fade Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ai un rr in fata, e normal, ma mir cum de-ti luai si alea 5 puncte. vit aproape la fel, ai 1k str in plus, 250 nrg, 200 agil..etc :)sunt curios daca i-o dau lui cristal.
hamham Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ai un rr in fata, e normal, ma mir cum de-ti luai si alea 5 puncte. vit aproape la fel, ai 1k str in plus, 250 nrg, 200 agil..etc :)sunt curios daca i-o dau lui cristal.ai la fel k mine hp si ai si hyon daca imi prinzi double dmg imi iei mult din viata mai ales k n-am def.....dar o dam maine iar ca imi fac astia netu sa numai am lag sa vedem
fade Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 la fel va fi deznodamantul. o sa mi-o dai. eu daca-ti prind double damage poate te omor, tre' sa te mai lovesc si dup-aia, dar daca tu-mi prinzi double damage in combo imi dai mortu' garantat.
trancefusion Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Clar Knavish :) , set ancient + multe pcte , degeaba are cristal mana shield daca knavish are mult viata si cu combo il imprastie
hamham Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :pottytrain2: :violent: :violent: :violent: :violent: :crazy:
Guest Senzationalul Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :pottytrain2:hustleasa,knavish rupe tot clar si in general bk-ul acum.pe viitor vom vedea,bk-ul e dependent de party acum,sm creste mai rpd
Nr1 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 hustleasa,knavish rupe tot clar si in general bk-ul acum.pe viitor vom vedea,bk-ul e dependent de party acum,sm creste mai rpdVa rup pe toti :)) Nu va mai dau pt , dau singur si va fac :))
kenZzi Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 bk = 0 :P fata de elf :D ii da viata peste cap cu heal si da o sageata si e ZZZzzZz
Fury Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 bk = 0 :P fata de elf :D ii da viata peste cap cu heal si da o sageata si e ZZZzzZzaici e s1 nu 97 , ce hp peste cap visezi? :))
SadiBK Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 aici e s1 nu 97 , ce hp peste cap visezi? :))si nici pe 97 nu se dadea peste cap daca aveai bine bagate pctBK e zeu aici
Yo-DA Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 fratilor.....hai sa va dau un pont pentru ca toti va credeti oameni culti si jucati :Dinainte sa fiu ontopiceu is cel mai tare....nu ma atinge nimeni ( am lvl 5 si nu imi faceti nimic :D )revenind la partea cu BK vs elf si alea alea...totul depinde de cum e setat de owner...am jucat pe servere foarte echilibrate...am jucat pe servere unde bk rupe tot si DL la fel...anyways......game on...sa vedem ce sanse am si eu :D
garrone21 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 aici e vb de serverul acesta,ca sa iti exprimi o parere intai trebuie sa te familiarizezi cu setarile serverului respectiv
Cyrus Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 io tin cu Knavish :bananadance2::))))) degeaba il laudati pe knavish :> l`am batut cu 10-7 :-" parerea mea : Bogz !
Yo-DA Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 aici e vb de serverul acesta,ca sa iti exprimi o parere intai trebuie sa te familiarizezi cu setarile serverului respectivvai de capul tau....eu joc pe linkmania dinainte sa auzi tu de el......nu o mai fa pe impresionantul ca lasi de doritam vazut si prin alte topicuri ca ai aere de 2 lei....mai bine te-ai dezumfla...sa nu ramai balonat....
hamham Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 nu stiu duel :)))dintre bk nu are rost sa mai fac comparatie cristal imi dadea 100 dmg fara buff la cs saptamana trecuta parerea mea e ca sadi rupe tot cu setu anubis depinde de cat de repede se misca
fade Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 sincer, sanse au bk-ii cu 2 reseturi, adica knavish sau jack.eu de 10 mii de ori i-am cerut lui cristal sa dau un duel cu el, pe jwl, pe bok, pe ce vrea el, dar de fiecare data s-a tras pe cur. intelegeti ce vreti de-aici.sadi..daca mai da un reset, cred ca o sa ma bata, pe mine cel putin.
Nr1 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 sincer, sanse au bk-ii cu 2 reseturi, adica knavish sau jack.eu de 10 mii de ori i-am cerut lui cristal sa dau un duel cu el, pe jwl, pe bok, pe ce vrea el, dar de fiecare data s-a tras pe cur. intelegeti ce vreti de-aici.sadi..daca mai da un reset, cred ca o sa ma bata, pe mine cel putin.Deja incepe sa apara diferentza de rr-uri nu cred ca ma mai poate bate cineva ,iar Cristal nu vrea duel :-??
fade Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 depinde, daca te pica sau nu dintr-un combo, si daca tu reusesti sa le faci suficient de mult dmg pana sa ajunga la tine. :) dar, in mare, ai dreptate.
SadiBK Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 depinde, daca te pica sau nu dintr-un combo, si daca tu reusesti sa le faci suficient de mult dmg pana sa ajunga la tine. :) dar, in mare, ai dreptate.Sti ca am dreptate , daca vrei itzi si dovedesc :D