Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

xLuK

PFF PFF

Recommended Posts

Posted

Pff imi face figuri ori pc ori mu stau 10 20 de min pe joc si apoi se blockiaza pc si tr sa ii dau rr

Daca stie careva cv anuntatima si pe mine va rog ms :D

Posted

nu trebuie neaparat sa schimbi ventilatorul...ci doar sa il cureti...in special paletele alea..pt ca se depune mult praf pe ele...crede-ma ...da rezultate

Posted

pff am facut si tr asta da nimik am dat jos tot

si mam uitat pe acolo pe la procesor solutia aia alba era uscata ma gandesc ca de acolo o fii nus nu ma prea pricep

am fost azi cu ell si nu au facut mare lucru deci ....

Posted

Se poate sa fie de la joc uite mie de exemplu nu imi merge launcheru de fiecare data cand incarc jocul si sincer sa fiu trebuie sa incerc de 5 6 ori sa incarc launcherl ca sa imi intre in joc, app launcherul cand incarci jocul daca te uiti in task manager iti arata 100% usage la procesor poate e prea solicitat procesorul cu progr ce le ai instalate si cand incarci mu sa iti dea reset din cauza asta, cam asta ar fi o explicatie, mie imi face fite cateodata sta mult sa se incarce mozila sau winamp tot din cauza mu'lui

Posted

da ma da la mine are toate de exemplu merge da nus cate o data se blockiaza nu am jucat 3 zile la rand pe chestia asta intru stau 10 min 20 si gata

Am reinstalat Wind da nimik tot asa face uitate mai sus am postat de coleru ala sa il schimb sau nu ? sau ce ma sfatuiti sa fac care stiti

Posted

da ma da la mine are toate de exemplu merge da nus cate o data se blockiaza nu am jucat 3 zile la rand pe chestia asta intru stau 10 min 20 si gata

Am reinstalat Wind da nimik tot asa face uitate mai sus am postat de coleru ala sa il schimb sau nu ? sau ce ma sfatuiti sa fac care stiti

Se poate, sa fie si de la racire incearca sa schimbi cooler'ul poate unu mai bun care sa aiba o racire calumea si nu in ultimul rand daca nu are siliconul ala intre procesor si radiatorul de la cooler sa stii ca nu face racirea cum trebuie, eu zic sa mergi la un service si sa le spui sa iti schimbe coolerul sa iti puna si siliconul ala intre cooler si procesor e destul de esentiala chestia asta, eu am incercat sa cumpar silicon si nu am gasit se vinde doar cu coolerul.

Bafta!

Posted

astazi a inceput si la mine sa faca la fel.. joc cate 30 de min si poc se blocheaza... ventilatoarele e bune.. praf nu este... nu pot sa joc decat 40 de minute maxim... :-??

Posted

Interesant, atunci trebuie sa fie o chestie ce o folositi amandoi un program o chichita ceva nu cred ca e de la mu la 90% din cei de pe server le merge si apar 2 3 probleme trebuie sa fie ceva ce folositi amandoi si ala dauneaza la launcher, altceva nu pot sa imi dau seama ce sa fie

Posted

:-?? eu intru mai rar in joc.. programele gen speed sau altele nu am folosit.. de cand a dat drumu la srv lvl 187 am facut <_<

am inchis si muzica si mess si mozila si tot ce misca pe ecran dar la fel merge.. se blocheaza.. am incercat cu winmode...fara winmode... la fel :|

Posted

:-?? eu intru mai rar in joc.. programele gen speed sau altele nu am folosit.. de cand a dat drumu la srv lvl 187 am facut <_<

am inchis si muzica si mess si mozila si tot ce misca pe ecran dar la fel merge.. se blocheaza.. am incercat cu winmode...fara winmode... la fel :|

nu stiu ce sa zic poate vine altcineva cu un help :comp2:

Posted

Hmmm poti incerca sa schimbi ramii intre ei...desi nu cred ca asta e solutia...placa video cred ca e devina mai exact driverul....spune te rog ce placa video ai (daca ai asus eah2600 trebuie schimbat driveru)

Guest Totoki
Posted

Proprieties pe my computer --> Hardware --> Device manager si fa-mi print !

Posted

s-ar putea sa nu mai ai pasta pe procesor.

Are dreptate!

Din moment ce ai ridicat "radiatoru ala" si ai expus pasta termica, trebuie schimbata. Pasta aia asigura raciea corecta a procesorului.

Se gaseste la orice magazin de calculatoare, in tubulete sau pliculete de unica folosinta, sau in tuburi mai mari si mai scumpe, pentru a fi folosita de mai multe ori ( pasta ).

Guest NessCaffe
Posted

"Pasta aia" este o pasta termo-conductoare ce ajuta la transferul de caldura intre procesor si radiator, dupa care caldura este disipata de cooler. Daca nu ai "pasta aia" in maxim cateva zile ti se poate arde procesorul.

De ce va bagati in seama daca nu stiti.

Singurul care am vazut ca se pricepe pe parte soft am vazut ca este Zadirion, restu va bagati in seama doar ca sa faceti un post in plus ... daca nu stii nu mai incurca ma nene omu degeaba :banghead:

L.E. Postul meu era o replica la postul lui crancenul

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...