Jump to content
Guest Dildo

bai da pagina asta de la linkmania nu se mai schimba si ea

Recommended Posts

Guest Dildo
Posted

m-am saturat de cum arata pagina de la linkmania,nu o mai schimba nimeni,spre exemplu cum au facut cu cea de la admin.rdslink.ro.?iar stirile alea cred ca sunt de o luna si mai bine aceleasi.Au plecat totzi in vacanta sau ce? :evil:

Guest Dildo
Posted

ai dreptate bai dildo ,si eu impartasesc acelasi gand.hai pa

Guest Dildo
Posted

Stau si ma intreb de ce romanul trebuie sa faca tot timpul pe desteptul cand nu e cazul si nu-i permite bibilika?Auzi la el perfection??!? ,nu ma face sa rad ca ma doare kambuza. :shock:

Posted

Get a life a stop boring us :x

Mie imi place situ si banuiesc ca s-a lucrat la el in prostie :roll: :wink: .... da ar mai merge niste schimbari :> :wink:

Posted

stai fara griji bai dildo-ule, sunt sigur ca in cel mai scurt timp (.. la anul..) design-ul si stirile de pe site se vor schimba. be [im]patient :twisted:

Posted

Stau si ma intreb de ce romanul trebuie sa faca tot timpul pe desteptul cand nu e cazul si nu-i permite bibilika?Auzi la el perfection??!? ,nu ma face sa rad ca ma doare kambuza. :shock:

Poate mai merita si adminul site-ului o binemeritata mini-vacanta. Din pacate tot ceea ce faci tu este sa astepti sa primesti totul de-a gata. In plus, majoritatea post-urilor tale au un caracter ironic/jignitor la adresa altor useri. Te-as ruga sa iti revizui comportamentul pana nu este prea tarziu.

Posted

As vrea si eu sa va pun 2 intrebari (pt domnul powersurge) :

1. Odata la cat timp se schimba stirile ?

2. Odata la cat timp se adauga noi download-uri ?

Posted

bolux stirile se schimba odata la 34 de ore 15 minute 23 de secunde

si downloaduri... nu se stie ca apar singure pe-acolo :twisted: :twisted:

Posted

Stirile apar mai rar domnule bolux, nu in fiecare zi are loc un eveniment demn de mentionat in lumea gaming-ului. In ceea ce priveste download-urile, depinde de cereri si de ce a mai aparut (trailere, demos, ...). Astfel pot apare downloaduri noi din 3 in 3 zile, sau din 2 in 2 saptamani (atunci sunt multe, sute, mii ...)

Posted

Stirile apar mai rar domnule bolux, nu in fiecare zi are loc un eveniment demn de mentionat in lumea gaming-ului. In ceea ce priveste download-urile, depinde de cereri si de ce a mai aparut (trailere, demos, ...). Astfel pot apare downloaduri noi din 3 in 3 zile, sau din 2 in 2 saptamani (atunci sunt multe, sute, mii ...)

Sa fim seriosi... Inscrierile la European Beta Test pentru World of Warcraft nu era un eveniment demn de mentionat? Ce insemna sa astepti totul de-a gata? Ar trebui sa ne implicam? OK, insa in nici un caz pe degeaba... Mi se pare normal. Sectiunea de stiri in stadiul actual este inutila si chiar inexistenta, as adauga. Linkmania este un site de gaming, nu? Ar trebui sa contina stiri (proaspete) despre jocuri, nu? Urmand argumentul tau si ziarele ar trebui sa apara odata la 2-3 zile, pentru ca nu in fiecare zi au loc evenimente foarte importante. Ar fi foarte bine daca ar exista o sectiune de stiri care sa fie updatata zilnic sau macar odata la doua zile, asa cum exista pe alte site-uri de gen. Si daca tot suntem la capitolul sectiuni, am citit cateva review-uri de pe acest site. Unele suna absolut jalnic si nu sunt multe care sunt ceva-ceva mai rasarite. Insa nu imi aduc aminte sa fi citit macar unul care sa nu imi fi lasat o impresie de amatorism: dezlanate, repetitive si uneori exprimarea este puerila. Daca nu este cineva care sa se ocupe cu adevarat de asa ceva (la modul serios), ar fi mai bine ca Linkmania sa devina un site pt download si servere de jocuri gratuite (pt abonatii Cable Link) si DOAR atat. Restul deocamdata este prea mult pentru acest site.

Posted

Si daca tot suntem la capitolul sectiuni, am citit cateva review-uri de pe acest site. Unele suna absolut jalnic si nu sunt multe care sunt ceva-ceva mai rasarite. Insa nu imi aduc aminte sa fi citit macar unul care sa nu imi fi lasat o impresie de amatorism: dezlanate, repetitive si uneori exprimarea este puerila.

vrei sa zici de review-urile facute de mine :> :) ?

Posted

Wagram : citeste inca o data ce am scris mai sus (in special prima fraza din cel de-al 2-lea post al meu din acest thread) si poate te vei lamuri. Furthermore, nu cred ca te obliga nimeni sa citesti review-uri doar de pe acest site daca ele nu te multumesc. Acelasi lucru se aplica si la gaming news.

P.s.: [offtopic] Da, chiar ar fi mai bine ca ziarele sa apara numai cand sunt stiri importante, nu toate povestile inventate de unii, inscenate de altii si adevarate, dar terifiante. De ce citesc ziarele ma vei intreba. Well, i don't. [/offtopic]

Posted

Ei bine chiar nu pot sa cred ca dupa ultima stire despre Doom III si pana cand administratorul a intrat in concediu chiar nu a mai fost o singura stire care sa merite sa fie pusa pe site. Iar argumentul concediului mi se pare ieftin. Stirile de pe Linkmania nu au abundat niciodata, iar aici cred ca esti de acord cu mine. Nu vreau sa fiu prost inteles, KIZ nu are nici cea mai mica vina, e un singur om, nu le poate face pe toate. Vina, daca pot spune asa, e a celor care il lasa pe el sa fie the jack of all trades.

Slava Domnului ca nu ma mai si obliga cineva sa citesc acele reviews, le citesc pentru simplul meu amuzament personal si atat.

"Nu-ti place, nu citi". Interesanta mentalitate... Nu e vorba ca nu imi place ceea ce este scris, ci felul in care este scris, modul stangaci in care sunt manevrate cuvintele si in general limba romana (inclusiv ortografia). Daca le-ai citit si tu, poate ti-ai dat seama despre ce vorbesc. Iar Linkmania este un site serios, cred. Eu merg pe principiul ca daca un lucru nu este facut cum trebuie, atunci sa nu mai fie facut deloc. Dar ma rog, nu oblig pe nimeni sa-mi impartaseasca opinia.

Posted

Ma refeream la faptul ca daca nu iti place ceea ce citesti, gaseste un alt loc unde stilul de scris este mai pe placul tau. Daca ti se par amuzante, nu te opreste nimeni (in afara copyright-ului :>) de a le propune publicarii pe site-uri umoristice. Sa reflectam asupra conceptiei tale "daca un lucru nu este facut cum trebuie, atunci sa nu mai fie facut deloc.". Chiar daca nu ar fi facute bine review-urile / stiri insuficiente (ceea ce nu sunt de acord of course :)), cum ar mai fi un site serios (chiar tu ai spus ca este) ?

Posted

Ar trebui sa ne implicam? OK, insa in nici un caz pe degeaba... Mi se pare normal.

acuma pot sa fiu si eu rau :roll:

Fii cat de rau poti, nu am inteles ce vrei sa spui. :>

Powersurge, am inteles foarte bine la ce te referi, de la bun inceput. Bineinteles ca "am gasit alte locuri unde stilul de scris este mai pe placul meu". Ceea ce am spus eu era doar o sugestie si nu una nefondata. Chiar daca esti moderator, nu poti avea o parere obiectiva si sa observi ca Linkmania nu se poate compara cu site-ul www.computergames.ro ? Faptul ca tu crezi ca site-ul nu are lipsuri la sectiunile amintite de mine este absolut hilar. Doar nu crezi ca acele review-uri sunt scrise cum trebuie, daca mi-ar fi spus altcineva lucrul asta l-as fi intrebat ce fel de carti citeste. In fine, in loc de "Linkmania este un site serios,

cred" am vrut sa spun "Linkmania se vrea un site serios", insa mi s-a parut un pic cam dur. Adu-ti aminte cat timp nu a functionat banalul forum al site-ului www.linkmania.ro . Unele lucruri au fost ameliorate, insa mai este mult, mult loc pentru mai bine.

Posted

Ar trebui sa ne implicam? OK, insa in nici un caz pe degeaba... Mi se pare normal.

:) tu critici acum situl in speranta sa te "angajeze" cineva sa adaugi stiri si/sau review-uri ? :) :)

Posted

:) tu critici acum situl in speranta sa te "angajeze" cineva sa adaugi stiri si/sau review-uri ? :) :)

Exemplificarea fara echivoc a expresiei "unde dai si unde crapa". Dupa tine o critica trebuie neaparat sa fie facuta dintr-un interes ascuns si absolut personal. Sa inteleg ca toti ziaristii care critica guvernul sunt aspiranti ascunsi la postul de presedinte sau prim-ministru...

Review-uri la jocuri? Am trecut de mult timp de varsta la care jucam jocuri la intamplare, si acum nu as avea rabdare s-o mai fac, nici chiar pe bani... Ma apropii de 30 de ani, chiar nu mai am chef de asa ceva. Ma refeream la pustii care chiar au chef si timp de asa ceva. Te cred ca te-am ofensat ca ti-am criticat review-ul, insa asta e, chiar nu era stralucit...

Posted

pai da dar acei ziaristi de care zici tu nu vin si zic ca trebuie sa se implice ei ... critica si atat :>

referitor la review-ul care mi l-ai criticat... nu m-ai ofensat a fost parerea ta ... din punctul meu de vedere a fost un review cat de cat reusit (nu ca mi-a placut mie dar dintre miile de vizitatori ai sitului doar 3 au avut ceva de reprosat acuma o sa imi zici ca nu toti posteaza pe forum...)

acuma nu zic ca situl e unul foarte bun dar ... daca stiri nu-s , review-uri nu-s downloaduri nu poti sa zici ca nu sunt in timpul anului

Posted

Powersurge spunea ca Dildo asteapta totul de-a gata. De aici am inteles ca este de dorit ca si el (si implicit alti useri Linkmania)sa contribuie cu ceva la schimbarile pe care le doreste/doresc. Fie, insa nu mi se pare normal ca acest aport sa fie facut pe nimic. Tie ti se pare ? Revista Level i-a platit (chiar bine, din cate am auzit) pe cei ale caror review-uri au fost alese pentru publicare, si e absolut firesc. Revenind strict la paralela, eu doar am criticat, nu m-am oferit sa ma implic neaparat, motivele fiind cele de care vorbeam mai devreme.

Acum, ca sa fiu si eu rau, nu iti voi spune ca nu toti posteaza pe forum ci te voi intreba de unde stii cati ti-au citit review-ul? In orice caz, e bine ca ai incercat si iti urez succes in continuare.

Cu privire la downloads, nu, nu as putea sa afirm asa ceva, dupa cum nici nu am facut-o.

Posted

Acum, ca sa fiu si eu rau, nu iti voi spune ca nu toti posteaza pe forum ci te voi intreba de unde stii cati ti-au citit review-ul? In orice caz, e bine ca ai incercat si iti urez succes in continuare.

ai vazut acele stelute de dupa review .. ele apar dupa numarul de cititori a respectivului review... nu stiu exact la cati cititori apare o stea , la cati doua dar daca vrei... o sa ma interesez.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...