Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gambit

Cine credeti ca e cel mai tare dp server in momentul de fatza?

Recommended Posts

Posted

E cam cu dus si intors, dau dmg mare mor repede din ref :)) dar inca putina vit si e ok, am facut cu damian duel , 10-2 pt el din care odata ma omorat el, restu din ref :>

Si stim cu toti foarte bine ca bk-ul rupe norma pe versiunea asta

nu conteaza cum ci scoru :) , dar oricum in maxim 1 luna o sa fi prea mare :))

Posted

In momentul de fatza nu iti poti da seama care este mai bun . De ce ? Pentru ca este diferentza mare intre caractere . Adevarata arta este la full status cand este aproape egalitate in caractere de puncte si seturi si atunci se va vedea care stie cu adevarat sa faca un war/duel ! Mi se pare foarte aiurea topicul asta si destul de inutil ..... motiv de spam ...

Posted

In momentul de fatza nu iti poti da seama care este mai bun . De ce ? Pentru ca este diferentza mare intre caractere . Adevarata arta este la full status cand este aproape egalitate in caractere de puncte si seturi si atunci se va vedea care stie cu adevarat sa faca un war/duel ! Mi se pare foarte aiurea topicul asta si destul de inutil ..... motiv de spam ...

atunci nu mai posta :tiphat:

imi schimb parerea acum :D cred ca Cristal e cel mai bun deocamdata

Posted

Blader o sa rupa tot dupa rr asta ;)

:-* :pottytrain2:

sigur. orice bk facut pe vitality are sanse impotriva mg, sm, dl si elfilor. la orice duel cu alt bk se va termina 0-0 , pentru ca niciunul n-o sa aibe dmg ca sa se omoare. iar celelalte caractere , daca arunci o privire pe status..sunt facute pe build pvm, nu pvp. asta inseamna putin vit.

Guest quattroz9
Posted

quattroz9...eu zic ca e intre primii 10 la duel :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...