Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

savageNicky

Intrebare chaos goblin

Recommended Posts

Posted

deci la goblin la iteme +10+11+12+13 exista vreo smekerie ca sa iti iasa sau sa iti creasca sansele de reusita...multi merg dimineata la ora 4-5 altii aranjaza jwl in anumite feluri...etc etc....superstitii???

Posted

din cate stiu exzista treaba cu eventul din cry

daca este castigat creste rata de sucesc cu 5% sau 10%

insa depinde si cum e setat servarul

depinde si de la versiune la alta

Posted

cei kre merg dimineatza intre 4- 6 o fac pentru k nu este lag... fiind foarte multa off si mai nimeni prin noria... mie azi la 7 mi`a picat GL sceptre lk 2% la +10 ...

Posted

Trick shot. Exista, nu e garantat ca iese 100% , dar exista un moment la care daca apesi pe butonul "create", sansele ca itemul sa iasa sunt mai mari.

Ma rog, fiecare cu superstitiile lui, dar unii afirma ca intradevar e un noroc un pic controlat daca stii anumite trucuri.

Posted

eu am o "superstitie"...sa numai fie nimeni cu mine la goblin... sa fiu eu singurul care baga item la +... nu stiu daca conteaza dar de foarte putine ori mi-a picat cand eram singur de aceea probabil se duc unii dimineata cand e liber :) acum nu stiu....mi sa parut interesanta aia..."cand arunca goblinul cu banutul (care e un chaos) in sus " :))

Posted

Aia cu chaosul in aer e vrajeala, alta e smecheria pe care mi-au aratat-o si mie altii si testand si eu, am observat ca pica mult mai rar itemele decat daca te duci si dai direct clik pe create item. Am testat pe 0.97d cel putin de zeci de ori si ti se maresc sansele ...parerea mea.

Intradevar cred si eu ca e mai bine sa fie cat mai gol in Noria.

Guest pralooo
Posted

Aia cu chaosul in aer e vrajeala, alta e smecheria pe care mi-au aratat-o si mie altii si testand si eu, am observat ca pica mult mai rar itemele decat daca te duci si dai direct clik pe create item. Am testat pe 0.97d cel putin de zeci de ori si ti se maresc sansele ...parerea mea.

Intradevar cred si eu ca e mai bine sa fie cat mai gol in Noria.

nu am inteles nimik reformuleaza... :banghead:

Posted

Nu e nici o smecherie.

E random totul. 8-|

cred ca ai dreptate...am incercat mai multe variante...si nu cred ca masina poate fi influentata in vreun fel...oricum de 97d tot din cauza goblinului m-am lasat:D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...