Jump to content
Random Hero

Batrani talhariti si sechestrati de 5 indivizi, pentru a le da locuintele!

Recommended Posts

Posted

Victimele unei cruzimi fara margini au fost mai multi batrani din Capitala.Cinci indivizi i-au batut cu bestialitate si i-au sechestrat cu lunile pentru a-i forta sa le dea locuintele.

Cei cinci au fost arestati de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale din Sectorul doi.

Oamenii legii au descins intr-un imobil, unde au gasit sase batrani. Oamenii, care sufera de boli psihice erau inchisi aici de patru luni timp in care suspectii i-au fortat sa le dea actele la propriile case.

Cei cinci au falsificat documentele, iar apoi au vandut locuintele. Ei sunt cercetati acum pentru inselaciune, fals, uz de fals si lipsire de libertate in mod ilegal.

(legat de discutiile de ieri din topicul cu batrana agresata de politist, unde tocmai se pusese problema asta, cu pierderea casei - oare daca talharii nu erau prinsi si oamenii astia erau dati afara din case, ce ar fi facut?)

Posted

(legat de discutiile de ieri din topicul cu batrana agresata de politist, unde tocmai se pusese problema asta, cu pierderea casei - oare daca talharii nu erau prinsi si oamenii astia erau dati afara din case, ce ar fi facut?)

noi presupunem ca era o batrana nefericita. poate nu era. poate avea 40 de ani si traia din pacalitul oamenilor milosi. sa nu asociem acel caz cu nedreptatile lumii.

trebuie doar sa nu mai consideram violenta una din solutii ci mai mult un esec.

Posted

noi presupunem ca era o batrana nefericita. poate nu era. poate avea 40 de ani si traia din pacalitul oamenilor milosi. sa nu asociem acel caz cu nedreptatile lumii.

trebuie doar sa nu mai consideram violenta una din solutii ci mai mult un esec.

nu am vrut sa asociez cazul cu nedreptatile lumii, dar mi-am amintit de ce a spus IceMan acolo ieri (inlocuim copiii cu talharii de astazi... desi cam totuna ar ajunge sa fie)...

Bătrânii aruncați în stradă de copiii lor, ei de ce nu au casă ? (dacă era casa lor mă îndoiesc că acei copii îi puteau "arunca" în stradă) Ce au făcut toată viața? Unde au stat ?

btw.. 40 de ani? :blink:

Guest An0nim23
Posted

Din ce in ce mai multe idei in capul infractorilor :| .

Posted

Lipsa de bani...lipsa de locuri de munca..sau uneori pur si simplu teribilismul unora duce la astfel de acte..sunt destui interlopi si mafioti care fac magarii pe spinarea unor oameni nevinovati care au muncit o viata poate..pentru a avea la batranete un acoperis deasupra capului si un blid de mancare.. -_-

Posted

macar sentinta pe viata :<

nu inteleg de ce se iau numa de oameni batrani, de ce nu se iau de oameni ca ei? :\

Un motiv bun este cel ilustrat de Parazitu' - teribilismul... in afara de faptul ca vroiau bani de pe urma apartamentelor. Se cred puternici agresand oamenii slabi, dar cine e slab in situatia asta?

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Ce oameni, sa falsifici locuintele unor batrani.... :|.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...