Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

savageNicky

Intrebare chaos goblin

Recommended Posts

Posted

Depinde pe ce parte cade moneda atunci cand o arunca goblinu' in sus , e testata treaba.

Testata de cine?Care moneda?Arunca un chaos,nu o moneda. :|

Guest fuero^de^los^muerte
Posted

treaba cu chaosul mergea doar pe 97d , care tot eu .. am descoperito .. poate nu credeti dar nah :) sunt si alte smecherii pt versiunea actuala.. dar cum nimik nu e dea moaka ..contact pe pm :)

Posted

Omg... cum sa iei asa ceva in serios :))

La cati batuti in cap sunt pe aici,ma astept la orice.

treaba cu chaosul mergea doar pe 97d , care tot eu .. am descoperito .. poate nu credeti dar nah :) sunt si alte smecherii pt versiunea actuala.. dar cum nimik nu e dea moaka ..contact pe pm :)

k tata omidu'

Posted

sansa la goblin creste cu are add mai mult si daka ii reparat itemu..faza cu goblinu ca arunca chaos.mie imi iese din 7 iteme imi ies +11..la +12 toate mii le papa goblinu

si iara cica.. faci o invitatie de Blood Castel..daka pica faci rpd itemu+10..11.12.13 si iese :beer: bft sper sa va iasa si la voi

Posted

:rofl1: oameni buni trezitiva mah ce drac luati jocu asta ca si cum ar fi in realitate :)) au cica banu sau chaos-u ce drq o fi nu exista asa ceva wake up :duh:

Guest omologat
Posted

ce tot zicetzi aici de dupat ? ca pe s1 nu mai merge :)

Posted

citeste numele topicului si despre ce se vorbeste acilea.....100% ca nu este vorba de dupe.

Guest omologat
Posted

am inteles dar eu ma refeream la Supra Dozatu

cel mai bun trick...dupezi itemu pana iti iese +13 GL =))

Posted

sansa la goblin creste cu are add mai mult si daka ii reparat itemu..faza cu goblinu ca arunca chaos.mie imi iese din 7 iteme imi ies +11..la +12 toate mii le papa goblinu

si iara cica.. faci o invitatie de Blood Castel..daka pica faci rpd itemu+10..11.12.13 si iese :beer: bft sper sa va iasa si la voi

Singurul care a dat un raspuns de luat in seama ... bft

Posted

eu am mai auzit pe cnv..pe 97...ca dak faci bc6 pana iti pica.....poti baga itemul la+11..ca nu va mai pica...cnv chiar a facut asta..cu niste mansui lk dsr ref..si nu i-au picat..dar nu cred k e adevarata

Guest coco39
Posted

de ce am impresia ca toate itemele au un anume cod si ca oricum ai incerca si indiferent in ce mod le asezi la goblin ...unele sunt facute pentru a iesi iar altele doar sa pice :)

Guest i_feel_you
Posted

' date='May 10 2009, 11:32' post='3802601']

exista .... pe beta era un bk diablo ala avea tot +13 ... ii iesea aproape orice

era admin :)) [glumesc pixule :x ]

@tine doar de noroc.

Guest fuero^de^los^muerte
Posted

cheia succesului sta in incheietura !

Posted

http://www.linkmania.ro/s1/caractere-suspendate.php

mai bn numai vorbii, daca nu stii, doar pentru ploacerea de +1 la posturi...

Nu cred ca exista vreo smekerie la goblin, avand in vedere ca suntem cca 450 de playeri on pe zi... Daca toti am face "smekeria" de la goblin unde mai ajungem???? :blink:

Va zic eu unde... exact acolo unde eram si acum o luna cu jwl.... cand toata lumea avea averi estimate la mii... :comp2:

@[verde] sa stii ca si eu pe beta aveam set thunder lk+Dsr+add28+13 / dark reign blade lk+edr+2%+add 28+13/ aripi mg lk+13... si numai eram admin....

Posted

cheia succesului sta in incheietura !

superb. :))

Nu ma complic cu nimik....bag,iasa,bine,pica ,iar bine...e un joc,nu pierd banii. :)) :)

Posted

superb. :))

Nu ma complic cu nimik....bag,iasa,bine,pica ,iar bine...e un joc,nu pierd banii. :)) :)

daca stai bine si te gandesti , pierzi si bani :) curent = $ :D

Posted

daca stai bine si te gandesti , pierzi si bani :) curent = $ :D

+timp pierdut.. = oboseala = te imbolnavesti = medic = $

;) :comp1:

(generatia X a distrus poporul roman :)) )

Posted

' date='May 10 2009, 14:00' post='3803245']

(generatia X a distrus poporul roman :)) )

Generatia mcdonalds* ... hmmm na ca mi-am facut pofta ... brb :yum:

* eram intr-o seara , pe la 23:00 in metrou la piata romana , cand urca un rapper din asta gen "50 lei" si vorbea la telefon.

Conversatie:

"-Ce faci frate?

-Si eu tot bine , hai vii sa ne intalnim la McDonalds?!" (a se citi EMSI Donalds) :gun:

Posted

dc i-mi apare asa http://img144.imageshack.us/img144/6447/65515918.jpg

in loc sa i-mi apara posturile calumea?

eu cred ca dak pui toate itemele in coltul din dreapta jos...cu chaos fix in colt ai sanse mai mari :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...