Jump to content
andy31

Zombii printre noi

Recommended Posts

Posted

mutaţie a virusului gripei porcine (H1N1), care are proprietatea de a readuce la viaţă oamenii morţi, a creat o oarecare panică în rândul locuitorilor din Londra.

"După moarte, virusul H1N1 are capacitatea de a reactiva inima victimei pentru o perioadă de până la două ore de la decesul persoanei, timp în care individul are un comportament extrem de violent din cauza a ceea ce se crede a fi o combinaţie între leziuni ale creierului şi chimicale eliberate în sânge în timpul învierii".

Fragmentul face parte dintr-un articol postat recent pe site-ul BBC, în care sunt oferite detalii cu privire la mutaţia care transformă oamenii în "zombi".

@antena3..

credeti posibil ? mie unul mi se par basme..

Guest stefteo21
Posted

Check

Nu mai posta toate cacaturile speriend oamenii pe aici

Privită cu atenţie, pagina de internet se dovedeşte a fi o copie fidelă a binecunoscutului site de ştiri. Principla diferenţă dintre cele două constă în adresa site-ului care găzduieşte copia: bouncewith.me.uk, spre deosebire de originalul bbc.co.uk.

Astfel, putem sta liniştiţi. Virusul gripei porcine este unul foarte grav, însă nu a dezvoltat capacitatea de a învia oamenii din morţi.

Posted

shaun of the dead :wub:

Legacy e deja pregatit cu o solutie la avatar :>

btw, parca de dimineata cand am vazut stirea scria H1Z1 la partea cu: "dupa moarte, virusul...." :rofl2: - stiri visate cu o noapte in urma

Guest stefteo21
Posted

btw, parca de dimineata cand am vazut stirea scria H1Z1 la partea cu: "dupa moarte, virusul...."

Da, Da... paranoia !!

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Mda =)) deci vor fi zombi ( nu prea cred) :|.

Guest MaGic_MaStEr
Posted

^ba da ma...vor fi...intra in panica , ce mai astepti ???? :despair:

Cand ii vezi pe strada sa ma suni :)),atunci intru in panica =)).

Posted

treaba ta ma ....nu crezi nu crezi...eu ma refugiez in munti ... :bye2:

Nu prea e sigur :-s eu am un buncar in subsolul blocului :> deja mi'am tras net acolo, cand devine serioasa treaba imi iau provizii de mancare pentru cateva luni si ma mut cu tot cu calculator :D mai vine cineva? e destul loc :))

Posted

Nu prea e sigur :-s eu am un buncar in subsolul blocului :> deja mi'am tras net acolo, cand devine serioasa treaba imi iau provizii de mancare pentru cateva luni si ma mut cu tot cu calculator :D mai vine cineva? e destul loc :))

joci wow ? ca atunci vin si eu :))

Posted

viata nu depinde doar de inima... degeaba ii bate inima dak nu are plamanii sanatosi. imi spui si mie cum va functiona organismul ?

Posted

Cand o sa vedeti asa ceva pe strada sa ma anuntati si pe mine :lol:

A da ... era sa uit ... o sa sufere un fel de mutatie si o sa faca porcii sa zboare :-j

Posted

zombies? haha no problem daca vin, ii dau drumu' lu' ciupacabra din pivnita si face curatenie imediat... :>

'cose this is Thriller! thriller night

hi-hi :bananadance2:

Posted

Daca ai cs si muzica buna vin :)) .

Pe langa asta ... niste paturi bune , si niste fete :)) . In rest, cu mancarea si apa , ne descurcam . :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...