Biggles Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ioi iuii iii ce bine o fost cand o fost bine :))aloha :Pfericitule :nanana:
vexus Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Salutare dragi prieteni! Pot sa zic prieteni nu? :D Va rog frumos sa va dati cu parerea la ce este prezentat mai jos . Opinia fiecaruia este importanta.cheers :beer: In urma unui eveniment , cu care ne`am trezi cu el la usa, intamplat in seara asta au avut loc anumite discutii. Astazi sa alaturat aliantei noastre cu BRAVE si BusStop guiildul ZES. Rog a nu se intelege gresit . Nu am nimic impotriva cu acest lucru , ci obiectii la felul cum sa desfasurat. Consider ca pentru o buna desfasurare a activitatilor intr`o alianta , sa existe armonie si cat mai putine discutii este necesar ca toti sa fim pe aceasi lungime de unda. Parerea fiecarui membru este importanta , indiferent de varsta , rr , clasa etc . De aceea propun infiintarea unui Consiliu al aliantei, care va fi condus de catre Lapusneanul. Consiliul va fi format din membrii guildelor care compun alianta. Fiecare alianta , pe langa GM care este automat in consiliu , isi va desemena inca 3 membri . Fiecare guilda isi alege membrii din consiliu dupa cum cred de cuviinta ( varsta , experienta calitati , avere tongue.gif etc ). Membrii unui guild ce se afla in consiliu vor reprezenta vointa majoritatii ce compun guildul respectiv. Acest consiliu va decide in situatiile mai deosebite , va decide spre ce directie se indreapta alianta In timp consiliul va crea regulile aliantei (daca este necesar) , va da dispozitii in functie de ideile si sugestiile venite din partea oricarui membru al aliantei and so on... (suntem la faza de initiere ) Acest mesaj va fi postat in topicul fiecarei guilde ce compune alianta. Se doreste a se afla o impresie generala despre propunerea mai sus mentionata . In cazul in care va fi o impresie pozitiva sa incepem sa demaram actiunea.Cu respect , vexuPS: am uitat sa dau quote , dar am editat .Sper ca e ok.edit: Am rugamintea daca GM`ii doresc sa puna un anunt pe guild in care sa indemne lumea sa citeasca propunerea.
Guest gootik Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 La ce vexule? :tiphat:Salutare dragi prieteni! Pot sa zic prieteni nu? :D Va rog frumos sa va dati cu parerea la ce este prezentat mai jos . Opinia fiecaruia este importanta.cheers :beer: In urma unui eveniment , cu care ne`am trezi cu el la usa, intamplat in seara asta au avut loc anumite discutii. Astazi sa alaturat aliantei noastre cu BRAVE si BusStop guiildul ZES. Rog a nu se intelege gresit . Nu am nimic impotriva cu acest lucru , ci obiectii la felul cum sa desfasurat. Consider ca pentru o buna desfasurare a activitatilor intr`o alianta , sa existe armonie si cat mai putine discutii este necesar ca toti sa fim pe aceasi lungime de unda. Parerea fiecarui membru este importanta , indiferent de varsta , rr , clasa etc . De aceea propun infiintarea unui Consiliu al aliantei, care va fi condus de catre Lapusneanul. Consiliul va fi format din membrii guildelor care compun alianta. Fiecare alianta , pe langa GM care este automat in consiliu , isi va desemena inca 3 membri . Fiecare guilda isi alege membrii din consiliu dupa cum cred de cuviinta ( varsta , experienta calitati , avere tongue.gif etc ). Membrii unui guild ce se afla in consiliu vor reprezenta vointa majoritatii ce compun guildul respectiv. Acest consiliu va decide in situatiile mai deosebite , va decide spre ce directie se indreapta alianta In timp consiliul va crea regulile aliantei (daca este necesar) , va da dispozitii in functie de ideile si sugestiile venite din partea oricarui membru al aliantei and so on... (suntem la faza de initiere ) Acest mesaj va fi postat in topicul fiecarei guilde ce compune alianta. Se doreste a se afla o impresie generala despre propunerea mai sus mentionata . In cazul in care va fi o impresie pozitiva sa incepem sa demaram actiunea.Cu respect , vexuPS: am uitat sa dau quote , dar am editat .Sper ca e ok.Vexule..eu cred ca putem sa ne intelegem si asa..nu neaparat consiliu:|In fine.Fiecare cu decizia lui. :comp1:
solo_boy Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 CoCa ... te rog incearca sa faci o echipa de 8-10 insi cu care sa intri in ali. Putina rabdare nu strica Cei pe care ii vad acolo sunt ok toti. Putina rabdare ... oki ...?? geo ii trebe minim 20 de insi parca ca sa intre in aly...(poate aici e setat altcumva) Salve lume!! :cool2: gotik 100 jwl drept de autor la semnatura =)) ca de nu trimit CNA-ul peste tine
Valhalla Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Salutare dragi prieteni! Pot sa zic prieteni nu? :D Va rog frumos sa va dati cu parerea la ce este prezentat mai jos . Opinia fiecaruia este importanta.cheers :beer: In urma unui eveniment , cu care ne`am trezi cu el la usa, intamplat in seara asta au avut loc anumite discutii. Astazi sa alaturat aliantei noastre cu BRAVE si BusStop guiildul ZES. Rog a nu se intelege gresit . Nu am nimic impotriva cu acest lucru , ci obiectii la felul cum sa desfasurat. Consider ca pentru o buna desfasurare a activitatilor intr`o alianta , sa existe armonie si cat mai putine discutii este necesar ca toti sa fim pe aceasi lungime de unda. Parerea fiecarui membru este importanta , indiferent de varsta , rr , clasa etc . De aceea propun infiintarea unui Consiliu al aliantei, care va fi condus de catre Lapusneanul. Consiliul va fi format din membrii guildelor care compun alianta. Fiecare alianta , pe langa GM care este automat in consiliu , isi va desemena inca 3 membri . Fiecare guilda isi alege membrii din consiliu dupa cum cred de cuviinta ( varsta , experienta calitati , avere tongue.gif etc ). Membrii unui guild ce se afla in consiliu vor reprezenta vointa majoritatii ce compun guildul respectiv. Acest consiliu va decide in situatiile mai deosebite , va decide spre ce directie se indreapta alianta In timp consiliul va crea regulile aliantei (daca este necesar) , va da dispozitii in functie de ideile si sugestiile venite din partea oricarui membru al aliantei and so on... (suntem la faza de initiere ) Acest mesaj va fi postat in topicul fiecarei guilde ce compune alianta. Se doreste a se afla o impresie generala despre propunerea mai sus mentionata . In cazul in care va fi o impresie pozitiva sa incepem sa demaram actiunea.Cu respect , vexuPS: am uitat sa dau quote , dar am editat .Sper ca e ok.edit: Am rugamintea daca GM`ii doresc sa puna un anunt pe guild in care sa indemne lumea sa citeasca propunerea.mi-se pare o tampenie ideea asta infine cum doriti voi...voi sunteti bossi.
kenjyi Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Beau eu, ca astia nu s-au trezit inca.Unde-i Lapusneanu? a zis ca-mi face set de set ca sa-l provoc la duel :kar: :DEdit - am uitat: Ave BRAVE, Ave BRAVE
MYKIDUTA Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 neatza a todos! como estas manana?....adika, cum stati cu mana ? (mana rec) #-o
Guest Blackfury Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 discutie pe mess cu un fost guild memberGandalf: ma unde ai plecat ma?Gandalf: de ce teai dus de la noi din guild?BUZZ!!!Armati: nu trebuia?Gandalf: nuGandalf: pai dc?Gandalf: cum adic nu trebuia?Armati: am fost inclus in niste decizii cu care nu am fost de acordGandalf: cum adica maGandalf: zi pe romanesteGandalf: sa inteleg si euGandalf: esti in BRAVE?Gandalf: hai ca mam saturatArmati: in mom asta sunt in BraveGandalf: mereti in **** mea de tradatori!!!unu ca altu niste tradatoriGandalf: lasa ma mimentuGandalf: nu ai procedat corectArmati: ce ?Gandalf: sa stiArmati: poftimGandalfl: noi am fost ok cu tineGandalf: si u pleciGandalf: drum bunGandalf has signed out :-??