Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gambit

Cine credeti ca e cel mai tare dp server in momentul de fatza?

Recommended Posts

Posted

depinde de seturi, pendant, inele, aripi, scut si arme. nu poti sti cine este cu exactitate. poti fi super bun la war dar daca n-ai seturi calumea tot degeaba.

Posted

Damian

Cum sa fie mai un bk cu lvl 330 si un rr cel mai tare ? :-j Ca lvl sunt 15 bk mai mare ca el, nu zic ca ia bataie de la toti, insa cel putin 5 il bat 1 vs 1.

Posted

Cum sa fie mai un bk cu lvl 330 si un rr cel mai tare ? :-j Ca lvl sunt 15 bk mai mare ca el, nu zic ca ia bataie de la toti, insa cel putin 5 il bat 1 vs 1.

parte in parte cu oricine. am batut BK si peste lvl meu cu rr:). Q-Sadi murea din reflect ^^

Posted

parte in parte cu oricine. am batut BK si peste lvl meu cu rr:). Q-Sadi murea din reflect ^^

Incearca Knavish sau JackDaniel. Dupa parerea mea nu ai nici o sansa in fata lor

1. Knavish Blade Knight 368(2) 2831 1114 1081 1404

2. JackDaniel Blade Knight 321(2) 2400 1200 1050 1500

16. Damian Blade Knight 330(1) 1500 1200 1000 530

Dmg lor este incontestabil mai mare ca al tau + ca ei au seturi hyon. Sa nu mai zicem de hp, ca si ala e mai mare.

Posted

Incearca Knavish sau JackDaniel. Dupa parerea mea nu ai nici o sansa in fata lor

1. Knavish Blade Knight 368(2) 2831 1114 1081 1404

2. JackDaniel Blade Knight 321(2) 2400 1200 1050 1500

16. Damian Blade Knight 330(1) 1500 1200 1000 530

Dmg lor este incontestabil mai mare ca al tau + ca ei au seturi hyon. Sa nu mai zicem de hp, ca si ala e mai mare.

poate nu ii fac .. dar nici ei nu ma fac. 8 K hp nu cred ca dau ei dmg atat.

Posted

cat a fost scorul de la duelu' nostru?

10-0? :)

Posted

cat a fost scorul de la duelu' nostru?

10-0? :)

a fost cand aveai tu sutele alea de puncte in plus iar eu nu aveam nici lvl 250. si nici set calumea

Posted

a fost cand aveai tu sutele alea de puncte in plus iar eu nu aveam nici lvl 250. si nici set calumea

vi la un duel?

Posted

Deja incepe sa apara diferentza de rr-uri nu cred ca ma mai poate bate cineva ,iar Cristal nu vrea duel :-??

Ce ii drept ca fug de tine esti tare nam ce zice

Nu vb tare mult ca ramai in urma

Guest Sadi022002
Posted

Ce ii drept ca fug de tine esti tare nam ce zice

Nu vb tare mult ca ramai in urma

Nu am zis ca sunt eu tare , dar nu vrei sa faci duel si ai deja un rr in fatza,sau u vreai cand vei avea 3-4-5 avans?

crezi ca ma intereseaza de tine cate rr-uri dai? Eu nu joc singur , joc cu aliantza , e o mica mare diferentza intre noi :bananadance2:

Posted

Nu am zis ca sunt eu tare , dar nu vrei sa faci duel si ai deja un rr in fatza,sau u vreai cand vei avea 3-4-5 avans?

crezi ca ma intereseaza de tine cate rr-uri dai? Eu nu joc singur , joc cu aliantza , e o mica mare diferentza intre noi :bananadance2:

Bine sa o luam de la inceput tu ai inceput si pe global sa zici ca mie frica ca nush cum ca nush ce ..

In primul rand doar odata mai chemat sa facem duel si te-am refuzat ca aveam de mers de akasa

Nu are rost sa o dam in diverse si de astea

Problema mea ce fac pe mu e a mea

Ce faci tu e a ta

Si aici incheiem

Guest Sadi022002
Posted

Bine sa o luam de la inceput tu ai inceput si pe global sa zici ca mie frica ca nush cum ca nush ce ..

In primul rand doar odata mai chemat sa facem duel si te-am refuzat ca aveam de mers de akasa

Nu are rost sa o dam in diverse si de astea

Problema mea ce fac pe mu e a mea

Ce faci tu e a ta

Si aici incheiem

k , bft , cat timp ai 1-2 rr max in fatza facem duel cand vrei ,daca te duci la 4-5 nu cred ca are rost , dar daca itzi face placere incercam si asa :bananadance2:

Posted

k , bft , cat timp ai 1-2 rr max in fatza facem duel cand vrei ,daca te duci la 4-5 nu cred ca are rost , dar daca itzi face placere incercam si asa :bananadance2:

Cand am timp iti dau pm daca ai si tu timp facem duel

OK?

Guest Sadi022002
Posted

Cand am timp iti dau pm daca ai si tu timp facem duel

OK?

ok :bananadance2:

Posted

damiane, si eu ce set aveam? hyon 2 bucati si in rest dp cu opt praf.

acum am fix aceleasi puncte pe care le aveam si atunci , din care rezulta 9k hp . deci nu vad ce diferenta ar fi. oricum , lauda de sine nu aduce a bine , know that , young padawan.

hai succesuri s-aveti.

Posted

oricum sadi daca ai set anubis dai dmg mare poate si mai mare ca si cristal .... deci deocamdata poti sa fi 1st :)) , doar deocamdata :>

Posted

oricum sadi daca ai set anubis dai dmg mare poate si mai mare ca si cristal .... deci deocamdata poti sa fi 1st :)) , doar deocamdata :>

faza e ca are si defense mai mic... deci e cu 2 taisuri :)

Guest Sadi022002
Posted

E cam cu dus si intors, dau dmg mare mor repede din ref :)) dar inca putina vit si e ok, am facut cu damian duel , 10-2 pt el din care odata ma omorat el, restu din ref :>

Si stim cu toti foarte bine ca bk-ul rupe norma pe versiunea asta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...