Jump to content
Random Hero

Sindicaliştii din Educaţie au decis boicotarea tezei la Limba Română de marţi, 5 mai

Recommended Posts

Posted

Tu chiar crezi ca pentru aia cer ei bani ? :)) Daca ai avea habar cat castiga un profesor universitar ...

Pai lasai pe aia , cum ramane cu majoritatea ? astia din scoli si licee ?

Posted

Tu chiar crezi ca pentru aia cer ei bani ? :)) Daca ai avea habar cat castiga un profesor universitar ...

Salarul propriu-zis e normal, dar din proiecte castiga si cate 4-5.000 euro pe luna.

Posted

Eu dau bacul , pasta nu-l blocheaza ? :))

Da o Ordonanta de urgenta sa miscsoreze salariile parlamentarilor si ce neamuri de politicieni mai sunt ? Ca multi au si afaceri in fundal , 2 salarii pe om , si unii profesori trag din greu sa reziste :|

Sa-l amane pana prin august ar fi perfect :)))

Posted

eu am pe 5 (maine) teza la mate, eh putin important o programeaza profu in alta zi, cat despre profesori SA NU PRIMEASCA NIMIC.

De ce?

1) Un profesor de mate, romana, geografie, fizica, info etc etc. castiga cel putin de 3 ori salariul pe luna din pregatire iar pe la sfarsit de an scolar de 4 5 ori, si nu spun de la mine, sa va dau un exemplu:

- cand eram prin clasa 8-a faceam la romana (acasa la profa) pregatire cu hmmm 12 ELEVI ODATA, si avea cate 3 4 ture pe zi,

12x50 (ron)= 3 milioane 600 (dintr-o tura) deci isi scotea usor salariul intr-o zi, si facea asta de 2 3 ori pe saptamana, deci => CORUPTIE, eu a-si mari salariul doar la profesori care nu au cum sa faca pregatire, si la ceilalti le a-si pune taxa pe pregatire, oricum sistemul de invatatura din romania este ereditar, cum crezi ca se simte un elev dupa ce profesorul ii zice, eu vin la scoala doar pentru ca ma platesc (deci placerea unei munci bine facute unde este?)

Posted

pai nu e greva in tot invatamantul? :blink:

Asta ar fi bine, dar la licee nu se dau aceste Teze Nationale, si profi de la liceu n-au ce sa boicoteze asa ca poate liceele nu sunt afectate..., dar totusi daca ar fi greva si la liceu, ar fi marfa, scap de 2 ore de mate...:))si apuc sa iau si Win7RC

Posted

12x50 (ron)= 3 milioane 600 (dintr-o tura) deci isi scotea usor salariul intr-o zi, si facea asta de 2 3 ori pe saptamana, deci => CORUPTIE, eu a-si mari salariul doar la profesori care nu au cum sa faca pregatire, si la ceilalti le a-si pune taxa pe pregatire, oricum sistemul de invatatura din romania este ereditar, cum crezi ca se simte un elev dupa ce profesorul ii zice, eu vin la scoala doar pentru ca ma platesc (deci placerea unei munci bine facute unde este?)

12 x 50ron = 360 ron spui tu ?

Posted

Frate,e greva si in licee?Eu am un comunist de diriginte ,culmea e profu de istorie si mate fac cu nevastasa.Maine am si istorie si mate ,ghici,ne-a chemat la scoala :|

Deci se face sau nu ore in liceu?

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Deci e greva pana la urma :)),cum ma asteptam.

Posted

12 x 50ron = 360 ron spui tu ?

12x50=600 ron..nu mai conteaza

greseala mea am calculat 12x30 eram prea atras de subiect oricum ati inteles ideea,

Posted

"Marti, cand se desfasoara prima teza unica, practic este greva pentru tot personalul din invatamant, deci nu numai pentru cei care fac tezele unice" :> deci maine clar :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...