iReaLRauL Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Superb pentru varsta ei. Un site de unde pot sa-mi aflu` IQ`ul ?
spauny Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 asta da geniu :), IQ de 156 e foarte mult pt varsta ei :) ce penal ai fost. iq ala il ai toata viatza nu cont.. varsta. am impresia ca variaza ffff. putin. orikum spunea azi la tv ca doar 2% din populatia planetei mai detin un iq ca al ei.
eleodor Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 I s-a dus de rapa de pe acum adolescenta/tineretea. O sa fie un robot uman.......cu bani,dar lipsit de bucuriile specifice varstei! are dreptate... eu am invatat capitalele alea prin clasa a 4-a si asta le stie la 2 ani?
Oana Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 are dreptate... eu am invatat capitalele alea prin clasa a 4-a si asta le stie la 2 ani? Ea nu le`a invatat cum ai facut`o tu. Creierul ei a inregistrat tot ceea ce a auzit (cum este cazul unui papagal).
Stef Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 nup ala's eu, vorba lil silent dc sunteti asa uitmiti? sunt multi ca ea, dar nu au parte de mediatizare.
Oana Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 nup ala's eu, vorba lil silent dc sunteti asa uitmiti? sunt multi ca ea, dar nu au parte de mediatizare.2% din populatia Pamantului mai are un IQ asa de ridicat.
frankie Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 eu am invatat capitalele alea prin clasa a 4-a si asta le stie la 2 ani? eu nici acuma nu le stiu si tot foarte bine o duc :lol:
Guest Kamikaze Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 2% din populatia Pamantului mai are un IQ asa de ridicat.adica peste 120 000 000 de persoane. nu asa putine.
Bobo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Este impresionant... dar totusi este un caz la 2-3 sute de mil . Probabil ca ... o sa aiba o copilarie diferita de a celorlalti copii.
HipnotykBoy Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Doamne ce ma enerveaza astia care spun despre Einstein ca nu a vorbit pana la 8 ani ca nu stiu ce ... am citit si eu chestiile astea in multe locuri pe net dar nu cred nimic .. cum e posibil un asemenea geniu sa nu poate sa vorbeasca pana la varsta aia? Voi credeti ce spuneti?
Random Hero Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Doamne ce ma enerveaza astia care spun despre Einstein ca nu a vorbit pana la 8 ani ca nu stiu ce ... am citit si eu chestiile astea in multe locuri pe net dar nu cred nimic .. cum e posibil un asemenea geniu sa nu poate sa vorbeasca pana la varsta aia? Voi credeti ce spuneti?Cine a zis ca nu a putut? Poate nu a vrut :) E o diferenta :beer:
_Deza Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Este impresionant... dar totusi este un caz la 2-3 sute de mil . Probabil ca ... o sa aiba o copilarie diferita de a celorlalti copii.Da,stresata cu fel si fel de teste pt a urmari felul in care evolueaza.Nasol
Lord.Pici Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 am vazut documentar la TV :D o intreba care este capitala .... si raspundea direct si corect :blink: nici eu nu rasp asa rpd si la 2 ani nu stiam o boaba :-j
banditzel Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Depinde ce ajungea sa faca in Romania :). Fostul meu coleg de generala a facut ceva bun --> http://www.ziare.com/Geniul_roman_inchis_l...ehn-682397.html :Dnice :D