16iunie Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Aici se afla adevarati baieti rai care nu au uitat care este spiritul acestui joc , care nu au uitat ca sa se distractie , care nu si-au uitat prietenii.
wodoo17 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Aici se afla adevarati baieti rai care nu au uitat care este spiritul acestui joc , care nu au uitat ca sa se distractie , care nu si-au uitat prietenii.boni ai inebunit ma? ce dreaq aveti eu zic mai bine sa ingropam totu ne cerem scuze va cereti scuze se uita totu... suntem noi baieti rai da nu in halu asta eu vb cu sile si garantez ca o sa va intoarceti toti 3 care a`ti iesit...asta daca vreti sa acceptati... am crescut impreuna ne cunoastem de un car de timp ar fi naspa sa se termine asa...My respect pt toti 3 best friend ce am spus am spus la nervi si imi cer scz :tiphat: hai sa fie totu cum era o data pe timpuri
16iunie Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 vudule niste cuvinte si niste gesturi prea urate ca sa fie sterse cu buretele in 2 zile
wodoo17 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 vudule niste cuvinte si niste gesturi prea urate ca sa fie sterse cu buretele in 2 zileeu nu inteleg ce vrei sa demonstrezi prin chestile aste teo pysti ce o sa zica...
Sam Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 samule romansule eu vb serios nu glumesc...eu tot serios vb..si te rog sa numai posteaza aici.. eu gm eu reguli ! B) @nu demonstreaza nimeni nimic.. noi facem guilda noi jucam.. ce treaba ai tu cu noi?
wodoo17 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 eu tot serios vb..si te rog sa numai posteaza aici.. eu gm eu reguli ! B)asa si ce ai sa`mi faci....
Guest Cleste Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ati inebunit rau :))) :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :bananadance2: :bananadance2:
16iunie Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 eu nu inteleg ce vrei sa demonstrezi prin chestile aste teo pysti ce o sa zica...nu vreau sa demonstrez nimic dupa ce ne faceti de cacat ne injurati si ne dati afara din guild vrei sa ma fac ca nu sa intamplat nimic ?
Guest The-Matrix Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Sunt si eu aici...cu parere de rau o spun ,au dreptate Bonito si Sam.cu toate ca nu am nici o treaba...imi placea acolo :) Sunt aici...
Cuminte Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 up for boschetari :Xnici tu numai posteaza aici :error:
wodoo17 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 nu vreau sa demonstrez nimic dupa ce ne faceti de cacat ne injurati si ne dati afara din guild vrei sa ma fac ca nu sa intamplat nimic ?bai nene avem si vina noastra da cel putin puteati sa ziceti si voi acolo un scz ceva ca nu va durea limba a`ti continuat btw: forumu nu e destinat pt BAD*BOYS cu "*" si pt alte guilduri fantoma...