Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

knavish

O intrebare

Recommended Posts

Posted

cade din bok +4

si chaos staf din +2 sau +3

Cum din atatia playeri si atatea bokuri doar tu ai vazut ? :blink:

@nvm

Posted

chaos staf mia cazut pe beta si tin minte ca era luk edr 2% si lam bagat la aripa :))

aa mia cazut acum din bok +4

insa sant iteme rare au dropu mic

Guest fuero^de^los^muerte
Posted

si se cheama Rodyca :))

on: mia cazut cheios stuf dar lam dat la pg deoarece .. nu mi sa parut in reglua ceva la el.. se uita prea ciudat la mine :-s

Posted

on: mia cazut cheios stuf dar lam dat la pg deoarece .. nu mi sa parut in reglua ceva la el.. se uita prea ciudat la mine :-s

:rofl2:

Posted

pacat e aiurea dropu multe iteme nu se gasesc cum ar trebui :) si sa cada din bok 5 scroluri si din bok 4 zen eronat mai degraba faci xp decat invazii :D

Posted

=)) tare asta!!

Guest fuero^de^los^muerte
Posted

taci fanule ca stiu ca ma admiri pe ascuns -_-

Posted

taci fanule ca stiu ca ma admiri pe ascuns -_-

breeeeeeee scoate video de la semnatura...... ca, cand il vad pala cum pica in urmasii sai ma ia durerea si pe mine :bananadance2: :shocking: :swsword: =)))))

app aa sword exe nu am vazut nici eu dar cele ne-exe parca pica in atlans 3 la hydre

Posted

in primul rand toate itemele AA pik din +5, cel putin din ce am vazut eu.

o.t. in 4 luni de BETA si cat a tinut oficialul nu am vazut sa pice vreun AA sword

Posted

este intr-o plangere (impotriva lui p4nter4) EdgeKeeper l-a postat pare-mi-se, in tarkan la zaikani, acolo apare 1 bk cu AA Sword :)

edit: http://img110.imageshack.us/img110/57/screen050520080002.jpg

Guest Blader_Slayer
Posted

este intr-o plangere (impotriva lui p4nter4) EdgeKeeper l-a postat pare-mi-se, in tarkan la zaikani, acolo apare 1 bk cu AA Sword :)

edit: http://img110.imageshack.us/img110/57/screen050520080002.jpg

ala e neexc guma :-j , pe beta am vazut aa sword aici nu :)

Guest this_animal_is_highli_dangeros&#
Posted

AA-ul ala nu era exc...:)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...