Dani Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Joanna Borek-Clement a proiectat aceste turnuri de forma unui neuron pentru a da o alta viziune asupra zgarie-norilor. De ce zic asta? Pentru ca majoritatea zgarie-norilor actuali blocheaza lumina soarelui in timp ce la baza lor parcurile si strazile sunt pline de aer poluat, ori de la masini, ori de gunoaie samd. Stium cu totii ca razele soarelui nu mai sunt atat de sanatoase, din cauza stratului de ozon scazut, dar tot e mai bine decat nimic. In schimb aceste turnuri sunt gandite in asa fel incat razele soarelui sa poata trece de ele, unu la mana pentru ca nu au o grosime asa de mare si doi pentru ca in varf sunt transparente. Pe mijlocul ultimului etaj vor fi amenajate parcuri, locuri pentru jogging, amfiteatre, piscine, saune samd. V-ar place astfel de cladiri la voi in oras? Toate pozele
Parazitu' Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 hm..ca design sunt spectaculoase..insa nu stiu cum s-ar putea construi asa ceva..partea de sus e foarte lata vad..ce stabilitate are? :) ma rog...unii chiar nu au ce face cu banii vad.. :)
MurDoc Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 In principiu tot ce e nou e frumos. Chiar sunt frumoase, si pe deasupra au atuul cu razele solare.
MiTzA- Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 In principiu tot ce e nou e frumos. Chiar sunt frumoase, si pe deasupra au atuul cu razele solare.Aprob :) . As vrea sa traiesc sa le vad construite :) [ live ] .
Lucian Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 hm..ca design sunt spectaculoase..insa nu stiu cum s-ar putea construi asa ceva..partea de sus e foarte lata vad..ce stabilitate are? :) ma rog...unii chiar nu au ce face cu banii vad.. :)centrul de greutate s-ar putea schimba usor in cazul unor asemenea cladiri din cauza varfului. dar observa ca sunt unite intre ele, ceea ce cred ca le face mai rigide decat o constructie din ziua de azi.
ija4ok Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Mai avem de asteptat ceva timp pana se va construi asa ceva. Cred ca exista posibilitatea sa le faca dar ar costa enorm in moementul de fata.
pogo_mg Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 seamana cu niste piramide construite cu varful in jos, si pana acum inca nu am vazut asa ceva, iar eu sant f. sceptic ca s-ar contrui asa ceva....pe hartie este posibil orice, dar practic :down:
[IlluSioN] Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 arata foarte bine :D dar cum zic toti :) cred ca mai e ceva pana vedem live :D
spauny Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 parcuri deasupra ? pfoai ff. buna ideea.dar aqum depinde cand va fi aplicabila :)
The DeaD HelL Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 nu arata rau..si faptul ca razele soarelui trec prin acoperis..si ca construiesc parcuri..este bine :) as vrea sa locuiesc intr-o cladire d-asta :D
Flake Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 waaaaaaaaai. (asta este prima impresie pe care mi-a facut-o imaginea). Prea tare.. cei mai arhitecti dintre arhitecti vor lucra la acest proiect,dar mai intai,sa verificam fondurile . ( nu avem :dontknow: )
Stargate Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 daca contructiile ar fi unite intre ele, ar conferi (fireste) o stabilitate mult mai buna. Desi personal nu cred k vor face asa un design. :-?
NoComment Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Cladiri de viitor :) ar fi frumos sa avem din ce in ce mai multe astfel de turnuri :)
MIRAje Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ' date='May 6 2009, 22:42' post='3789928']arata foarte bine :D dar cum zic toti :) cred ca mai e ceva pana vedem live :D mai e f mult timp pana le vedem live
_Deza Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ca proiect arata superb.Dar la o asa inaltime si design,calamitatile naturale le pot distruge intr'o clipa. -_-