Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CezarXanadu

Sugestie costul comunicarii pe global chat

Recommended Posts

Posted

Parerea mea este ca , costul unui mesaj pe global chat , in prezent de 1 Mil zen, este mult prea scump !!

Deoarece acest chat global avusese un pret mic la inceput , care din cauza pretului mic producea un trafic foarte mare de mesaje , a fost treptat scumpit . BUN !! exista acces usor la Blesuri respectiv Zen...era de inteles.

Dar acum?....unde se gasesc de 10x mai putine blesuri ( rena =1x bless!!) , cred de cuviinta sa micsoram pretul mesajului la un pret acceptabil.

Tineti cont va rog de necesitatea acestuia, dat fiind existenta a doua servere unde comunicarea cu individul din alta alianta sau fara ....nu poate fi efectuata decat prin Global chat !!

Privat Mesaje nu sunt posibile intre cele 2 servere !!!

Rog o rezolvare cat mai rapida , fie si prin o argumentatie mai buna !!

:tiphat: :tiphat: :tiphat:

Posted

Parerea mea este ca , costul unui mesaj pe global chat , in prezent de 1 Mil zen, este mult prea scump !!

Deoarece acest chat global avusese un pret mic la inceput , care din cauza pretului mic producea un trafic foarte mare de mesaje , a fost treptat scumpit . BUN !! exista acces usor la Blesuri respectiv Zen...era de inteles.

Dar acum?....unde se gasesc de 10x mai putine blesuri ( rena =1x bless!!) , cred de cuviinta sa micsoram pretul mesajului la un pret acceptabil.

Tineti cont va rog de necesitatea acestuia, dat fiind existenta a doua servere unde comunicarea cu individul din alta alianta sau fara ....nu poate fi efectuata decat prin Global chat !!

Privat Mesaje nu sunt posibile intre cele 2 servere !!!

Rog o rezolvare cat mai rapida , fie si prin o argumentatie mai buna !!

:tiphat: :tiphat: :tiphat:

Nici global chat nu este vazut pe ambele servere, il vad doar cei care se afla pe server cu cel care a scris mesajul :tiphat:

Posted

-=DennyS=-' date='May 6 2009, 05:44' post='3786444']

Prin micsorarea costului , automat apar baietii cu spam ... dupa mine l-as pune 5 mil nu 1 . Evitarea spamului

si din cauza unora sa moara si capra vecinului??...hai pa ca esti total fara logica !! :angry1:

Posted

exact spamul se poate pedepsi; orcum este chear scump... daca ai nevoie sa vinzi ceva si nu ai nici macar 1 mil ;

Ar trb sa fie nici prea putin dar nici cat este acuma ...

Posted

io consider k este chiar mic acest pret de 1 mil zen... zenu se face foarte usor ( 1xJOL = 15 mil , 1xJOC = 12 mil ( parca ) , 1xJOG = 20 mil, etc va mai pot enumera kteva modalitati de a face zen )

Posted

io consider k este chiar mic acest pret de 1 mil zen... zenu se face foarte usor ( 1xJOL = 15 mil , 1xJOC = 12 mil ( parca ) , 1xJOG = 20 mil, etc va mai pot enumera kteva modalitati de a face zen )

prostitutia ar mai fi -_-

@on topic, pretul e rezonabil, se evita spamul.

Posted

-=DennyS=-' date='May 6 2009, 02:44' post='3786444']

Prin micsorarea costului , automat apar baietii cu spam ... dupa mine l-as pune 5 mil nu 1 . Evitarea spamului

eu las face 999.999.999 sa va vad atuncia ca mai dati post.. :)) :)) si asa ma incurca la greu cu chatu de party...la pretu asta iti zic sigur ca spam nu se mai face:))

Posted

Vad ca unii au un singur argument : >> spamul..

Dar spamul poate fi pedepsit...asa ca e slab argumentul

Da se gasesc Jol , joc, si JOG

Dat tu chiar nu ai ce face cu ele ? decat sa le dai pe zen? ....mai ales acum la inceput?

Eu unul in locul tau as baga jol in iteme, din JOC fa fructe oricum doar pana la rr se pot adauga puncte..>>>>>> iar Jog da-l la GM sa bage in porti , statui , etc

:comp2:

Guest this_animal_is_highli_dangeros&#
Posted

-=DennyS=-' date='May 6 2009, 05:44' post='3786444']

Totally agree !!!!!! :beer: :beer: :beer:

Vad ca unii au un singur argument : >> spamul..

Dar spamul poate fi pedepsit...asa ca e slab argumentul

Da se gasesc Jol , joc, si JOG

Dat tu chiar nu ai ce face cu ele ? decat sa le dai pe zen? ....mai ales acum la inceput?

Eu unul in locul tau as baga jol in iteme, din JOC fa fructe oricum doar pana la rr se pot adauga puncte..>>>>>> iar Jog da-l la GM sa bage in porti , statui , etc

:comp2:

Tu ai citit ce ai scris ?

Adik u vrei sa zici ....ca daca te prinde ca saluti pe cineva pe global(pe care sa zicem k nu lai mai vz demult) sa iti dea un ss de 2-3 zile... decat sa platesty 5 mil pentru un post ?

Posted

e o prostia asta cu spam oricum e la greu si nu deoarece e pretu mic puteti pune 50mil ca cine trb tot va vb :)) din partea mea sa-l faca 1 zen sa poata vb oricine dar cum sa mai zis doar pt trade/buy/sel fara cf prostule certuri destea sau sal all si alte tampeni uni mai si vb pe el nau privat.. #-o Daca pui cva nou asa e pana se obisnuieste tot taranu :))

Guest Monstruletz
Posted

O idee ar fi sa reduca costul si sa puna un fel de anti spam la un interval de secunde la fiecare player ;)

Guest FerFe
Posted

Nu e numai spamul ... sunt peste 200 de playeri pe sv non stop iti dai seama ce sar creea care cu care sar mai intelege?

Posted

Nu e numai spamul ... sunt peste 200 de playeri pe sv non stop iti dai seama ce sar creea care cu care sar mai intelege?

de la spam pe global nu moare nimeni exzista F4 .si ce treaba am eu cu omu daca face spam nare voie o fi plictisit.

ar trebui sa mai scada din pretul actual

nati jucat pe sezon4 sa vedeti ce nasol e acolo cu ch3atu in stanga

Posted

1 mil zen este ok, dar daca ar fi dupa mine l-as mari. Am patit sa nu pot face preluare decat cu 15 printuri pentru ca avea X ceva de impartit cu Y si avea el placerea sa afle tot serverul.

Posted

pe BETA erau unii care dadeau 1post pe min si erau stresanti tare nu puteai vb cu cnv fara sa te uiti in sus la chat....ar trebui marit sau sa fie pus un anumit timp exact cum e cand dai cu /1 si e macro time..

Guest Blackfury
Posted

mai bine sa poti sa dai 1 post la 5 minute... si costul sa ramana la fel..

:right:

Posted

mai bine sa poti sa dai 1 post la 5 minute... si costul sa ramana la fel..

Buna ideea ... :beer:

O alta solutie ar fi desfiintzarea lui .....sa moara spameri de ciuda:)))

Posted

ma.... dragosh a facut un server calumea ...cu gandul k il veti respecta ....dar unele persoane nu il respecta mai delok ....si pentru ai invata minte ...cred k desfiintzarea postului pentru 1-2 saptamani ...iar mai potoli putin ...sa vezi cum stau dupa prin lore davias noria sa isi vanda ce au de vandut... :beer:

Guest Motanelu*
Posted

este bune asa cum este acum

nu este nici prea scump dar nici ieftin :right:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...