Fury Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 E cam cu dus si intors, dau dmg mare mor repede din ref :)) dar inca putina vit si e ok, am facut cu damian duel , 10-2 pt el din care odata ma omorat el, restu din ref :>Si stim cu toti foarte bine ca bk-ul rupe norma pe versiunea astanu conteaza cum ci scoru :) , dar oricum in maxim 1 luna o sa fi prea mare :))
FuLg3r3k Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 nu conteaza cum ci scoru :) , dar oricum in maxim 1 luna o sa fi prea mare :))o sa fie prea tare :| :crazy:
mryui Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 In momentul de fatza nu iti poti da seama care este mai bun . De ce ? Pentru ca este diferentza mare intre caractere . Adevarata arta este la full status cand este aproape egalitate in caractere de puncte si seturi si atunci se va vedea care stie cu adevarat sa faca un war/duel ! Mi se pare foarte aiurea topicul asta si destul de inutil ..... motiv de spam ...
Gambit Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 In momentul de fatza nu iti poti da seama care este mai bun . De ce ? Pentru ca este diferentza mare intre caractere . Adevarata arta este la full status cand este aproape egalitate in caractere de puncte si seturi si atunci se va vedea care stie cu adevarat sa faca un war/duel ! Mi se pare foarte aiurea topicul asta si destul de inutil ..... motiv de spam ...atunci nu mai posta :tiphat: imi schimb parerea acum :D cred ca Cristal e cel mai bun deocamdata
fade Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Blader o sa rupa tot dupa rr asta ;):-* :pottytrain2: sigur. orice bk facut pe vitality are sanse impotriva mg, sm, dl si elfilor. la orice duel cu alt bk se va termina 0-0 , pentru ca niciunul n-o sa aibe dmg ca sa se omoare. iar celelalte caractere , daca arunci o privire pe status..sunt facute pe build pvm, nu pvp. asta inseamna putin vit.
Guest quattroz9 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 quattroz9...eu zic ca e intre primii 10 la duel :)
[Creator] Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Data viitoare cand mai dezgropi topicuri iti dau 50 zile pauza pe forum ... Dupa cum vezi e vechi de 2 ani ... Omg ... Closed