andy31 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 mutaţie a virusului gripei porcine (H1N1), care are proprietatea de a readuce la viaţă oamenii morţi, a creat o oarecare panică în rândul locuitorilor din Londra."După moarte, virusul H1N1 are capacitatea de a reactiva inima victimei pentru o perioadă de până la două ore de la decesul persoanei, timp în care individul are un comportament extrem de violent din cauza a ceea ce se crede a fi o combinaţie între leziuni ale creierului şi chimicale eliberate în sânge în timpul învierii".Fragmentul face parte dintr-un articol postat recent pe site-ul BBC, în care sunt oferite detalii cu privire la mutaţia care transformă oamenii în "zombi". @antena3..credeti posibil ? mie unul mi se par basme..
Random Hero Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 da... pesemne ca o sa sufere atat de multe mutatii pana o sa se ajunga in situatia din filmul "Dawn of the Dead" :beer: :rofl2:
ChoWdeR Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 pana la urma tot o sa incerc left 4 dead in realitate ))
Guest stefteo21 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 CheckNu mai posta toate cacaturile speriend oamenii pe aici Privită cu atenţie, pagina de internet se dovedeşte a fi o copie fidelă a binecunoscutului site de ştiri. Principla diferenţă dintre cele două constă în adresa site-ului care găzduieşte copia: bouncewith.me.uk, spre deosebire de originalul bbc.co.uk.Astfel, putem sta liniştiţi. Virusul gripei porcine este unul foarte grav, însă nu a dezvoltat capacitatea de a învia oamenii din morţi.
Random Hero Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 shaun of the dead :wub:Legacy e deja pregatit cu o solutie la avatar :>btw, parca de dimineata cand am vazut stirea scria H1Z1 la partea cu: "dupa moarte, virusul...." :rofl2: - stiri visate cu o noapte in urma
Guest stefteo21 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 btw, parca de dimineata cand am vazut stirea scria H1Z1 la partea cu: "dupa moarte, virusul...."Da, Da... paranoia !!
Pedro de Pacas Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ^ba da ma...vor fi...intra in panica , ce mai astepti ???? :despair:
Guest MaGic_MaStEr Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ^ba da ma...vor fi...intra in panica , ce mai astepti ???? :despair: Cand ii vezi pe strada sa ma suni ,atunci intru in panica .
Pedro de Pacas Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 treaba ta ma ....nu crezi nu crezi...eu ma refugiez in munti ... :bye2:
Random Hero Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 treaba ta ma ....nu crezi nu crezi...eu ma refugiez in munti ... :bye2: Nu prea e sigur :-s eu am un buncar in subsolul blocului :> deja mi'am tras net acolo, cand devine serioasa treaba imi iau provizii de mancare pentru cateva luni si ma mut cu tot cu calculator :D mai vine cineva? e destul loc
Shtef14 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Super Tare :crazy: ... Vorba Voastra o sa ajungem ca in Down Of The Dead
Cyantifc Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 OMG!!!!!!!! S-ar face o avere din asta ii inchide pe toti intr-o mare fabrica iti da niste arme cu care sa ii omori xD Eu cred
Stalk3r Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Nu prea e sigur :-s eu am un buncar in subsolul blocului :> deja mi'am tras net acolo, cand devine serioasa treaba imi iau provizii de mancare pentru cateva luni si ma mut cu tot cu calculator :D mai vine cineva? e destul loc joci wow ? ca atunci vin si eu
Random Hero Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 joci wow ? ca atunci vin si eu nah, Silkroad :D temeti'va de H1N1 si fratele sau mai mic H1Z1 :tiphat:
Strike^^ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 treaba ta ma ....nu crezi nu crezi...eu ma refugiez in munti ... :bye2::lol:@Eu nu cred asa ceva
spauny Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 viata nu depinde doar de inima... degeaba ii bate inima dak nu are plamanii sanatosi. imi spui si mie cum va functiona organismul ?
_Deza Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Iar postati stiri de la Antena 3.. Ma mir ca nu postati si stiri date la OTV
NoComment Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cand o sa vedeti asa ceva pe strada sa ma anuntati si pe mine :lol:A da ... era sa uit ... o sa sufere un fel de mutatie si o sa faca porcii sa zboare :-j
Stargate Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 zombies? haha no problem daca vin, ii dau drumu' lu' ciupacabra din pivnita si face curatenie imediat... :> 'cose this is Thriller! thriller nighthi-hi :bananadance2:
marius_truckerfan Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Nu prea e sigur :-s eu am un buncar in subsolul blocului :> deja mi'am tras net acolo, cand devine serioasa treaba imi iau provizii de mancare pentru cateva luni si ma mut cu tot cu calculator :D mai vine cineva? e destul loc Daca ai cs si muzica buna vin . Pe langa asta ... niste paturi bune , si niste fete . In rest, cu mancarea si apa , ne descurcam .