Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gambit

Cine credeti ca e cel mai tare dp server in momentul de fatza?

Recommended Posts

Posted

Hai gata cu spamu, ca umblam ca warn

Vedem duminica cine e cel mai bun pentru moment :)

Nu vreau sa fie duel pentru ca la DL spre exemplu dmg scade f mult. O sa fie murderer vs murderer pe sistemul 3 din 5

Posted

dar cine a zis ca va mai fi cineva in afara de mine cei 2 care se lupta ?

Concurentii vor fi mutati intr-un loc stabilit de mine, iar dupa fiecare pk vor fi mutati din nou. Primul care face 3 pk castiga, simplu nu ? :)

Guest fuero^de^los^muerte
Posted

eu sunt puteti inchide topicu -_-

Posted

dati-mi un bk rr-it si un autocombo bun si devin rege peste noapte,cam asa e si blader exceptand hp-ul lui.

Daca este sa ne luam dupa autocombo Blader este.

Daca este sa ne luam dupa stiinta cred ca Bogz

SM pe versiunea asta este varza:)

din proprii experiente vorbiti sau din auzite ? :huh: nici macar nu stiti ce`i ala autocombo :tiphat:

blader il omori greu..da knd e vb sa faca si el pk..greu greu..cu 2 cs in urma abia reusea sa ma culce si eu aveam 295 trebuia sa faca vreo 3 combo..

inainte de rr aveam dmg mic :tiphat:

o juca blader bine dar la cs statea pe skillu de la scut ca sa nu crape:))

la cs`ul de care vorbesti tu eu aveam lvl 390 ,tu 1rr+300 si stateam in shild cu tine :gun: , te vad la event sau inainte de rr ... la statusu pe care`l ai de 1 singur lucru is sigur .. .10-0 ca inainte de rr cu tot cu setu tau hyon :tiphat: , sper sa nu mai vi cu aberatii de genu , nu de alta da mie lene sa fac un HALL of SHAME inafara de G-Unit restu ati furato la 0/1 pax :tiphat:

Posted

din proprii experiente vorbiti sau din auzite ? :huh: nici macar nu stiti ce`i ala autocombo :tiphat:

inainte de rr aveam dmg mic :tiphat:

la cs`ul de care vorbesti tu eu aveam lvl 390 ,tu 1rr+300 si stateam in shild cu tine :gun: , te vad la event sau inainte de rr ... la statusu pe care`l ai de 1 singur lucru is sigur .. .10-0 ca inainte de rr cu tot cu setu tau hyon :tiphat: , sper sa nu mai vi cu aberatii de genu , nu de alta da mie lene sa fac un HALL of SHAME inafara de G-Unit restu ati furato la 0/1 pax :tiphat:

mai vb duminica,care pierde da respect la celalalt :)) sa se tina minte

Posted

Daca este sa ne luam dupa stiinta cred ca Bogz

slabe sanse. am un pardaf de set dp +damage dec, un pardaf de dragon spear +luck +dmg/lvl..

n-am nicio sansa la 1vs1 impotriva lui blader pentru ca nu-l voi omori in veci. cu toti ceilalti, depinde. daca prind 2 combo-uri la rand de 4k dmg , am ..sanse. (eu bk 750 vit, 750 nrg ~ 5k hp).

pacat cu suspendu' asta ca o sa si ies din top10 bk. in mod cert n-o s-o ard la fel ca inainte. :)

ps: blader, vbeste cu vdragos sa-mi scoata suspendul s-o dam si noi macar o data, de fun, ca oricum de luat..sigur mi-o iau. si ..macar s-o dam acum, cat timp avem lvle apropiate, ca pana joia viitoare tu mai dai un reset. :P

Posted

Knavish are punctele puse varzalau, bk fiind -_-

Cu DL nu stiu cum e la Duel, daca Cristal ar juca frumos din teleport poate ar castiga, daca nu, 1 dintre bk-ii resetati.

Guest Blader_Slayer
Posted

pana duminica da knavish rr :-j

nu mai da :-j

Dl-ul e praf -_-. Cred ca e clar cine e cel mai bun si rezistent :): Knavish (motivele sunt evidente).

si dupa rr il bat :)

Knavish are punctele puse varzalau, bk fiind -_-

Cu DL nu stiu cum e la Duel, daca Cristal ar juca frumos din teleport poate ar castiga, daca nu, 1 dintre bk-ii resetati.

Cristal moare din reflect :-j

Posted

nu mai da :-j

si dupa rr il bat :)

Cristal moare din reflect :-j

Cine te-a mintit ma? =))

Hmm treaba e cam incurcata nu zic nimic care e cel mai tare de pe srv.

Posted

bogz are suspend si a si iesit din top 10 bk . n-are cum sa fie bogz cel mai tare :))

eu de la blader si de la knavish sigur mi-o iau. cu cat..nu stiu. in rest, depinde cine ce care cum unde cand daca prinde combourile si..cam atat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...