Narcisa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Lumina lui Dumnezeu sa iti aprinda urmatoarea stea pe cerul anilor care sa straluceasca toata viata ta! Si ca floarea noului an implinit sa se adauge cu bucurii la buchetul de pana acum, eu iti urez un dulce "La multi ani!". Sper ca acum si in viitor sa ai parte de multe bucurii. Viata e ca un munte pe care urci si cobori, dar nu poti sa te intristezi doar pentru ca o data ai pierdut. Ridica-te si continua, nu e asa de greu cum pare. Fiecare an sa iti aduca bucurii si felicitarea mea sa te incurajeze prin cuvintele care au venit din inima mea!
Spiky2013 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 la multi ani baaaaaaaaaaaaai....asta cum iti zice tie..hahalera ma-ntelegi?
bomeey Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 lma dezoi!! ti-a mai crescut un fir de barba >:) sa fii iubit! :D
_Deza Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Lumina lui Dumnezeu sa iti aprinda urmatoarea stea pe cerul anilor care sa straluceasca toata viata ta! Si ca floarea noului an implinit sa se adauge cu bucurii la buchetul de pana acum, eu iti urez un dulce "La multi ani!". Sper ca acum si in viitor sa ai parte de multe bucurii. Viata e ca un munte pe care urci si cobori, dar nu poti sa te intristezi doar pentru ca o data ai pierdut. Ridica-te si continua, nu e asa de greu cum pare. Fiecare an sa iti aduca bucurii si felicitarea mea sa te incurajeze prin cuvintele care au venit din inima mea! oh goddie,cum arata tortul ala =P~ Narci,thx and you know that i love you :"> :kiss: :hug: La multi ani :)! mersi! :D la multi ani baaaaaaaaaaaaai....asta cum iti zice tie..hahalera ma-ntelegi? mersi baaaAaaaaaaaaaa! lma dezoi!! ti-a mai crescut un fir de barba >:) sa fii iubit! :D ms boom,imbatranim imbatranim LA MULTI ANI ! :hug: mersi teeemooooooon :hug: lma bogdane:D omg,lance know's my name thx grinch :hug: all
Guest MinimaLove Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 La multi ani !sa curga :beer: :beer: :beer:
_Deza Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 La multi ani !sa curga :beer: :beer: :beer:ms frumos pt cadouda da,sa curga berile :crazy:
Guest Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 s-a facut baiatu meu mare :(( :crybaby: sa ai grija mama, sa traversezi strada fara sa te uiti cum zic altii in stramba si-n dreapta, sa nu ratezi niciun pom maica daca-i vorba de plecat la drum cu masinutza. Siiiiiiiiiiiii, cel mai important, sa nu uiti de unde ai plecat puiule, ca tot acolo te intorci, caci globul e "rotund" si o iei de la capat ca pe rereuri d-astea din mu ale tale. :Dkiddin :))
_Deza Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 sa te frec =))n'ai zis nimic de bautura si femei :rolleyes:
Guest Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 sa te frec =))n'ai zis nimic de bautura si femei :rolleyes:pai vrei sa ne bata narci pe-amandoi? astea le discutam in particular =))
_Deza Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 mersi skess :D@bny,doar de bautura,ca sunt fidel :">
shb Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 La multi ani Deza, toate cele bune si multa fericire alaturi de floricica ta!
Thunder-MG-BK Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 La multi ani ! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata :-* :beer:
Guest Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 La Multi ani nob si cat mai multa bere (ti-as zice si femei,dar ma capaceste Narci :lol: )si scuze pentru intarziere,acuma am vazut :-s :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
_Deza Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 La multi ani Deza, toate cele bune si multa fericire alaturi de floricica ta!Mersi shobo :hug:La multi ani ! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata :-* :beer:Multumesc Vio&Cristi :-*La Multi ani nob si cat mai multa bere (ti-as zice si femei,dar ma capaceste Narci :lol: )si scuze pentru intarziere,acuma am vazut :-s :hug: :hug: :hug: Mersi nob,nu'i nici o intarziere ca azi e :D :hug:
Guest Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 La multi ani brother :hug: :beer:Ce brother ma, eu nu te recunosc ca fi-miu. <_<
_Deza Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ms crs,ferfe,pupak :hug:@bny,te iau de urechile alea mari <_<
OuMaiGad! Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 La Multi Ani Deza !! :) Sa ai parte de tot ce iti doresti :P