Strike^^ Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Panica generata de gripa porcina se traduce in practica printr-o serie de masuri si gesturi cel putin neobisnuite si nejustificate. FRANTA. O parte dintre angajatii aeroportului parizian Orly au refuzat, sambata, sa descarce bagajele de la bordul avioanelor provenind din Mexic si din Spania, de teama sa nu se contamineze cu virusul gripei porcine.Mai multe informatii : http://www.infoportal.ro
Guest The_KniveS Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 mi se pare ceva normal...si ink o chestie nu trebuia sai lase pe cei care era in mexic in vacata sa revina in tarile lor pana nu isi faceau niste analize amanuntite...practic ei au raspandit mai departe virusul
Guest MaGic_MaStEr Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Doamne... nu cred ca e asa grav pe cat se agita oamenii astia...... ,asa au facut si la gripa aviara...
Strike^^ Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Doamne... nu cred ca e asa grav pe cat se agita oamenii astia...... ,asa au facut si la gripa aviara... Never say never
c1ocan Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Chiar asa sa nu descarce bagajele la oameni, pentru asa cva sa inventat manusile si mastile .
[IlluSioN] Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Chiar asa sa nu descarce bagajele la oameni, pentru asa cva sa inventat manusile si mastile .da .. si trebuie sa intri in camera de bagaje in costume dealea antivirusi toata ziua ca sa nu cumva nici macar prin intermediul aerului sa nu intrii in contact cu virusulaaa si frica i'si spune si ea cuvantul