Jump to content
Random Hero

Suntem la doi pasi de declararea unei pandemii de gripa porcina!

Recommended Posts

Guest An0nim23
Posted

Se cheama gripa porcina , dar culmea , porcii nu au aceasta boala . :| Sper sa nu se extinda

Posted

Se cheama gripa porcina , dar culmea , porcii nu au aceasta boala . :| Sper sa nu se extinda

Nu au gasit pe ce animal sa dea vina pentru "experimentele" lor :beer:

Posted

Deocamdata nu au fost cazuri in Romania .

Sper sa nu fie,desii,e cam greu de crezut tinand cont de cati romani sunt prin Spania,tara unde a fost deja declarata oficial gripa porcina ..

Posted

Pandemia de H1N1 din 1918-1920 a omorat intre 70 si 100 milioane de oameni world-wide. Pe pamant in acea perioada erau sub 2 miliarde de oameni.

Daca acest virus (tot un subtip de H1N1) devine pandemie globala si omoara acelasi procent de oameni din populatia globala ca cel din 1918, putem sa ne asteptam la 400-500 milioane de oameni morti.

P.S. Bine ca i-au dat un nume funny ca sa-l ignore oamenii :)

Posted

Deocamdata nu au fost cazuri in Romania .

Sper sa nu fie,desii,e cam greu de crezut tinand cont de cati romani sunt prin Spania,tara unde a fost deja declarata oficial gripa porcina ..

ce-mi place cand ascultati tot ce se zice la televizor =)) in loc sa ganditi si voi odata logic.. poate este un virus de gripa normala, nu zic nu dar NU MAI ZICETI GRIPA PORCINA, nu de alta dar n-a murit nici un porc si doi, sunt doar simptome normale care n-au legatura cu animalul..

p.s. da vroiam sa vad cadavre pentru ca stiu ca altfel sunt minciuni.. lucrez in presa si stiu cum functioneaza.. jurnalistii romani preiau stiri fara sa se documenteze si doi, cand sunt cadavre, apar imediat la TV.. pentru ca cineva se scapa.. asa n-au de unde..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...