care negocierile e de preferat a se purta pe privat .

5.Respecta si vei fi respectat (nu este valabil doar in guild , ci si in general cu toti playerii)

6.Este foarte importanta activitatea in joc (mult timp on).

7.Regulile de mai sus sunt valabile bineinteles si in alianta (asta in cazul in care o sa existe una)

Nu va fi nici o data un guild cu multi membri si asta datorita faptului ca membrii actuali doresc liniste si un ambient placut in interiorul guildului .

Foarte rar mai si racolam , insa asta numai cu recomandare din partea a cel putin unui membru din cei cu vechime in guild . :D

Guild Master: Lapusneanu

Posted

Daca se intreaba cineva ce face Razvanel cu papusa gonflabila ... sa stiti ca nu e ceia ce credeti.. :D

Da..... inante! ca inainte era mai bine .

Uitasem ... Razvanel e responsabil cu topicul guildei ... sa munceasca toata lumea :kar:

Posted

Good Luck cu guilda :cool2: sper sa va simtiti bine impreuna si nu uitati ca voi contati si nu ceea ce cred altii

:)

apropo...nu poti chiar sa impui regula 6... fiecare intra cum poate si pana la urma e un joc...intram cand vrem sa ne relaxam...

:beer:

Posted

neatza all!Dar nu am impus-o...depinde de fiecare cat timp are...am zis ca e important sa fi mult on...dar nu am zis....mai dak nu esti on mult te scot.....

Posted

Mda...ce faceti ....tot asteptati cu sufletul la gura...geo iti pastrezi numele...???tot Lapusneanu o sa te intitulezi...???

Da da......Lapusneanu .. asta va ramane nick-ul

Se pare ca vom avea parte de o recuperare de date .

Se spulbera visul tau de ati face BK...

Vei trai ca un elfoi nervos ce esti :P

succes !

Multumim pentru urari ... :beer:

Good Luck cu guilda :cool2: sper sa va simtiti bine impreuna si nu uitati ca voi contati si nu ceea ce cred altii

:)

apropo...nu poti chiar sa impui regula 6... fiecare intra cum poate si pana la urma e un joc...intram cand vrem sa ne relaxam...

:beer:

Multumim .. voi lua in considerare sugestia cu ''simtitul bine impreuna'' :D

Posted

Mult succes George si Razvanel :beer:

:tiphat:

Merci !!! ''file''

mult succes si daca sunteti de acord , poate facem o aliantza :)

Merci ptr urare ... iar legat de faza cu alianta .. mai intai sa ne dezvoltam putintel :)

Acum suntem mici si nevoiasi .:D.. peste vreo 2 -3 saptamani ne ocupam si de aliante .

Posted

sal alll

bataia voastra e pe pro tv in direct....(se stiu vedetele :)) :)) )

deseara plec la Bucuresti iar pe contu meu o sa intre o prietena (e maritata si in varsta :P )si o sa mai intru si eu daca voi avea posibilitatea...asa ca sper sa nu ma alungati din guild :D

P.S:Lapuseanu de mai dat afara bataia ta va fii pe toate posturile tv...si in direct si in reluare =)) =))

Spor la lvl,rr si sa ne auzim cu bine :beer:

Guest Silphy
Posted

bft cu guilda :beer:

Posted

ola all

msg pt cei din bucuresti:va vreau ghater... :beer: care sunteti din guilda din buc hai sa organizam un ghater ca nush cat stau pe aici sa si va vad la fata :crazy:

Guest gootik
Posted

Cnv pe aici? :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...