Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Bale

help me plz

Recommended Posts

Guest Bale
Posted

am o mare problema cu MU l-am dld am extras patch 5 in folderul MU si cand dau 2Xclick imi deschide fereastra si cand dau start imi inchide monitorul si mi-l aprinde schimba si rezolutia dar in joc nu-mi intra...folosesc win xp sp3 nu cred ca asta ar fi problema.a mai patit cineva asa? :comp2: :comp1:

Guest Bale
Posted

am facut asta de vre-o 3 ori pana acum dar tot nu merge...am zis ca poate nu am memorie virtuala dar am chiar ft multa pe toate partitiile... :sef:

Guest Bale
Posted

nu merge nici asa :( :angry1:

Posted

am o mare problema cu MU l-am dld am extras patch 5 in folderul MU si cand dau 2Xclick imi deschide fereastra si cand dau start imi inchide monitorul si mi-l aprinde schimba si rezolutia dar in joc nu-mi intra...folosesc win xp sp3 nu cred ca asta ar fi problema.a mai patit cineva asa?

Schimba rezolutia la launcherul de MU, sa fie aceeasi cu cea de la calculator...si dispare problema :).

Problema ta vine de la faptul ca ai selectat la launcherul de MU o rezolutie mult mai mare decat poate suporta monitorul tau ( sau/si placa video, mai ales pentru cele on-board ).....banuiesc eu, de aia te scate din joc si te baga in desktop inapoi, dupa care se reaprinde monitorul.

Guest kreeper
Posted

iti pocneste placa video. Pune-i ultimul driver.

din cate tin sa cred nai placa video deloc instalata.

Guest Bale
Posted

fratilor...am reinstalat placa de video am facut si faza cu rezolutia...tot nu merge...se poate sa fie cumva de la porturile de net?sa nu fie deschise?

:banghead:

Posted

fratilor...am reinstalat placa de video am facut si faza cu rezolutia...tot nu merge...se poate sa fie cumva de la porturile de net?sa nu fie deschise?

:banghead:

nu are nici o treaba cu porturile problema doar de la video pare sa fie, sincer sa fiu nu stiu cum sa rezolvi nu am patit asa ceva, ce pl video ai?

Guest Bale
Posted

am un nvidia geforce 9600 GT...ideea e ca am mai jucat MU si anul trecut de pe calc asta si anul trecut dar de acasa nu de la camin...daia ma gandesc ca se poate sa fie de la porturi...sa mor de nu imi vine sa-l arunc pe geam sa se faca tandari ca mor de nervi...mai am si prieteni care ma suna si-mi zic ca se joaca si ca fac una si alta si eu nu ma pot juca imi ies din pepeni... :angry1: :banghead: :comp1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...