Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vasea89

BUG

Recommended Posts

Posted

sper ca am postat unde trebuie...

am dat click dreapta pe un town portal si m-a teleportat in atlans./..la intrarea in tarkan...avand lvl 9

am dat sw si cand am intrat m-a bagat in tarkan safe zone..si nu pot face nimic

A incercat un DL sa ma scoata..dar nu a mers...un admin m-ar putea ajuta?

:beer:

Guest kreeper
Posted

Zi la cineva sa iti mai aduca un town teleport.

Sau prinde momentul cand e un admin on, si roagal sa te mute.

App da poti sa te misti ?

Posted

Zi la cineva sa iti mai aduca un town teleport.

Sau prinde momentul cand e un admin on, si roagal sa te mute.

App da poti sa te misti ?

Pharaoh

ma misc...dar intr-o secunda apar unde eram inainte...nu vad pe nimeni in jur...nu ar avea timp sa imi dea town teleport

Posted

sper ca am postat unde trebuie...

am dat click dreapta pe un town portal si m-a teleportat in atlans./..la intrarea in tarkan...avand lvl 9

am dat sw si cand am intrat m-a bagat in tarkan safe zone..si nu pot face nimic

A incercat un DL sa ma scoata..dar nu a mers...un admin m-ar putea ajuta?

:beer:

mai bine dadeai delet character si creai altu pentru lvl 9 ceri ajutor lol :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Posted

Se va da roll back la srv probabil cu 1 sau 2 zile, desi as prefera reset definitiv ca oricum s-a inceput cu stangul acest DB ( vezi duplicate dupa jwls, vezi exp micsorata dupa ce unii au dat rr cu exp mai mare ).

Te scapa de bug cu un roll back dar pierzi cele cateva lvl facute intr-o zi sau doua.

Posted

3XTR3M " vb mult......si prost" .... E invidia mare ca au dupat unii....sau alti au dat rr pe xp mai mare...joaca frate si numai comenta atat ca vrei rr db sau nush ce...Pe mine unul nu ma intereseaza ca au dupat(jwl acelea au ramas pe conturile blocate...in nici un caz nu is pe piatza) sau cum au dat rr (cu speed) sau nush ce nu iti mai convine...

Posted

nu is pe piata jwl dupate ? /:) cu 2 zile inainte sa ii prinda a cumparat de la mine Borfasu un ring dsr+hp cu 600s+600b

crezi ca is din box of heaven ?

si jwl inca le am

Guest w333d
Posted

pff ai auzit de spalarea banilor ? ... 100% ... noah sa-ti fac o harta ? s-au spalat tone de jwls ...s-au vandut alte tone ( vezi infinitele de globaluri care se dau ) ... s-au bagat in seturi alte tone ... pff nici pe serverele cu 100% drop nu am vazut atitea seturi f/o + 13 !!! hellooo trezirea !!

Guest Diablo_xxl
Posted

auziti srv este off. nu ? :D

Guest w333d
Posted

de ar ramine off macar ! cand e on numai kakanarii vezi pe acolo .... ma mir ca unii nu s-au dupat si pe ei !

Guest Diablo_xxl
Posted

baieti parerea mea.. ducetiva mai dormiti si voi :)))

srv nu revine de curand se lucreaza la el..

:crazy:

da chiar ne spune si noua ceva cineva.. mai merge nu mai merge cat timp tot anu ..:|

mai bine parerea mea rr bd :dance: :cool2:

si asa nam cine stie ce =)) :tiphat:

Posted

3XTR3M " vb mult......si prost" .... E invidia mare ca au dupat unii....sau alti au dat rr pe xp mai mare...joaca frate si numai comenta atat ca vrei rr db sau nush ce...Pe mine unul nu ma intereseaza ca au dupat(jwl acelea au ramas pe conturile blocate...in nici un caz nu is pe piatza) sau cum au dat rr (cu speed) sau nush ce nu iti mai convine...

Maioneza, ce te arde pe tine grija ce vorbesc eu ?:)

Ai argumente sa ma contrazici ? Pana nu vii cu argumente care sa stea in picioare, ciocul mic si joc de glezne. Eu zic ca s-a inceput cu stangul serverul de Season1...ma poti contrazice ? Ti se pare ca e fara buguri si merge totul perfect?

Ziceau ca e super stabil si fara buguri fata de 0.97d....ei uite ca nu-i asa si stai numai un pic sa fie iar omor pe spoturile din arena sa vezi cum apar si baietii care dau disconect :)

P.S. Pana si moderatorii au recunoscut ca a fost destul de aiurea pana acum ;)

Guest Diablo_xxl
Posted

ce rr db am iar ai baut gaz? =))

Crezi k unii si-au omorat creierii pt un rr db? dak u ai lvl 5 nu te intere p noi...HF

=))) lvl 5 nici chiar asa deci nu exagera :comp2:

mai bine ptr voi

mai mult somn ..k saraci de voi.. :-j visati numai MUU :)))

Guest w333d
Posted

extreme ... " P.S. Pana si moderatorii au recunoscut ca a fost destul de aiurea pana acum ;) "

bine zis ! e de tot rasu sa recunoasca un admin ca sunt smecheri care pot da d/c cand si cui vor ... ! imagineaza-ti ca marele x admin sa intre linistit pe spot ... pac-pac d/c luat de la un nimeni cu programele smechere ! pfff faian server !

Guest FerFe
Posted

extreme ... " P.S. Pana si moderatorii au recunoscut ca a fost destul de aiurea pana acum ;) "

bine zis ! e de tot rasu sa recunoasca un admin ca sunt smecheri care pot da d/c cand si cui vor ... ! imagineaza-ti ca marele x admin sa intre linistit pe spot ... pac-pac d/c luat de la un nimeni cu programele smechere ! pfff faian server !

Indiferent de ce launcher/sisteam de securitate va avea linkmania tot o sa existe o cale de a face dupe sau d/c asa ca resemneazate ;;)

Ps:scuze de off topic trebuia sai dau pm :)

Guest Diablo_xxl
Posted

super..la fel si cu jwl se joaca baieti cu jwl...:)))

ce sa mai zic nu mai comentez nimic pe seama asta

parerea mea ..sa lase odata asa de ce sa de-a roll back..

...asta este la care le-a dat cate 1 rr bonus.. bv lor..

la care nu asa este..

:error:

Posted

Voi n-ati vazut pe 0.97d cum i-a spart unu contul lui MurDoc deoarece nu-l credea ca poate ?:)

I-a cerut numai un nume de la un caracter ca sa-l poata gasi in baza de date si in 5 minute a pus print screen pe forum cu poza de pe bk-ul MurDoc :)).

Credeti ca Season1 e mai pricopsit ?

Noroc ca se mai plictisesc de noi hackerii astia ca daca s-ar supara un pic ne-ar face charurile full cu stats de non rr :))

Posted

Voi n-ati vazut pe 0.97d cum i-a spart unu contul lui MurDoc deoarece nu-l credea ca poate ?:)

I-a cerut numai un nume de la un caracter ca sa-l poata gasi in baza de date si in 5 minute a pus print screen pe forum cu poza de pe bk-ul MurDoc :)).

Credeti ca Season1 e mai pricopsit ?

Noroc ca se mai plictisesc de noi hackerii astia ca daca s-ar supara un pic ne-ar face charurile full cu stats de non rr :))

Parerea mea e ca cineva care chiar *stie* s-o suparat pe duparii nostrii sau pe ce stiu eu ce chestie si o hotarat sa faca un cadou la toata lumea. Daca a reusit sa faca inject in baza de date... poi putea face lucruri ffff interesante si cu muuuullltt mai periculoase decat RRu asta prematur.

Posted

mai bine dadeai delet character si creai altu pentru lvl 9 ceri ajutor lol :rofl1: :rofl1: :rofl1:

aveam chestii valoroase pe el..amuzantule

oricum s-a rezolvat...multumesc

Posted

Se va da rollback, calm.

Se va da roll back la srv probabil cu 1 sau 2 zile, desi as prefera reset definitiv ca oricum s-a inceput cu stangul acest DB ( vezi duplicate dupa jwls, vezi exp micsorata dupa ce unii au dat rr cu exp mai mare ).

Te scapa de bug cu un roll back dar pierzi cele cateva lvl facute intr-o zi sau doua.

de ce sa se dea cu 1-2 zile cand problema a inceput azi?eu am faxcut 5 lvl in 2 zile si sunt 380+ ..nu`mi convine sa se dea 2 zile rollback :comp2:

Posted

Mah nu va mai stresati atat!!!! Inca nu sa inventat server-ul de MU fara bug-uri sau fara acei asa zisi "dupari" sau cum vreti voi sa le ziceti. Atata timp cat exista internet si sunt altii mai destepti ca noi(ma rog ca mine cel putin) care sunt in stare sa faca aceste programele si sa le puna pe net sa se bucure toti copiii de ele poate sa fie cea mai stabila vers de MU, nu o sa ramana asa pt mult timp. Cat despre roll back, nici eu nu sunt de acord pt ca nu imi convine sa pierd "toata munca" pentru gresala altora.

Singurul meu sfat: BE COOL!! (traim in Romania)

Noapte buna!!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...