Jump to content
Narcisa

La Multi Ani Deza

Recommended Posts

Posted

Lumina lui Dumnezeu sa iti aprinda urmatoarea stea pe cerul anilor care sa straluceasca toata viata ta!

Si ca floarea noului an implinit sa se adauge cu bucurii la buchetul de pana acum, eu iti urez un dulce "La multi ani!".

Sper ca acum si in viitor sa ai parte de multe bucurii. Viata e ca un munte pe care urci si cobori, dar nu poti sa te intristezi doar pentru ca o data ai pierdut. Ridica-te si continua, nu e asa de greu cum pare. Fiecare an sa iti aduca bucurii si felicitarea mea sa te incurajeze prin cuvintele care au venit din inima mea!

Imagine IPB

Posted

Lumina lui Dumnezeu sa iti aprinda urmatoarea stea pe cerul anilor care sa straluceasca toata viata ta!

Si ca floarea noului an implinit sa se adauge cu bucurii la buchetul de pana acum, eu iti urez un dulce "La multi ani!".

Sper ca acum si in viitor sa ai parte de multe bucurii. Viata e ca un munte pe care urci si cobori, dar nu poti sa te intristezi doar pentru ca o data ai pierdut. Ridica-te si continua, nu e asa de greu cum pare. Fiecare an sa iti aduca bucurii si felicitarea mea sa te incurajeze prin cuvintele care au venit din inima mea!

IPB Image

oh goddie,cum arata tortul ala =P~

Narci,thx and you know that i love you :"> :kiss: :hug:

La multi ani :)!

mersi! :D

la multi ani baaaaaaaaaaaaai....asta cum iti zice tie..hahalera ma-ntelegi?

mersi baaaAaaaaaaaaaa!

lma dezoi!! ti-a mai crescut un fir de barba >:) sa fii iubit! :D

ms boom,imbatranim imbatranim

LA MULTI ANI ! :hug:

mersi teeemooooooon :hug:

lma bogdane:D

omg,lance know's my name

thx grinch

:hug: all

Guest MinimaLove
Posted

La multi ani !

sa curga :beer: :beer: :beer:

Posted

s-a facut baiatu meu mare :(( :crybaby: sa ai grija mama, sa traversezi strada fara sa te uiti cum zic altii in stramba si-n dreapta, sa nu ratezi niciun pom maica daca-i vorba de plecat la drum cu masinutza. Siiiiiiiiiiiii, cel mai important, sa nu uiti de unde ai plecat puiule, ca tot acolo te intorci, caci globul e "rotund" si o iei de la capat ca pe rereuri d-astea din mu ale tale. :D

kiddin :))

Posted

sa te frec =))

n'ai zis nimic de bautura si femei :rolleyes:

pai vrei sa ne bata narci pe-amandoi? astea le discutam in particular =))

Posted

La Multi ani nob si cat mai multa bere (ti-as zice si femei,dar ma capaceste Narci :lol: )si scuze pentru intarziere,acuma am vazut :-s :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Posted

La multi ani Deza, toate cele bune si multa fericire alaturi de floricica ta!

Mersi shobo :hug:

La multi ani ! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata :-* :beer:

Multumesc Vio&Cristi :-*

La Multi ani nob si cat mai multa bere (ti-as zice si femei,dar ma capaceste Narci :lol: )si scuze pentru intarziere,acuma am vazut :-s :hug: :hug: :hug:

Mersi nob,nu'i nici o intarziere ca azi e :D :hug:

Posted

La multi ani brother :hug: :beer:

Ce brother ma, eu nu te recunosc ca fi-miu. <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...