thora Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 La multi ani Rudy! iti doresc multa fericire si implinirea tuturor dorintelor, sa ai parte in aceasta viata de tot ce iti doresti, sa fi iubit si sa te chefui bine diseara!Love you little one! :wub: :-* :wub: De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si, cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele, iar prima stea ce-o sa rasara as vrea sa fie steaua ta. Tu sa-i surazi si ea sa-ti spuna La Multi Ani din partea mea!p.s. In iubire, totul se schimba, toate devin insemnate: dintr-un nimic se naste un colos. - Tudor Arghezi
Cr1stY Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 La MULTI Ani Rudy ! Fericire, iubire, sanatate, bani, ( cu femeile shhht sa nu afle nimeni :D ), si ... nu stiu, tot ce vrei tu !Astept sa bem cand vii acasa ( pot spune asa, nu ? :D ) :beer:
thora Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 La MULTI Ani Rudy ! Fericire, iubire, sanatate, bani, ( cu femeile shhht sa nu afle nimeni :D ), si ... nu stiu, tot ce vrei tu !Astept sa bem cand vii acasa ( pot spune asa, nu ? :D ) :beer:lasa sa fie cat mai multe femei ;;) ca doar asta isi doresc barbatii ;)
-SomE- Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 #La multi ani ! Sa ai parte de multa sanatate , fericire si noroc in toate!
pogo_mg Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 La multi ani tsu ! Sa ai parte de tot ce-mi doresc mie ;) lasa sa fie cat mai multe femei ;;) ca doar asta isi doresc barbatii ;)...uni mai vor si o masina buna B)
dev Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ruddy ... La Multi Ani! La cat mai multe zile dinastea :P ... si la cat mai multa sanatate, fericire si dragoste alaturi de gajica :P [nu dau nume, oricum se stie :D] ... Te-am tzucat :PGriji de voi!
-GUNIT- Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :"> LMA cati ani au trecut de cand ai facut 20 ani ?
thoricik Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 :"> LMA cati ani au trecut de cand ai facut 20 ani ?e mos acum, au trecut 3 ani deja :rofl2: