knavish Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 o juca blader bine dar la cs statea pe skillu de la scut ca sa nu crape:))
TyreXel Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Hai gata cu spamu, ca umblam ca warnVedem duminica cine e cel mai bun pentru moment :)Nu vreau sa fie duel pentru ca la DL spre exemplu dmg scade f mult. O sa fie murderer vs murderer pe sistemul 3 din 5
[idLe]-=DennyS=- Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Fara duel wee need CTRL , and with CTRL will kill some others players ;)
TyreXel Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 dar cine a zis ca va mai fi cineva in afara de mine cei 2 care se lupta ?Concurentii vor fi mutati intr-un loc stabilit de mine, iar dupa fiecare pk vor fi mutati din nou. Primul care face 3 pk castiga, simplu nu ? :)
n4ughtyxxl Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 dati-mi un bk rr-it si un autocombo bun si devin rege peste noapte,cam asa e si blader exceptand hp-ul lui. Daca este sa ne luam dupa autocombo Blader este. Daca este sa ne luam dupa stiinta cred ca Bogz SM pe versiunea asta este varza:) din proprii experiente vorbiti sau din auzite ? :huh: nici macar nu stiti ce`i ala autocombo :tiphat: blader il omori greu..da knd e vb sa faca si el pk..greu greu..cu 2 cs in urma abia reusea sa ma culce si eu aveam 295 trebuia sa faca vreo 3 combo.. inainte de rr aveam dmg mic :tiphat: o juca blader bine dar la cs statea pe skillu de la scut ca sa nu crape:)) la cs`ul de care vorbesti tu eu aveam lvl 390 ,tu 1rr+300 si stateam in shild cu tine , te vad la event sau inainte de rr ... la statusu pe care`l ai de 1 singur lucru is sigur .. .10-0 ca inainte de rr cu tot cu setu tau hyon :tiphat: , sper sa nu mai vi cu aberatii de genu , nu de alta da mie lene sa fac un HALL of SHAME inafara de G-Unit restu ati furato la 0/1 pax :tiphat:
knavish Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 din proprii experiente vorbiti sau din auzite ? :huh: nici macar nu stiti ce`i ala autocombo :tiphat: inainte de rr aveam dmg mic :tiphat: la cs`ul de care vorbesti tu eu aveam lvl 390 ,tu 1rr+300 si stateam in shild cu tine , te vad la event sau inainte de rr ... la statusu pe care`l ai de 1 singur lucru is sigur .. .10-0 ca inainte de rr cu tot cu setu tau hyon :tiphat: , sper sa nu mai vi cu aberatii de genu , nu de alta da mie lene sa fac un HALL of SHAME inafara de G-Unit restu ati furato la 0/1 pax :tiphat: mai vb duminica,care pierde da respect la celalalt :)) sa se tina minte
fade Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Daca este sa ne luam dupa stiinta cred ca Bogzslabe sanse. am un pardaf de set dp +damage dec, un pardaf de dragon spear +luck +dmg/lvl..n-am nicio sansa la 1vs1 impotriva lui blader pentru ca nu-l voi omori in veci. cu toti ceilalti, depinde. daca prind 2 combo-uri la rand de 4k dmg , am ..sanse. (eu bk 750 vit, 750 nrg ~ 5k hp).pacat cu suspendu' asta ca o sa si ies din top10 bk. in mod cert n-o s-o ard la fel ca inainte. :)ps: blader, vbeste cu vdragos sa-mi scoata suspendul s-o dam si noi macar o data, de fun, ca oricum de luat..sigur mi-o iau. si ..macar s-o dam acum, cat timp avem lvle apropiate, ca pana joia viitoare tu mai dai un reset. :P
Gambit Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 va ruleaza tyrexel pe totzi.. nare el destula ambitie :rofl2:
lixandra Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dl-ul e praf -_-. Cred ca e clar cine e cel mai bun si rezistent :): Knavish (motivele sunt evidente).
Tsu_Xing Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Knavish are punctele puse varzalau, bk fiind -_-Cu DL nu stiu cum e la Duel, daca Cristal ar juca frumos din teleport poate ar castiga, daca nu, 1 dintre bk-ii resetati.
Guest Blader_Slayer Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 pana duminica da knavish rr :-jnu mai da :-j Dl-ul e praf -_-. Cred ca e clar cine e cel mai bun si rezistent :): Knavish (motivele sunt evidente).si dupa rr il bat :) Knavish are punctele puse varzalau, bk fiind -_-Cu DL nu stiu cum e la Duel, daca Cristal ar juca frumos din teleport poate ar castiga, daca nu, 1 dintre bk-ii resetati.Cristal moare din reflect :-j
Tsu_Xing Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Eh, inseamna ca merge pe principiul meu Cristal: mai intai sa fi PvM, apoi PvP :) Macar ajuta cu ms partyul lui :P
[idLe]-=DennyS=- Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Oricum oricare din BK-ii rr pot castiga ... aici depinde de dexteritatea fiecaruia si care prinde primul combo castiga . Parerea mea :)
Baicu Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 nu mai da :-j si dupa rr il bat :) Cristal moare din reflect :-jCine te-a mintit ma? =))Hmm treaba e cam incurcata nu zic nimic care e cel mai tare de pe srv.
fade Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 bogz are suspend si a si iesit din top 10 bk . n-are cum sa fie bogz cel mai tare :))eu de la blader si de la knavish sigur mi-o iau. cu cat..nu stiu. in rest, depinde cine ce care cum unde cand daca prinde combourile si..cam atat.