Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

@Razvanel

BRAVE

Recommended Posts

Guest sics3th1
Posted

Salut!

Eu sunt Darkness nu Darkcoffe nu Darkcafea :P

Am 20 de ani sunt jucator de Mu Linkmania focos, ma "aprind" repede cand am dreptate si nu mi se accorda.

In ceea ce priveste trecutul...pe last DB am jucat tot cu un mg Hibrid :D numai stiu cate rr uri am avut...dar din pricina unor probleme personale am renuntzat sa mai joc si am cedat contul unui prieten.

Joc de aprox 1 luna, am fost in 2 guilde pana acum Griffins si in Sicily, da Sicilt aliata cu HH. Nu sunt spion nu am motive ascunse pentru a adera la aceasta guilda...si daca cineva este curios dc numai sunt in Sicily ideea e ca am fost dat afara...motivul...dati pm si va voi spune.

Am fost pana acum numai in guilde cu oameni de calitate, normal ca sunt cateva exceptii de oameni rr iti care se cred zei si lumea lor se invarte in jurul pc ului dar trecem peste si acesta este motivul pentru care am aderat la guilda BRAVE, vreau sa continuui traditia de guilde cu oameni de calitate.

Sper ca nu v-am plictisit prea rau.

Guest mnsodi
Posted

Salut alianta :)

Salut Lume !!

As vrea sa ma alatur si eu alianti voastre daca acest lucru este posibil.

Numele meu este Nicu si sunt din Bucuresti. Am 28 de ani si joc de pe DB 1. Nu sunt si nu am facut parte din nici un alt guild.

Daca o sa fiu acceptat alaturi de voi nu o sa dezamagesc pe nimeni.

Multumesc !!!

Posted

Salut Lume !!

As vrea sa ma alatur si eu alianti voastre daca acest lucru este posibil.

Numele meu este Nicu si sunt din Bucuresti. Am 28 de ani si joc de pe DB 1. Nu sunt si nu am facut parte din nici un alt guild.

Daca o sa fiu acceptat alaturi de voi nu o sa dezamagesc pe nimeni.

Multumesc !!!

nume caracter / rasa / lvl / rr ......?? si cum de ai cont de forum nou nout..?:P

Guest mnsodi
Posted

nume caracter / rasa / lvl / rr ......?? si cum de ai cont de forum nou nout..?:P

Nume Caracter : Dulau

Rasa: MG

Nu mai stiu parola la contul vechi de pe forum, am dat sa o reprimesc, si acum trb sa vad pe ce mail a fost facut. Contul vechi era Odiosu, asa imi spun prieteni.

Sunt in party cu membri din guilda voastra acum si trb sa stau on, k na mai are lumea treburi si nu am avut timp sa verific mailurile, sa imi aduc aminte parole.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...