increatu Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 tu gandesti ce spui? pk sau duel nu e tot aia? pentru cunostinta ta sau a tuturor care nu prea stiti.. , dl-ul are dmg ca bk-ul iar cand foloseste critical ( magia ) are dmg mult mai mare.. acuma depinde de server cum e setat. critical dmg la dl este ca un fel de buff de dmg la elf.. si daca stai si te gandesti.. bk omoara orice caracter din 1-2 lovituri.. dl daca are dmg mai mare ca bk nui normal sa fie si el bun? daca prinzi o lovitura buna cu electrik spark ( magia aia care se incarca greu ) omori orice character din prima. mai putin bk ca are viata mare.. am si eu un dl mic.. si am bagat pana la 400 comand numai sa pun electrik spark.. si dau dmg 2k cu satan la lvl 75 la yeti .ce caractere mai da dmg 2k la lvl asta? acuma am lvl 2 de la eroare.. in fine daca e sa fac si putina teorie.. despre bk si dl..BKare dmg 6500-7000 pana la 10000 si ceva.. cand este full ( ma refer la dmg ala de sub strenght )are skill dmg 3470% ( chestia aia care scrie sub energy )DLare dmg 7000-7500 pana la 10-12kde asemenea are si el skill dmg multi intreaba pe ce faci dl.. pe str sau ene? asta cand esti in crestere.. la 5-10 rrdaca te axezi pe energy este mai mult pentru critical dmg str toata lumea stie.. e pt calsi bineinteles poti sa mergi pe amandoua deodata ca la bk dl seamna un pic cu bk.. cu cat ai energy mai mare la bk cu atat ai viata mai mare cand dai swel , asemeni si la dl.. cu cat ai ene mai mare cu atat critical e mai bunacum sa fim seriosi.. oricat de bun ai fi.. nu prea ai ce sa faci.. ca dl ataca de la distanta si are si dmg enorm ( daca are si calu pus cu atat mai bine , are range mai mare ) , singurul care rezista este bk-ulsper ca nu v-am plictisit.. dar poate cei interesati au rabdare sa citeasca ce am scris aiciGambit in mare ai dreptate ,pe beta aveam full str si ene pe dl 24k si aveam dmg rr-it de 7 ori fara critical iar cu critical se mai rr-ia inca o data ,dar criticalul nu e pt maritul dmg-ul ci e pt capacitatea dl-ului de a da cel mai mare dmg de fiecare data,ma jucam cu -boom-(bk full) si fara sweel ii dadeam cu dl fara critical 5 bucati ca sa il culc dar cu critical era 1hit aprox (un singur click,dar lanturile se invarteau de 2,3 ori pe el,aveam 28k agil) ,faza e ca caracterele sunt setate foarte prost,pt versiunea aceasta Webzen a setat performantele charurilor pt non rr,de aceeia la full stats bk ajunge la 2 milioane hp (lucru ce se poate seta precum ms-ul la sm) dar de cn sa se ocupe de treaba asta .+ dl mai are bug de dmg de la sceptru de nu primeste dmg dekat de la optiuni simtindu-se la statusul meu cu doar 8-10k in plus .
Gambit Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 sa inteleg ca acum daca fac un bk full pe link are hp 2 mil?asta chiar nu e MU.. nimeni nu o sa mai poata sa bata bk
Damian Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 sa inteleg ca acum daca fac un bk full pe link are hp 2 mil?asta chiar nu e MU.. nimeni nu o sa mai poata sa bata bkdaca ai auzit de episodul sau seasonul de MU care va iesi in ceva ani.va fi un caracter numit Asasin ceva de genu care e peste BK.pe srv LinkMania.. Damian cel mai tare la duel/war.
Gambit Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 teai dus un pic prea inainte.. cu cativa ani :))normal bk-ul nar trebui sa aiba mai mult de 300k hp
SWAt2000 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Daca am inteles bine dl are 40% din dmg scazut la duel :-?tu gandesti ce spui? pk sau duel nu e tot aia? cunoscatorule...eu am zis cred, nu ca sunt sigur ca la duel este varza si la pk este bun
[HellFire] Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 cunoscatorule...eu am zis cred, nu ca sunt sigur ca la duel este varza si la pk este bunpai aici intra o alta mare diferenta, pe care voi observ ca nu o luati in seama... este o foarte mare diferenta de la pk la duel... Def de la duel este mult mai mic decat cel normal.. asa ca don't matter
n4ughtyxxl Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 tu gandesti ce spui? pk sau duel nu e tot aia? pentru cunostinta ta sau a tuturor care nu prea stiti.. , dl-ul are dmg ca bk-ul iar cand foloseste critical ( magia ) are dmg mult mai mare.. acuma depinde de server cum e setat. critical dmg la dl este ca un fel de buff de dmg la elf.. si daca stai si te gandesti.. bk omoara orice caracter din 1-2 lovituri.. dl daca are dmg mai mare ca bk nui normal sa fie si el bun? daca prinzi o lovitura buna cu electrik spark ( magia aia care se incarca greu ) omori orice character din prima. mai putin bk ca are viata mare.. am si eu un dl mic.. si am bagat pana la 400 comand numai sa pun electrik spark.. si dau dmg 2k cu satan la lvl 75 la yeti .ce caractere mai da dmg 2k la lvl asta? acuma am lvl 2 de la eroare.. in fine daca e sa fac si putina teorie.. despre bk si dl..BKare dmg 6500-7000 pana la 10000 si ceva.. cand este full ( ma refer la dmg ala de sub strenght )are skill dmg 3470% ( chestia aia care scrie sub energy )DLare dmg 7000-7500 pana la 10-12kde asemenea are si el skill dmg multi intreaba pe ce faci dl.. pe str sau ene? asta cand esti in crestere.. la 5-10 rrdaca te axezi pe energy este mai mult pentru critical dmg str toata lumea stie.. e pt calsi bineinteles poti sa mergi pe amandoua deodata ca la bk dl seamna un pic cu bk.. cu cat ai energy mai mare la bk cu atat ai viata mai mare cand dai swel , asemeni si la dl.. cu cat ai ene mai mare cu atat critical e mai bunacum sa fim seriosi.. oricat de bun ai fi.. nu prea ai ce sa faci.. ca dl ataca de la distanta si are si dmg enorm ( daca are si calu pus cu atat mai bine , are range mai mare ) , singurul care rezista este bk-ulsper ca nu v-am plictisit.. dar poate cei interesati au rabdare sa citeasca ce am scris aicinu e tot aia :) bk vs dl full = 10-0 (moare din reflect)sm vs dl full = 10-0(ms+teleport+lightning) dc ? hp mic/deff mic degeaba are dmg (iar daca urmeaza sa zici ca i da 1 hitt/kill peste ms abtinete :)) ... nu vorbesti de linkmania) :tiphat:
AyR0H Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Daca este sa ne luam dupa autocombo Blader este.Daca este sa ne luam dupa stiinta cred ca BogzSM pe versiunea asta este varza:)...aici te contrazic eu cu sm de 10-11 rr am facut mg de 24-25rr (destul de greu da l'am dovedit)...bk e bun da iti trebe mult skil sa joci la war cu el asa ca daca stii sa joci cu sm ...tele+lighting+aqua e destul de bun la warle# ...ai si tu dreptate daca nu stii sa joci cu sm e praf rau:)
TyreXel Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Eu unul nu sutn de acord cu scorurile astea la 0 pentru BK si SM. Din cate stiu eu nu a fost dl full pe beta, asa ca aceste comparatii sunt fara rost.DL vs BK e un duel interesant... range & dmg vs def, dmg & hp. Daca DL stie sa joace ii va pune probleme serioase la bkLa full nu stiu cum e insa la non rr cand aveam lvl 275 am facut duel ( unde dl e clar dezavantajat ) cu sm 303 si i-am dat 10-0. nu aveam set bun, era full hp parca... au fost grele primele 2 pk pana cand m-am prins de slabiciunea lui. insa cand era fara teleport era victima sigura :-j Poate ca ajungem sa vedem dueluri la full, insa pana atunci mai e cale luuuuunga.
Gambit Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 teleport si lighting nu ajuta mai deloc in fatza dl-ului..nu e ca la bk ca sa te chinui sa te apropii de el..( de sm )nu stiu cum sunt puse setarile aici.. cu ms , critical etc..
Guest Cleste Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Daca DL stie sa joace ii va pune probleme serioase la bkii va pune probleme bine zis :P Dar km atat =(( =((
n4ughtyxxl Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Eu unul nu sutn de acord cu scorurile astea la 0 pentru BK si SM. Din cate stiu eu nu a fost dl full pe beta, asa ca aceste comparatii sunt fara rost. DL vs BK e un duel interesant... range & dmg vs def, dmg & hp. Daca DL stie sa joace ii va pune probleme serioase la bk La full nu stiu cum e insa la non rr cand aveam lvl 275 am facut duel ( unde dl e clar dezavantajat ) cu sm 303 si i-am dat 10-0. nu aveam set bun, era full hp parca... au fost grele primele 2 pk pana cand m-am prins de slabiciunea lui. insa cand era fara teleport era victima sigura :-j Poate ca ajungem sa vedem dueluri la full, insa pana atunci mai e cale luuuuunga. ty -_- bk vs dl = moare din reflect(dl`u ajunge pe la 120k viata[set hp] , pe cand bk`ul are un mil+ :| ... no more fun& skillz) , (la duel/pk) , iar la cs unde bk`ul are ms , dl`ul da un dmg de nimik :comp1: , nu e in principiu e aici pe linkmania realitatea :tiphat: trust me same si cu sm , chiar la fullstats dl`ul da dmg mic peste ms .. (manashild e setat 90% si 90% ramane si la cs/duel )
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 to be continued ...La cs valoarea ms-ul este de 45% sau 50% :)
fade Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 6,5k hp + set hyon, lucrurile se mai schimba in situatia de fata....pana da knavish rr :))
Arianne Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 + dl mai are bug de dmg de la sceptru de nu primeste dmg dekat de la optiuni Din cate stiu eu, pe Sceptrul de DL scrie foarte clar: Increase Pet Damage +xx%. Nu e ca la SM&MG pe staff-uri cu Increase Wizardry Damage +xx%.Poate de aia e asa un mare "bug". :blink:
n4ughtyxxl Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 6,5k hp + set hyon, lucrurile se mai schimba in situatia de fata....pana da knavish rr :))gg -_- & wb :>
fade Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 saru'mana, zilele astea te caut sa ardem un duel asa de fun, sa vedem ce si cum :)
al3xandru Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Bladercat despre dl nu va mai plangeti la toti le scad dmg :) faza e ca bk da acelas dmg avand combo..spre inceput non rr si cateva rr bk e sefu :P
RazorOne2K Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 0-0 cu blader :)Era de asteptat^^Ieri la siege 2 minute in continuu m-am batut cu kEENyyy ca intr-un final sa murim amandoi odata
Guest Sadi022002 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 0-0 cu blader :)10-0 era :-j va dovedit Bogz pe toti :yum: