Jump to content
Guest stefteo21

Atlas de Mitocănie Urbană are o nouă specie, Indolenta de Magazin

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

Aţi întâlnit-o, cu siguranţă, măcar o dată atunci când v-aţi făcut cumpărăturile! Este ea, Indolenta de Magazin, care vă serveşte atunci când are chef şi dispoziţie şi care acum intră în Atlasul de Mitocănie Urbană. Radio Guerrilla a adăugat o altă specie semnalată de ascultătorii săi: Indolenta de Magazin.

"Indolenta de magazin - şopus indolentus" este mereu plictisită şi soră bună cu Indolenta de Ghişeu, o diferenţă fiind că, în acest caz, puterea îi vine de la o casă de marcat sau de la un raft plin cu produse de care tu ai nevoie.

În cazul în care nu mănâncă şi nu îţi vorbeşte cu gura plină, Indolenta poartă discuţii interesante cu colega sau vorbeşte la telefonul mobil. Asta doar ca să nu te servească. Dacă ai şi ghinionul să fii la mall, iar ea să fie şi mai tânără decât tine te va tutui din primul moment.

Ca trăsătură particulară, specia aceasta nu are niciodată rest, drept pentru care vei avea mereu în buzunar ceva de ronţăit. Nu încercaţi să o înţelegeţi! Comportamentul anumitor specii ţine pur şi simplu de misterele faunei urbane".

Realitatea.net

Posted

Aţi întâlnit-o, cu siguranţă, măcar o dată atunci când v-aţi făcut cumpărăturile! Este ea, Indolenta de Magazin, care vă serveşte atunci când are chef şi dispoziţie şi care acum intră în Atlasul de Mitocănie Urbană. Radio Guerrilla a adăugat o altă specie semnalată de ascultătorii săi: Indolenta de Magazin.

"Indolenta de magazin - şopus indolentus" este mereu plictisită şi soră bună cu Indolenta de Ghişeu, o diferenţă fiind că, în acest caz, puterea îi vine de la o casă de marcat sau de la un raft plin cu produse de care tu ai nevoie.

În cazul în care nu mănâncă şi nu îţi vorbeşte cu gura plină, Indolenta poartă discuţii interesante cu colega sau vorbeşte la telefonul mobil. Asta doar ca să nu te servească. Dacă ai şi ghinionul să fii la mall, iar ea să fie şi mai tânără decât tine te va tutui din primul moment.

Ca trăsătură particulară, specia aceasta nu are niciodată rest, drept pentru care vei avea mereu în buzunar ceva de ronţăit. Nu încercaţi să o înţelegeţi! Comportamentul anumitor specii ţine pur şi simplu de misterele faunei urbane".

Realitatea.net

Este foarte usor s`o faci de cacao in public :). Am avut astfel de "altercatii".

Posted

Cred ca daca e sa ne luam duapa "atlasul" ala, fiecare ne regasim in el in anumite ipostaze. Diferenta este ca nu tot timpul, dar mai mult ca sigur fiecare dintre noi are cate o asemenea iesire.

Posted

cam cat castiga "indolenta de magazin"?

ii da vreo 4 milioane pentru 12h de stat in picioare, nu?

vad ca si de Paste a lucrat nefericita. apropo, are patron arab. da stiu, sunt rasist.

Posted

Am intalnit si eu un specimen , la o terasa recent , daca mai radeam mult de ea ne dadea afara patronul :rofl1:

Posted

cu siguranta o replica fidela a acestei specii :Indolenta de Magazin este si in afara tejghelei unui magazin :right:

-fanfaronul care vorbeste la telefon in timp ce sta de vb cu casiera/vanzatoarea

-badaranul care nu saluta cand intra intr-un mic magazin de cartier(sau casierita de la un mall)

-imfatuatul care "arunca" bani pe tejghea

s.a.m.d.

Posted

cu cimpanzeul` care isi numara banii in public cum ramane?!

Trebuie sa apara , nu grabi procesul , stii bine ca graba strica treaba. :D

Posted

First of all : :))

Second of all : E adevarat, au un comportament de-ti vine uneori sa eviti unele magazine chiar de-s mai aproape de tine. :) Numai cand le vezi mutrele de acrituri ti se ia...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...