Jump to content
Strike^^

Vacanţe la ţară, cu preţuri între 150 şi 195 de lei

Recommended Posts

Posted

După programe cu preţuri speciale precum “ Litoralul pentru toţi“, “Vacanţe timpurii ” sau “ O săptămână de refacere”, antreprenorii din turismul

românesc vin cu o altă ofertă

.

Astfel, persoanele care doresc să petreacă un sejur

în satele româneşti, în perioada 3 mai - 19 iunie, pot cumpăra bilete prin programul "Vacanţe la ţară", la preţul de 150 lei, respectiv 195 lei, în funcţie de clasificarea pensiunii.

Programul, care este lansat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) din România, se află la a 13-a ediţie şi cuprinde pensiuni agroturistice din peste 30 de localităţi din ţară, potrivit unui comunicat al Asociaţiei.

Pachetele promoţionale includ cinci nopţi de cazare

, la preţul de 150 de lei de persoană la pensiuni de două margarete şi 195 de lei la unităţi de trei şi patru margarete.

În program s-au înscris filialele ANTREC din Braşov, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Suceava şi Sibiu.

Sursa: evz.ro

Guest An0nim23
Posted

:ceuameni:

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Foarte ieftin, foarte putin comfort cred :|.

Posted

cum sa`ti platesti vacanta la tara ? mergi la bunici etc..

de ex eu n`am bunici sau ceva la tara, dar daca tot vreau sa merg, merg la ceva colegi/prieteni dar in niciun caz n`o sa`mi platesc vacanta la tara

Posted

^ Sa dormim cu gaina langa noi . :-j

Mai bine ma duc cu cortul undeva :D . Iesi cam la acelasi pret cu tot cu benzina , mancare , si ce mai trebuie :) .

+1 si eu zic la fel...e mult mai bn :)

Guest stefteo21
Posted

Asta-i ultimul lucru pe care l-as face, sa ma duc la tara si sa dau si bani :rofl1:

Posted

Asta-i ultimul lucru pe care l-as face, sa ma duc la tara si sa dau si bani :rofl1:

inteligent mai esti...dati dovada de faptu' ca postati doare de dragul de a o face..hai sa iti dau un exemplu..te duci la tara in sate istorice .. in sate care au o traditie..de ex nu ai habar in bucovina si maramures ce traditii si obiceiuri frumoase sunt de craciun..nu ai da bani sa te duci la tara ? :)) hai ca efectiv penal..a..sau tu te duci doar in dubai.. am uitat -_- :) mai ganditi fratilor inainte sa postati...nu aruncati cu bata in balta...adevaru e ca in multe zone turistice care au ca puncte de cazare sate lasa de dorit..insa asta nu e o generalitate...

PS: e clar ca o mare parte de pe acest forum stau legati in casa cu lunile si nu ies sa vada ce zone si peisaje ofera tara asta...daca o colinzi cat de cat...si totodata se exprima in necunostinta de cauza..multa bafta!

Posted

Dupa mine,la tara se mananca cel mai sanatos si cel mai bine(in unele locuri) si s-ar merita sa dai ceva bani

Dap :x

dar e naspa cand ploua cand se face namol si e urat..urasc asta...

Guest stefteo21
Posted

inteligent mai esti...dati dovada de faptu' ca postati doare de dragul de a o face..hai sa iti dau un exemplu..te duci la tara in sate istorice .. in sate care au o traditie..de ex nu ai habar in bucovina si maramures ce traditii si obiceiuri frumoase sunt de craciun..nu ai da bani sa te duci la tara ? :)) hai ca efectiv penal..a..sau tu te duci doar in dubai.. am uitat -_- :) mai ganditi fratilor inainte sa postati...nu aruncati cu bata in balta...adevaru e ca in multe zone turistice care au ca puncte de cazare sate lasa de dorit..insa asta nu e o generalitate...

PS: e clar ca o mare parte de pe acest forum stau legati in casa cu lunile si nu ies sa vada ce zone si peisaje ofera tara asta...daca o colinzi cat de cat...si totodata se exprima in necunostinta de cauza..multa bafta!

Bai... parazitule. Te anunt ca am fost in toata tara in afara de zona Portilor de Fier... Cand zic ca ma duc la o pensiune in Maramures de Craciun, nu inseamna ca ma duc la tara. Cand ai zis " tara " ma duce cu gandul la Pocreaca, Humulesti, Insuratei etc.

Deci corect forumlat e : Mergem la o pensiune in zona "cutare" sa vizitam "cutare" si sa asistam si sa mai invatam din obiceiurile lor. ;)

Posted

În program s-au înscris filialele ANTREC din Braşov, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Suceava şi Sibiu.

Sursa: evz.ro

Foarte frumos pe acolo, mai putin covasna :))

Magazin ABC , Club ABC , Bar ABC , Librarie ABC , Kiosk ABC, Restaurant ABC , ABC land :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...