sckeeth Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 WestSide Phoenix Pheonixso, acuma ca ne-am inmultit, niste lucruri marunte care le cerem atat celor care sunt in aceste guilde, cat si celor care vor intra:in primul rand avem nevoie de playeri seriosi. cel care intra in guilda/alianta doar pentru a-si face rost de iteme/spot va fi dat afara.nu incurajam cersitul: ''pt pls pls pls pls'' ''te rog frumos frumos frumos dami un soulll'', k doar n-om fi noi cei mai bogati, dar macar mandrie s-avemin guild/alianta nu se fac traduri, adica, itemele sunt pe gratis.intr-un party cei din guild/alianta au prioritateincercati sa mentineti un limbaj cat de cat decent, ma rog, asta nu ii ''cenzurare'', dar macar asa in limita bunului simt.sa aveti respect unu fata de altul...si nu in ultimul rand, Have Fun, ca doar de aia jucam! nu? ca sa ne distram....asa ca Long Live The Alliance WestSide !!p.s.: come to the WestSide, we have cookies !!
micutzzu13 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 deci cele mai de sus fiind spuse nu mai am c sa adaug.... dekt spor l lvl si hai s dam si noi rr:D s speram k p mu nu l pc da vine si vremea noastra:D spor all :beer:
Guest AnuBIS_BOSS Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :> :tiphat: :tiphat: bune regulile long live for WestSide Alliance
Guest Shamanul Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 LETS SPAM ! neatza la toti :beer: ce lvl aveti? eu 297 :cool2:
sckeeth Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 LETS SPAM ! neatza la toti :beer: ce lvl aveti? eu 297 :cool2:ios 326 acuma
Guest piuuu Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Salut PowerFull here...alianta nu mai e cum era (Anubls_BK a destramat guildul Pheonix si a plecat in RAGE )micutzzu trebuie sa ne aliemm si noi cu cineva da-mi pe seara un pm sa vorbim :)
micutzzu13 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 west side east side..its west side..no...east side..:D
KooX Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Va salut si eu si in acelasi timp va zic si noapte buna ...maine munca ...bleahh
KooX Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 nu re duce daca nu iti place..:> :sef:Pe criza asta ? :)) nu prea am ce face
al3xandru Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 nu re duce daca nu iti place..:> :sef:noroc cu guilda nab :beer:
Angel16 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 chiar k nu avem cf...tre sa si muncim..degeaba vrem doar <MU>...HAI CU RR!!! :>
Legolasme Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 vaiiiiiiiiiiida cini acoloooooooooooo =))))))))))))))