Sam Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 wa fa si mie rost d un job undeva :))vrei la casa galbena barman? dar patroana tre sa ai grija ca e mai hoata ca mine :))
Sam Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 pai combina-ma si pe mn :>imbracate si dute acolo ca e nepoata ei la bar sau una care sta pe acolo.. si ii zici ca vrei sa te pui barman mare jmecherie.. eu nu ma inteleg cu aia ca am facut panarama pe acolo de cateva ori :error: ON: :rofl2:
Guest The-Matrix Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 cum pana mea wa :rofl1: daca aia nici nu ma cunoaste nici nimic :))pe la tn la mobila nik? :>
Sam Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 cum pana mea wa :rofl1: daca aia nici nu ma cunoaste nici nimic :))pe la tn la mobila nik? :>CLOSED ! ia permis si te pun sofer la brutarie :kar: @nici nu tre sa te cunosca... ultimu barman care a fost ia dat o gaura la aia si nici nu stia cum il cheama pe ala =)) @ :rofl2:
Guest The-Matrix Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 permis.. :) c closed ? :)) fa si mie rost d cv sa stau degeaba pe undeva :)) chiar nimic? :>