noghri Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ma tot uit, vad gather-uri, dar nu am localizat nici unul pt bucuresti.. s-au intamplat?se mai intampla?intreb ca veni vorba despre asa ceva intr-un alt topic de prin forum. :)
LuckyShot Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 s-au mai si intamplat. in general sunt gathere de la mu, ca de exemplu http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...661&st=1975ar fi ceva sa facem unul in bucucuresti cu linkmaniaci de toate tipurile :D
noghri Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 pai cam la asta ma refer, ca presupun ca fiecare linkmaniac se afla pe soiul lui de linkmanie, dar ar fi ceva de niste beri cei care activam mai des pe toate colturile, nu numai pe ceva specific.
tthdd Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 pai cam la asta ma refer, ca presupun ca fiecare linkmaniac se afla pe soiul lui de linkmanie, dar ar fi ceva de niste beri cei care activam mai des pe toate colturile, nu numai pe ceva specific.au fost gathere pe sectiuni de cele mai multe ori, la cs au fost garla, asa huge linkmania gather nu cred (CA A/u FOST PANA ACUM) ;f
LuckyShot Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 normal ca tu esti gica contra si oricum n-ai veni >:P dar poate nu toti gandesc ca tine
LuckyShot Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 what's that suppose to mean? in fine, sa zicem ca cei care posteaza mereu pe la discutii generale ar fi cei mai interesati de un astfel de gather adica de ce nu?
tthdd Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 what's that suppose to mean? in fine, sa zicem ca cei care posteaza mereu pe la discutii generale ar fi cei mai interesati de un astfel de gather adica de ce nu? am spus c-am dat edit la ce-am scris prima oara :bye2: