Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zadirion

Linkmania MuServer2

eh?  

189 members have voted

1. 1. ce ziceti?

• da
      143
    • nu
      46

Recommended Posts

Posted

Votez pentru al doilea server.

Serverul de S1 e plin exact cati incap pe spoturile cu experienta decenta + cativa care fac invazii sau cauta o preluare ...atat si nimic mai mult.

As prefera al doilea server sa fie fara Lehap si spoturi mai multe cu mobi mai putini, ca sa nu se creeze precedentul de pe actualul server cu toate spoturile ocupate si sa fie server separat nu un subserver pe care sa poti intra cu acelasi caracter si sa beneficiezi de itemele ( mai ales de jwls) de pe primul server.

Sincer sa fiu multi asteapta inca vers 0.97d, chiar si cu rr DB.

Posted

Contra :>

Ar scadea concurentza deci automat si farmecul

#-o ar scadea concurenta? #-o mai multi jucatori on=mai mare concurenta. #-o

Posted

eu am votat da,ar fi super linkmania s1 server 2 :X:X:X,cei care au votat ca nu o sa ma iexiste concurenta si alea cred ca vb in plus:daca nu prind nimic pe srv 1 evident ca ma duc pe srv2 sa vad dc prind ceva acolo si ala care pierde spotu se duce srv 1 dc nu prinde srv 2 si tot asa

Posted

e cam degeaba topicul , cand o sa fie macar 2 saptamani full servaru (pe rosu tot timpu) probabil o sa se mai faca un servar . Si asa sunt 2 servare , .... Lot si Cry e pe servarul 2

R: Nu

Posted

e cam degeaba topicul , cand o sa fie macar 2 saptamani full servaru (pe rosu tot timpu) probabil o sa se mai faca un servar . Si asa sunt 2 servare , .... Lot si Cry e pe servarul 2

R: Nu

de ce ar intra lumea sa faca server full, daca nu are CE FACE in joc? #-o

bai oameni buni, nu mai postati ma daca nu va duce mintea.

Posted

de ce ar intra lumea sa faca server full, daca nu are CE FACE in joc? #-o

bai oameni buni, nu mai postati ma daca nu va duce mintea.

cap de creta , ti-am zis cum o sa fie , mie mi-e indiferent nu prea joc , dar nu o sa se mai faca inca un servar de dragu tau de a pierde vremea aiurea . iti garantez ca acuma daca intru in joc iti gasesc cel putin 10 spoturi unde poti face exp , dar voi nu , voi numai exp mare 8-10k sau cat e, nu stiti ce e aia 1-2 k. Asa ca inainte sa mai scoti ceva pe gura aia gandeste de 2 ori .

Posted

Contra :>

Ar scadea concurentza deci automat si farmecul

ba voi astia din HONEY tineti-va clanta aveti LOT si aveti spoturi la discretie, sau draq stie ce faceti voi acolo, oricum o sa va piara zambetul sambata abia astept sa va cocoshez oleaca

Posted

cap de creta , ti-am zis cum o sa fie , mie mi-e indiferent nu prea joc , dar nu o sa se mai faca inca un servar de dragu tau de a pierde vremea aiurea . iti garantez ca acuma daca intru in joc iti gasesc cel putin 10 spoturi unde poti face exp , dar voi nu , voi numai exp mare 8-10k sau cat e, nu stiti ce e aia 1-2 k. Asa ca inainte sa mai scoti ceva pe gura aia gandeste de 2 ori .

whatever you say Mr. Allballsandnostick *looks at sig*

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...