Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CezarXanadu

Sugestie costul comunicarii pe global chat

Recommended Posts

Guest Al3xul
Posted

vin de pe un serv de mu unde 1 post pe global = 100 milioane si voi va plangeti cai mult 1 milion :)) mie mi se pare ffff putin ;))

Posted

Intr-adevar, pe unele versiuni costul postarii pe global e mult mai mare :). Chiar e prea mic cat e acum, spam inutil (si putina caterinca cu cei care pun botul la "eventuri" :rofl1:).

Posted

vin de pe un serv de mu unde 1 post pe global = 100 milioane si voi va plangeti cai mult 1 milion :)) mie mi se pare ffff putin ;))

ai uitat sa specifici si 999999999999x -_-

Pretul de 1 mil e ok,cred ca am postat de 2 ori intr'o luna cat am jucat,nu de alta dar n'am uitat ca exista private chat,guild chat,ally chat ca altii.

Guest Em1nescu
Posted

eu sunt de parere ca este ff ieftin globalu. ptr ca oricine poate vb pe global lucruri destul de neimportante. cel putin pe mine 1 ma inerveaza sa le aud la toti pasu sicumsunt multe vedete pe servar nu mai intelegi nimik care mai decare sa vb pe post asa se fac si ei cunoscuti de lume,sti zicala aia: o femeie cand vrea sa fie remarcata vb mult si tare !! si dac chiar vrei sa dai un post cu un item sa cumperi sau sa vinzi sunt sigur ca merita sacrificiu sa dai 5 k zen si sa iei 30 jwl sau cat o costa itemu respectiv !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...