Sam Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 bai nene avem si vina noastra da cel putin puteati sa ziceti si voi alcolo un scz ceva ca nu va durea limba a`ti continuat btw: forumu nu e destinat pt BAD*BOYS cu "*" si pt alte guilduri fantoma...e cumva destina la astia cu ^ ? mai iti zic odata numai posta aici !
16iunie Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 bai nene avem si vina noastra da cel putin puteati sa ziceti si voi acolo un scz ceva ca nu va durea limba a`ti continuat btw: forumu nu e destinat pt BAD*BOYS cu "*" si pt alte guilduri fantoma...Atata timp cat iti bagai si iti scoateai din gura mea si a lu sam vrei sa imi cer iertare? Acum vreo 6 luni ia fost spart contul lui xluk pysti BonitoMG Vulturica , pysti era gm Timon cel care a spart conturile a sparg si guilda si a creat cu contul ala BAD^BOYS , t3eo a refacut guilda in formatul acesta BAD*BOYS , aceasta masura iau si eu pentru ca eu consider ca guilda BAD ^BOYS a fost iar furata .
Guest The-Matrix Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 nu mai postati la BAD^BOYS in topic ...sau daca o faceti ..nu faceti flame aiurea... :)nb ^_^