Oana Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Thailandezul Tao Wichai, de 24 de ani, s-a căsătorit cu gemenele Sirintara şi Thipawan, de 22 de ani, pentru că se îndrăgostise nebuneşte de amândouă, informează AFP.?Timp de trei ani am ieşit în oraş în această formaţie completă. Nu mă puteam sătura de nici una din ele, cu atât mai puţin să aleg. Când le-am spus ?te iubesc” pentru prima oară nu ştiam exact dacă era, Sirintara sau Thiwapan. Aşa că m-am hotărât să mă căsătoresc cu amândouă”, a declarat Tao Wichai.Pentru că societatea nu îi permite menajul în trei, bărbatul căsătorit cu două neveste se împarte în mod egal între cele două. ?Lucrăm pe schimburi. Primele trei zile din săptămână le dorm cu Thiwapan şi celelalte trei cu Sirintara. Duminica dormim toţi trei, dar nu facem nimic”, a povestit bărbatul.În ceea ce priveşte viaţa de familie, bărbatul se declară pe deplin satisfăcut, ambele soţii fiind mai mult decât harnice. ?Se întrec în gătit pentru mine şi nu ştiu cum să îmi facă mai mult pe plac. Chiar dacă vecinii se uită strâmb la mine, îmi place viaţa pe care o duc”, a mai adăugat Tao Wichai. Cei trei sunt căsătoriţi de mai puţin de o lună şi susţin că nu se plictisesc nici o clipă.Sursa: Click
MoBiLe2 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ce terminat....cand se cearta cu una se enerveaza pe aman2 ca doar arata la fel....daca se satura de una se satura si de cealalata.pe termen scurt e ok dar sa te casatoresti?!?!?in loc sa suporti o nevasta, sa ajungi sa suporti 2? pai ala e om intreg la minte?daca fiecare sotie naste gemene sa vezi show.
marius_truckerfan Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dublu scandal in casa :rofl2: . Mai bine alegea doar una . Asa ... e aiurea .
[IlluSioN] Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dublu scandal in casa :rofl2: . Mai bine alegea doar una . Asa ... e aiurea . nu aman2 au acelasi comportament .. se cearta cu una din ele intro camera apoi se duce la cealalta de alaturi
dear painter paint me Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 lolwutii trebuie o bucatarie mai mare :-s/bad
jas2jas Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 lolwut ii trebuie o bucatarie mai mare :-s /bad sau un dormitor macar fomeile fac cu schimb , una face azi de mancare , alta maine :right:
The DeaD HelL Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 nu as accepta sa stiu ca sotu` e casatorit si cu sora`mea geamana,mai ales...pff..dar treaba lui after all :D
MIRAje Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 cum a zis si spauny,el nu e prost...ele sunt proaste...cum sa accepti asa cv mai ales ca sunt surori
Oana Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 cum a zis si spauny,el nu e prost...ele sunt proaste...cum sa accepti asa cv mai ales ca sunt surori Daca fetele au fost educate de mici sa imparta totul in viata
nu ma cunosti Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 el nu e prost... femeile sunt proaste. +1 omu e cat se poate de destept.. plus ca poate o fi vreun sex simbol de e asa de aperciat.
2dor Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 pe termen scurt e ok dar sa te casatoresti?!?!? in loc sa suporti o nevasta, sa ajungi sa suporti 2? pai ala e om intreg la minte? daca fiecare sotie naste gemene sa vezi show. Citeste bre stirea #-o E o intreaga armonie acolo , dar adevarul este ca sunt casatoriti doar de o luna 1 om , 2 neveste , 4 copii = anarhie ? Nu suna tentant
pogo_mg Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 povestea asta are si o parte buna ...desi are 2 neveste are o singura soacra !!! :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Parazitu' Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 hmm..ciudat nu ? oricum misto pentru barbat..are ce schimba :-"
Flake Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 prea tare omul . Naspa de ele,totusi vor exista certuri , bineinteles de la cine iubeste pe cine mai mult
Stef Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 CLICK !!!!!!!!!!!!!ne f**** pe linkul tau ai spamat tot forumul cu el, cat despre strire ce sa zic, nu pot sa cred ca gemenele se impaca 100% intre ele, dar cum ai spus mai sus el nu e prost, de ce sa ai 1 cand poti avea 2 la pret de 1