Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gambit

Cine credeti ca e cel mai tare dp server in momentul de fatza?

Recommended Posts

Guest Cleste
Posted

clar Cristal/Q-Sadi :) ..Cu ice(ice simplu nu ice strom :) ) si cu nova ,nu are nici 1 caracter nici 1 sansa :) In momentul asta ..la full stats bk rullez :)!!!

Posted

clar Cristal/Q-Sadi :) ..Cu ice(ice simplu nu ice strom :) ) si cu nova ,nu are nici 1 caracter nici 1 sansa :) In momentul asta ..la full stats bk rullez :)!!!

bk 8k viata set full reflect (40%) .. restu te las pe tine sa calculezi :tiphat:

Posted

si ce daca face mai rpd combo ? :)) cand blader are hp x2 knavish ? :rofl1:

vorbesti in nestire de cauza #-o

hai ca te-am bagat destul in seama

ps: radeam de ce aberatii scrii, nu ca are agil 550 /part

pai ba ghitza, cu 550 agil cat potzi sa ai defence ma? degeaba ai tu 8-10k hp daca din 2 combo esti lat #-o

tare as vrea sa revina serverul pacii sa faca un duel Knavish vs Blader , sa te vad ce mai zici atunci cand o sa piarda Blader.

tu la pvp/duel te bazezi pe hp ? nu pe dmg? sau defence?

201. Blader Blade Knight 342(1) str 1750 agil 550 vit 1050 eng 550

13. Knavish Blade Knight 395(1) str 1509 agil 1114 vit 784 eng 1004

knavish are eng mai mult= skill dmg mai mare, blader are agil 550 = defence mic, vit 1050 cam 3,5k hp cred, la knavish hp-ul compenseaza eng(sweal+skill dmg mai mare decat blader), knavish are agil mai mare, asta inseamna def si crt. dmg mai mare, iar la str, este dif de 241 de puncte..nu-i mare branza..

cam asa cred eu ca sta treaba....acum uimeste-ma si tu cu aberatziile tale

Posted

Intre Knavish si Blader, as tinde spre Knavish, evident, aceeasi parere ca si swat, dar acum depinde cat de bine stiu si respectivi sa se "duel-eze". :P

Posted

pai ba ghitza, cu 550 agil cat potzi sa ai defence ma? degeaba ai tu 8-10k hp daca din 2 combo esti lat #-o

tare as vrea sa revina serverul pacii sa faca un duel Knavish vs Blader , sa te vad ce mai zici atunci cand o sa piarda Blader.

knavish are eng mai mult= skill dmg mai mare, blader are agil 550 = defence mic, vit 1050 cam 3,5k hp cred, la knavish hp-ul compenseaza eng(sweal+skill dmg mai mare decat blader), knavish are agil mai mare, asta inseamna def si crt. dmg mai mare, iar la str, este dif de 241 de puncte..nu-i mare branza..

asta nu e 0.97 , aici deffence`ul n`are nici o treaba cu duelu :tiphat:(la bk combo e tot) , iar cand zici ca da combo mai rpd .... inseamna ca nu sti ce efect secundar are reflect dmg :tiphat: , ca sa nu zic ca mai am inca 200p de bagat :-j

btw cum te astepti sa ma bata un individ care cu 1 rr in plus nu era in stare sa ma omoare la cs (stateam in shild cu el) :tiphat: , daca auzeam un .. "Gunit,jackdaniel,kinul" n`as fi comentat nimik :right:

Posted

cum vroiai sa te omor din prima daca u aveai 4,6k hp si eu aveam str 1200 si nu te mai crede asa bun k te omoram chiar daca dadeam cateva combo in tine sau cateodata si din prima:)) la csu ala?facem acum daca ii mai da drumu la server oricum nu iti dau sanse mai ales si cu setu hyon e greu sa mai rezisti si cu shieldu

Posted

cum vroiai sa te omor din prima daca u aveai 4,6k hp si eu aveam str 1200 si nu te mai crede asa bun k te omoram chiar daca dadeam cateva combo in tine sau cateodata si din prima:)) la csu ala?facem acum daca ii mai da drumu la server oricum nu iti dau sanse mai ales si cu setu hyon e greu sa mai rezisti si cu shieldu

poi asta inseamna ca a bagat bine pct-ele... probabil sadi sau cristal ar bate pe toti.

Posted

asta nu e 0.97 , aici deffence`ul n`are nici o treaba cu duelu :tiphat:(la bk combo e tot) , iar cand zici ca da combo mai rpd .... inseamna ca nu sti ce efect secundar are reflect dmg :tiphat: , ca sa nu zic ca mai am inca 200p de bagat :-j

btw cum te astepti sa ma bata un individ care cu 1 rr in plus nu era in stare sa ma omoare la cs (stateam in shild cu el) :tiphat: , daca auzeam un .. "Gunit,jackdaniel,kinul" n`as fi comentat nimik :right:

cum zici tu :) eu doar mi-am dat cu parerea, nu o ca pe o insulta sau altceva :P

Posted

1rr+300lvl si tu ai 1200str :-j

cum zici tu :) eu doar mi-am dat cu parerea, nu o ca pe o insulta sau altceva :P

stai flex :-j

Guest Cleste
Posted

bk 8k viata set full reflect (40%) .. restu te las pe tine sa calculezi :tiphat:

Sm set full dsr hp :) Un ice il incetineste si o singura nova il culca :-? Eu sm la lvl 320 am facut cativaa bk de 350+ lvl cu tehnica asta :) Scor strans evident dar rezultatul a fost in favoarea mea :crazy:

Posted

m-am pishat pe tine de ras mai sus, nu meriti reply

ceaW

Guest Blader_Slayer
Posted

Sm set full dsr hp :) Un ice il incetineste si o singura nova il culca :-? Eu sm la lvl 320 am facut cativaa bk de 350+ lvl cu tehnica asta :) Scor strans evident dar rezultatul a fost in favoarea mea :crazy:

fluturele e un caracter puternic daca e jucat cum trebe , dar la 8k viata(bk) cu set full reflect fluturele trebe sa aiba minim 3k viata(asta insemnand 1300 puncte la vit) , asta e minimul vs un bk care lasa afk cu clicker qqq si merge la bere :beer:

Posted

m-am pishat pe tine de ras mai sus, nu meriti reply

ceaW

te-ai pishat pe mamicutza-ta de ras, nu meritzi o acadea de supt

byex

ps. daca vorbeai frumos iti vorbeam si eu frumos, dar daca esti crescut intre oi si capre, ce sa-tzi cer..

edit: eu macar am argumentat de ce cred ca Knavish este mai bun ca Blader

Posted

toate jwls care le am le pun pentru knavish(am vreo 20 :D ) :kar:

ok sa se dea drumu la servar :D

bk sta in skill de la shild si tu mori din ref

dl full in duel face sm full ?

nu

poi si atunci de ce mai sunt dl pe srv? cresc si mult mai greu si sunt si varza la pk :|

critical + summon

Posted

poi si atunci de ce mai sunt dl pe srv? cresc si mult mai greu si sunt si varza la pk :|

pentru ca sunt foarte bune la CS .La full stats ma refer acum,un dl cu un set rezonabil culca mai rpd un bk dekat bk pe dl la CS .(Valabil daca are sweal ,buff si ms si acelasi lucru si pt bk)

Posted

varza in duel, dar nu si la pk, cred

tu gandesti ce spui? pk sau duel nu e tot aia?

pentru cunostinta ta sau a tuturor care nu prea stiti.. , dl-ul are dmg ca bk-ul iar cand foloseste critical ( magia ) are dmg mult mai mare.. acuma depinde de server cum e setat. critical dmg la dl este ca un fel de buff de dmg la elf..

si daca stai si te gandesti.. bk omoara orice caracter din 1-2 lovituri.. dl daca are dmg mai mare ca bk nui normal sa fie si el bun? daca prinzi o lovitura buna cu electrik spark ( magia aia care se incarca greu ) omori orice character din prima. mai putin bk ca are viata mare..

am si eu un dl mic.. si am bagat pana la 400 comand numai sa pun electrik spark.. si dau dmg 2k cu satan la lvl 75 la yeti .ce caractere mai da dmg 2k la lvl asta? acuma am lvl 2 de la eroare.. in fine

daca e sa fac si putina teorie.. despre bk si dl..

BK

are dmg 6500-7000 pana la 10000 si ceva.. cand este full ( ma refer la dmg ala de sub strenght )

are skill dmg 3470% ( chestia aia care scrie sub energy )

DL

are dmg 7000-7500 pana la 10-12k

de asemenea are si el skill dmg

multi intreaba pe ce faci dl.. pe str sau ene? asta cand esti in crestere.. la 5-10 rr

daca te axezi pe energy este mai mult pentru critical dmg

str toata lumea stie.. e pt cal

si bineinteles poti sa mergi pe amandoua deodata ca la bk

dl seamna un pic cu bk.. cu cat ai energy mai mare la bk cu atat ai viata mai mare cand dai swel , asemeni si la dl.. cu cat ai ene mai mare cu atat critical e mai bun

acum sa fim seriosi.. oricat de bun ai fi.. nu prea ai ce sa faci.. ca dl ataca de la distanta si are si dmg enorm ( daca are si calu pus cu atat mai bine , are range mai mare ) , singurul care rezista este bk-ul

sper ca nu v-am plictisit.. dar poate cei interesati au rabdare sa citeasca ce am scris aici

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...