Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

{Strik3}

DS

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca toate spoturile sunt cam mereu full.. dc nu este incurajat deloc devil squareul ?

Succes rateul la invitatii este doar de 50%.. care in realitate pare mult mai mic pt ca mi-au picat si 4 la rand.

A doua chestie ar fi.. ca in DS6 , inca din start cand ar trebuii sa fie suportabil .. apar monstrii de arena care sunt de neatins la cat def si atack au. Doar rotile sunt cat de cat ok.. dar nu pot fi omorate pt ca apar deodata cu mobii specifici arenei.

In concluzie.. Ideea ar fi sa se mareasca succes rate la ds invite , macar sa fie cat la BC si sa se schimbe cat de cat mobii... sa se puna monstrii ce pot fi omorati si fara reset.

Deasemenea , sunt 6 DS-uri disponibile si din cate stiu intra maxim 20 de playeri intr-unu , 20x6 ar fi maxim 120 de playeri ce ar putea elibera spoturile temporar pentru a lasa loc altora.. si s-ar crea un sistem . Poate asa nu s-ar mai plange lumea mereu ca sunt toate spoturile full.

120 de playeri in DS inseamna aproximativ 30 de spoturi cu party (cu 4 membrii) libere

Astept pareri..desi la cat de pustiu este ds momentan nu cred ca va baga cineva in seama sugestiile astea... :|

Guest Blackfury
Posted

ia si da cateva reseturi si dupa aia o sa spui ca e prea usor in DS.

Posted

Avand in vedere ca toate spoturile sunt cam mereu full.. dc nu este incurajat deloc devil squareul ?

Succes rateul la invitatii este doar de 50%.. care in realitate pare mult mai mic pt ca mi-au picat si 4 la rand.

A doua chestie ar fi.. ca in DS6 , inca din start cand ar trebuii sa fie suportabil .. apar monstrii de arena care sunt de neatins la cat def si atack au. Doar rotile sunt cat de cat ok.. dar nu pot fi omorate pt ca apar deodata cu mobii specifici arenei.

In concluzie.. Ideea ar fi sa se mareasca succes rate la ds invite , macar sa fie cat la BC si sa se schimbe cat de cat mobii... sa se puna monstrii ce pot fi omorati si fara reset.

Deasemenea , sunt 6 DS-uri disponibile si din cate stiu intra maxim 20 de playeri intr-unu , 20x6 ar fi maxim 120 de playeri ce ar putea elibera spoturile temporar pentru a lasa loc altora.. si s-ar crea un sistem . Poate asa nu s-ar mai plange lumea mereu ca sunt toate spoturile full.

120 de playeri in DS inseamna aproximativ 30 de spoturi cu party (cu 4 membrii) libere

Astept pareri..desi la cat de pustiu este ds momentan nu cred ca va baga cineva in seama sugestiile astea... :|

DS6 este asa "greu"cum zici tu pt ca e plansa noua...dupa 1-2 rr ai sa multumesti celui care o bagat mobii aia acolo...

ideea cu "Rate" la invitati este ff buna

+1

Guest Blackfury
Posted

pe ce spoturi sa dea ma rr? pe alea full 24/24????

pe spoturile existente. altii cum de reusesc? am caracter facut miercuri (29.04) si acum am lvl 300 si sincer nu ma plang.

Suport ideea de a mari sansa de succes la invitatii. Dar daca lumea va da reseturi nu stiu daca va fi nevoie de a mari sansa pentru ca unul din rewardurile la eventul din Crywolf este un bonus de 10% succes rate la chaos goblin.

Posted

si unde dai reset?sant multi care joac -1-2-3ore mai ales seara unde vrei sa faca reset pe spoturile alea ful .

buna ideia ceasa nici pe beta nu se ducea nimeni in bc/ds

/(am caracter facut miercuri (29.04) si acum am lvl 300 si sincer nu ma plang.)/eu am jucat 1 luna sa fac lvl 349 acum nu mai joc ca nam unde face lvl si

nici timpul numi permite sa stau 5ore pentru 1 lvl

Posted

up ptr propunere...

pana o sa se faca CW event, mai e cale lunga ...

si inca o idee de la mine.. sa pice bucatile ptr invitatiile de DS mai des... cele de bc (fand, bone) au o rata acceptabila, dar la cele de DS e mai trist si nici nu ies la masina...

si inca o sugestie.. sa scada pretul la combinatiile ptr invitatii... mi se pare inuman 1 milion ptr invitatie de bc +7... adica dupa ce ca stai pe tusa ca toate spoturile sunt full, nu ai unde sa culegi un bless sa vinzi la shop sau sa strangi medalii sa faci zen.. de unde sa scoti un milion ptr un sfert de ora de xp chinuit?

Nu toti avem milioane sa spamam pe global chat ca altii...

Guest SiuzzY
Posted

up ptr propunere...

pana o sa se faca CW event, mai e cale lunga ...

si inca o idee de la mine.. sa pice bucatile ptr invitatiile de DS mai des... cele de bc (fand, bone) au o rata acceptabila, dar la cele de DS e mai trist si nici nu ies la masina...

si inca o sugestie.. sa scada pretul la combinatiile ptr invitatii... mi se pare inuman 1 milion ptr invitatie de bc +7... adica dupa ce ca stai pe tusa ca toate spoturile sunt full, nu ai unde sa culegi un bless sa vinzi la shop sau sa strangi medalii sa faci zen.. de unde sa scoti un milion ptr un sfert de ora de xp chinuit?

Nu toti avem milioane sa spamam pe global chat ca altii...

Ai perfecta dreptate.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...