Oana Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 După Susan Boyle, scoţianca de 47 de ani care a făcut furori la emisiunea-concurs "Britain's Got Talent", la sfârşitul săptămânii trecute o altă concurentă a lăsat juriul cu gura căscată! Hollie Steel are 10 ani şi o voce incredibilă. Iniţial, fetiţa a venit pe scenă spunând ca este "o balerină" şi şi-a început, într-adevăr, evoluţia în paşi de dans. După doar primele mişcări, Simon Cowell, cel mai "temut" membru al juriului, a fost gata-gata să o respingă pe micuţă, însă aceasta a început apoi să cânte, uimind juriul şi smulgând ropote de aplauze din Inceputul piesei l-a lasat pe Simon Cowell cu gura cascata! (captura YouTube)partea publicului. Emisiunea "Britain's Got Talent" este un show britanic de televiziune aflat la seria a treia care îşi propune să descopere pe teritoriul ţării oameni cu talente dintre cele mai diverse, de la cântăreţi la magicieni şi de la dansatori la comedianţi. Prima serie a concursului a debutat pe 9 iunie 2007, iar cea actuală a început pe 11 aprilie. Miza acestuia este atât premiul în bani, dar mai ales oportunitatea de a evolua, în cadrul unui spectacol de varietăţi, în faţa familiei regale britanice.
Stargate Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 cand a inceput fetita sa cante, nici eu nu cred k am avut o mutra prea inteligenta, este intr-adevar un talent imens. Sper sa aibe o viata cat mai plina de satisfactii si succese.
SAR_BINE Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Incredibil. Ce voce poate sa aibe fetita.... A fost tare faza cu Simon care se pregatea sa o opreasca, ridicand mana, dar cand fetita a inceput sa cante i-a lasat masca pe toti.Magnifica voce. Pacat ca nu este romanca. O sa ajunga foarte sus in lumea muzicala. Un star in devenire.
spauny Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Fetita ? are 47 de ani ma baieti ma esti pe alaturi... scrie clar la inceput:După Susan Boyle, scoţianca de 47 de ani care a făcut furori la emisiunea-concurs "Britain's Got Talent", la sfârşitul săptămânii trecute o altă concurentă a lăsat juriul cu gura căscată! scotianca ava 47 ani.. iar cea noua are 10 ani. si ink odata s-a dovedit ca aparentele inseala :D
The Wizard Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 dadusem click direct pe link si cand am vazut cum danseaza am zis "ce naiba?!"si cand a inceput sa cante :o pe urma am citit :)
sunt eu, un haiduc Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Imi place reactia lui Simon...Imi plac blondele din juriu ...Si nu in ultimul rand, imi place cum canta feteita ... foarte tare :)Mereu am fost facinat de "timbrul feminin".
Az. Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Holy shit ce voce/plamani are :blink: Sper sa aiba grija parintii ei bine de ea si sa ajunga sus de tot unde merita.
Burne Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 foarte talentata fetita, sper sa nu o ia pe aratura precum Amy Winehouse, poate ajunge un artist foarte bun.rog un mod sa arunce o privire la ultimile stiri ( aberatii media ) cat si la sursa lor ( bloguri personale cu nevoie de trafic ), se duce dracului sectiunea asta si e pacat
Strike^^ Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Incredibil..la varsta ei ce voce are.Macar sa se tina de meserie si o sa ajunga un star :D
[IlluSioN] Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ce'mi place cand il vad pe simon ala ca nu mai are ce sa zica bv fetitei stie sa cante :D