garrone21 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Nume Caracter : Dulau Rasa: MG Nu mai stiu parola la contul vechi de pe forum, am dat sa o reprimesc, si acum trb sa vad pe ce mail a fost facut. Contul vechi era Odiosu, asa imi spun prieteni. Sunt in party cu membri din guilda voastra acum si trb sa stau on, k na mai are lumea treburi si nu am avut timp sa verific mailurile, sa imi aduc aminte parole.cu ce nick ai jucat pe db 2 ?
Guest Adutzu08 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Salut tuturor!Ma numesc Alexandru am 19 ani si as vrea sa ma alatur guildei voastre.Numele meu in joc este Adutzu , Sm , lvl 371 .Nu am rr dar sper ca o sa dau curand.Pana acum am fost doar in guilda Harmony.Nu sunt persoana care ar creea probleme in cadrul guildei sau a aliantei.P.S Joc foarte mult :> Multumesc anticipat ! :tiphat:
kenZzi Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 :) Salutare :)My name is George am 17 ani si as dori sa intru in BRAVE Dap sunt SaintG nu ma feresc :) am fost in Glamour dar am profitat de ei pentru ca stiam ca nu o sa rezist mult in guild pentru fitzele lui Cristal , curand o sa imi iau ss pe bk ca nu m-am putut abitzine.. si l-am injurat pe Cristal Sa revenim , SM lvl 298 , nick -kenZo- nu intru pentru iteme antice , rare, sau alte iteme , am iteme antice sa-mi ajunga am i destule Activ mai mereu Intru in guild pentru a ramane , nu prentru profit sau altceva.. vreau doar sa-mi fac prieteni ca am cam devenit Inamicul nr 1 pe server Thank you very much xD
kenZzi Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ps : daca imi puneti intreabarea " de unde nu stim noi ca la noi nu faci la fel " raspunsu = nu stiti .. trebuie doar sa aveti incredere:)
Guest BFMV Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Salut ... ma numesc Denis , am 14 ani (nascut de halloween ) . Sunt din Filiasi (Dolj) , langa Craiova. Despre mine : sunt destul de activ :D si cam atat ar fi de spus ! .Acum despre MU : il "practic" din 2005 , prima data l-am vazut la varul meu :) . Pe 97d : DB 1 : nu am jucat pe un caracter al meu , DB 2 : Am avut mai multe caractere :)) hacker2005 , denis^mg , Denis_BK , una^buna ... Daniela_ME :-" , DB 3 : am fost limitat la caractere :D , unul singur : L0ckdawN . Acum pe S1 am doar un caracter , Darkshines (initial a fost elf , dar cum am facut multe prostioare :-" i-am dat delete la 353 level ) , acum sunt MG , acelasi nume :D . Am fost in cateva guilds ... : ZES / RAGE / Ang3lik si nu prea imi plac cei din HH ally .Asta e tot ce am avut de spus , acum totul ramane la alegerea voastra , daca ma primiti in guild sau nu . :tiphat:
dvL Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Salut ... ma numesc Denis , am 14 ani (nascut de halloween ) . Sunt din Filiasi (Dolj) , langa Craiova. Despre mine : sunt destul de activ :D si cam atat ar fi de spus ! .Acum despre MU : il "practic" din 2005 , prima data l-am vazut la varul meu :) . Pe 97d : DB 1 : nu am jucat pe un caracter al meu , DB 2 : Am avut mai multe caractere :)) hacker2005 , denis^mg , Denis_BK , una^buna ... Daniela_ME :-" , DB 3 : am fost limitat la caractere :D , unul singur : L0ckdawN . Acum pe S1 am doar un caracter , Darkshines (initial a fost elf , dar cum am facut multe prostioare :-" i-am dat delete la 353 level ) , acum sunt MG , acelasi nume :D . Am fost in cateva guilds ... : ZES / RAGE / Ang3lik si nu prea imi plac cei din HH ally .Asta e tot ce am avut de spus , acum totul ramane la alegerea voastra , daca ma primiti in guild sau nu . :tiphat:nu esti tu ala care-si postase un coleg de guild pentru limbaj :-?
Guest BFMV Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Da , eu sunt sa iti explic mai amanuntit :-" ... Am fost dat afara din guild , si dupaia am trecut prin arena pe langa fostii mei colegi . Acolo a inceput caterinca , glume gen : hahaha copilu , ce faci ? nu mai ai guild ? hahah noobule ! dispari de aici ! si stuff... . Cel mai rau m-a suparat Saracu ala si asa aveam poza cu el , am zis sa ma razbun :D . Nu as fi facut-o daca nu incepeau mistoul :| .
Guest DarkSoul. Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 am si eu un DL lvl 97 :crazy: , vreauguild sa ma cresteti !! :bananadance2:
Guest TheBestMG Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 sal as vrea si eu sa inttru in guild:)am lvl 341 numele TheBestBK am jucat si pe old TheBestMG:)joc des ms:)HF
jusT^Me Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 sal as vrea si eu sa inttru in guild:)am lvl 341 numele TheBestBK am jucat si pe old TheBestMG:)joc des ms:)HF" uat ap bro" :>
Guest TheBestMG Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 just me dami un pm in joc sau mai scrie odata ca nush ce imi da eroare cand apas pe linku tau sa vad ce ai scris...
LeB4Da Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Da asa e, si faza e ca si de net duc lipsa cateva zile...
Guest AquaMarin Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Salutare la toti . Ma numesc Andrei am 21 de ani din iasi si as dori sa intru in Guildul Brave joc des nu am facut pana acuma probleme si nici nu cred ca am sa fac , in 97d am jucat oleak dar nu prea am avut timp atuncea am avut sm 1 rr . Numele in joc BastarD SM lvl 303 fara rr dar sper sa dau rr . Sper sa fiu acceptat multumesc :) :right: