Ioana Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 I-am spus azi profei de romana ca a fost ceva gresit in text,si ea a zis ca n-a fost nimic gresit si ca e bine. :blink:
Chiloti Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 I-am spus azi profei de romana ca a fost ceva gresit in text,si ea a zis ca n-a fost nimic gresit si ca e bine. :blink: ce proasta
Radu21 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Cum adica??? Eu pierd acuma 12 puncte?? Sper sa iau 9 :). Parca si teza din clasa a VII-a a avut ceva gresit :-?
Random Hero Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ma refer la textul de caragiale. ce-ati avut de facut la el de v-a incurcat schimbarea numelor?"Scrie un text de 15-20 de randuri in care sa-ti exprimi opinia despre semnificatiile sau despre mesajul fragmentului citat din opera literara "Triumful talentului" de I.L. Caragiale (formularea clara/logica a opiniei, motivarea acesteia, prin referirea la textul dat).Nota! Vei primi 8 puncte pentru continut si 4 puncte pentru redactare. In vederea acordarii punctajului pentru redactare, compunerea trebuie sa se incadreze in limita de spatiu ceruta.
Guest spanky Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 eh asta e au gresit si ei ....GRAV #-o ......dar au zis aia la TV ca cica nu vor fi probleme si elevii nu vor fi penalizati la punctare ..... apropo e mai bine pentru voi cu teze nationale pt admiterea la liceu (am dat si eu anul trecut) .....intrati mult mai usor unde va doriti ,dar da, sunt de acord ca examenele de capacitate erau mai bune ....in sensul de .....cinstite/eficiente ....cu tezele astea se copiaza mult si pana si un agramat intra la liceu de nota 8.50
Deian69 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Moama ce greseala,eu cred ca ar trebui executati cativa pentru asta !
banditzel Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Moama ce greseala,eu cred ca ar trebui executati cativa pentru asta !Au fost demisi vreo 2
banditzel Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 de ce va alarmati? doar un cuvant gresitdoua cuvinte..+ ca de aklo iti dadeai seama..u are happy now ? +1 :beer: