Jump to content
Strike^^

Chrysler, cu până la 6.000 de dolari mai ieftină

Recommended Posts

Posted

Grupul american Chrysler încearcă o revigorare a veniturilor în plin proces de restructurare, scrie agenţia de ştiri Reuters.

Astfel, pentru luna mai, constructorul auto

va efectua reduceri de 4.000 de dolari pentru modelele anului 2009.

În plus

, compania va oferi discount-uri până la 1.000 de dolari proprietarilor de maşini Chrysler, la achiziţia majorităţii modelelor din 2008 şi 2009, iar unii membri de sindicat vor putea beneficia şi de un alt stimulent, de maxim 1.000 de dolari. Programul

începe miercuri şi va fi valabil până pe 1 iunie.

Vânzările companiei pe piaţa americană au scăzut în aprilie cu 48% din cauza incertitudinilor legate de supravieţuirea sa.

evz.ro

Posted

Crysler au si masini scumpe...pe piata Americana dupa prabusire era de asteptat ca vor ramane pe stoc cu masini..sa speram ca se va remedia totul si va fi bine peste tot inclusiv la noi..e de asteptat..

Posted

Vrei sa spui ca Chrysler are preturi mai mari decat Audi sau Mercedes pentru masinile din aceeasi clasa?Eu zic sa dai un ochi la ei pe site.

Tu nu stii nici cum se scrie si iti mai si dai cu parerea...mi'ar fi jena

Posted

Vrei sa spui ca Chrysler are preturi mai mari decat Audi sau Mercedes pentru masinile din aceeasi clasa?Eu zic sa dai un ochi la ei pe site.

Tu nu stii nici cum se scrie si iti mai si dai cu parerea...mi'ar fi jena

Pentru export si costurile pieselor sunt excesive...eu as zice tu sa dai un refresh sa vezi care e treaba..eu ma refer la masinile aduse din America pentru Europa..nu pentru piata Americana..aia isi permit acolo..doar nu platesc taxe vamale si costuri pentru transportul pieselor mii de km.. :)

Posted

Pentru export si costurile pieselor sunt excesive...eu as zice tu sa dai un refresh sa vezi care e treaba..eu ma refer la masinile aduse din America pentru Europa..nu pentru piata Americana..aia isi permit acolo..doar nu platesc taxe vamale si costuri pentru transportul pieselor mii de km.. :)

De ce ma?S'au terminat toate reprezentantele Chrysler din Europa?

Posted

De ce ma?S'au terminat toate reprezentantele Chrysler din Europa?

gandeste'te la un lucru banal :

Cat costa piesele Dacia la noi in tara ruta Pitesti fabrica - Timisoara. diferenta da :)

Cat costa piesele Dacia in Ungaria..cresc preturile taxe vamale + costuri de transport + profitu' comerciantului..

Cat costa piesele Dacia in Franta ? Normal ca sunt mult mai mari decat in Romania sau Ungaria..

Cat costa piesele Chrysler in America ? Si cat costa in Europa tinand cont costurile ? :) mda.. :)

Hai ca deja o dam in spam..reflecteaza la ce am zis mai sus si raspunde'ti singur.. bafta ;)

Posted

Tu vorbesti serios sau faci pe prostul? :|

Logica ta o are si varu'miu de 5 ani..

Te'am intrebat daca intre preturile a doua autoturisme Chrysler si Audi,din aceeasi clasa,exista diferente atat de mari cum sustii.

Compara Chrysler 300 cu Audi A6,spre exemplu.

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Acum e cazul sa-ti cumperi un Chrysler daca ai bani :wub:.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...