Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Tsu^_^pui

Mobi arena

Recommended Posts

Guest Tsu^_^pui
Posted

Cineva a zis ca nu avem ce sa facem in arena ca nu sunt resetati. Sunt deja 18 rr-iti, bagati arena, macar sa mearga acolo sa permita la ceilalti sa creasca.

O sa spuneti ca nu sunt toate spoturile full.. pai nici nu o sa prea fie, credeti ca cei cu rr o sa stea in cw sau la pheonix sa ia cu 1k mai mult cand pot sa ia mai putin exp, dar mai rpde? :|

O alta prostie (da, este o prostie) a fost marirea nr de locuri de pe svr cu 200. D c? Nr de spoturi este aceleasi, ce ati reusit e sa creati lag -_- Care seara si in weekend se simte 8-|

Posted

fac pariu k nu merge mobi arena :))) k astefl ii baga

Cum sa nu mearga?Pai e dupa ei? :D

No really,s'a aglomerat foarte mult,chiar e nevoie de mobi in arena.

Guest Fan_Tsu
Posted

@dragos, nu inteleg d c nu se baga... tot timpul a fost arena. Lasa-i pe cei cu rr sa mearga acolo, sa faca ce pot, cum pot, macar se elibereaza spoturile pt cei spre rr -_-

Nu-ti fa griji pt afk... TOT STAM AFK pt ca asa e MU, este un joc STATIC, iar faptul ca e low exp il face SI MAI STATIC <_< Daca vrei sa cresti, ori ca lasi afk in aida, ori ca lasi in icarus ori ca lasi in arena este aceeasi chestie -_-

Spoturile pt lvl mare sunt limitate, deja nu ai unde sa cresti. Doar nu o sa stau la lvl 360 in lt3-5 8-|

Posted

sa raspund la intrb .cand so duce lumea in icarus unde e un lag de tampesti, la drakani rosi atunci se va implementa arena :))

revenind:sunt 2 prb aici.1mobi in arena trb sa fie de cand sa dat rr db.Nu mi se pare corect ca cei cu rr sa se chinuie tarcan etc si peste 2 luni alti care vor avea cateva rr sa dea linistiti arena.Majoritatea serv daca fac o diferenta o fac la inceput(le dau un avantaj ..puncte .drop event xp mai mare la inceputul db nu spre mijloc :blink: )

si mu e un joc de afk :) cu cat xp e mai mic cu atat lumea e mai mult afk,e cva normal :) daca e xp 3k si dai rr la cva ore trb sa fi on sa iesi din joc sa intri iara :)) +ca acolo se pune accent pe iteme(invazi) si war,cs,duel rr avand toti :P

Guest Iepurica
Posted

numai decat trebe mobi in arena...in timpul zilei nu gasesti unde sa iei pt...sau dak gasesti , gasesti ff greu...

Guest Fan_Tsu
Posted

stai ca o sa fie in felul asta clasamentul... cativa rr, 70% lvl 340-380 si restu lvl mic. Ajungi la un lvl in care nu poti sa cresti singur ( nu ai rr) dar nici sa gasesti party ( te considera prea mare)... si stagnezi si vezi cum faci 1 lvl/zi in aida1 luand 1k exp si apoi te gandesti sa te lasi de mu ^_^ (true story =)) )

Posted

mu=joc=distractie <o distractie pe care eu nu o vad insa alti o vad si joaca non stop nustiu ce viata au .

eu cred ceva ca inca mai jucam pe BETA 2 distractie placuta

chear ca sant curios ce o sa fie in arena hmm cred ca sa pus steaguri noi sau misepare :)

Guest w333d
Posted

nu ati inteles nika ! aceasta versiune de mu are "putine" buguri .... care se pare ca nu pot fi remediate ( vezi dupatu - care acum se poate face numai daca ai lvl 300 sa poti merge in arena la combinatorul de jwl ) + crywolf event , care sincer este o mare necunosctuta si pt noi si pt admini ... o sa creasca experienta sau o sa o scada ( terminarea eventului din crywolf ) mda buna intrebare ... sper sa o decreasca sa avem sansa sa avem exp de x1 !!! dar asta numai dupa ce "VIP-urile" o sa aibe minim 4 rr ca deh deacolo deja nu mai e problema cu invazii , kalima7 (afk ), bc 7 (fara party ), crywolf (afk ) ... in fine asta e ideea adminilor despre viitorul serverului ( trebuie sa respectam ceea ce vor ei si sa nu comentam ) . revenind la alte buguri ... arena este un alt mare bug care inca nu este remediat .... sincer o sa fie remediat dupa ce "VIP-urile" o sa aibe 4 rr sa poata sta acolo AFK . =)) .

daca mai stiti si voi ceva buguri ar fi o idee buna sa le discutam acilea ... orikum cei in masura sa ia masuri se pare ca sunt in somaj tehnik ca jumate din romanika .... :crazy: .

sper sa nu se fi ofticat careva .... e parerea mea personala si nu intentionez sa lezez pe nimeni ( in special pe admini ).

Over & Out

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...