Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zadirion

Linkmania MuServer2

eh?  

189 members have voted

1. 1. ce ziceti?

• da
      143
    • nu
      46

Recommended Posts

Posted

Am votat da .. Cei care au votat nu sunt cei resetati .

Eu si daca dau rr sapt asta tot vreau 2 srv , pentru liniste ... altfel e inghesuiala aici , multa vanatoare . Sper sa se ia in calcul topicul , o idee super buna .

Guest smiIey
Posted

nici mobii in arena nu sa-u bagat inca si trebuie serv 2?:) inca nu..parerea mea.

Guest piuuu
Posted

word linu. ce concurenta ar fi daca n-ar mai fi bataie pe spoturi?

si eu am votat DA .... boom nu cred k e cazul sa vorbiti voi...nu cred k va controleaza nimeni dak suntti afk sau nu voi aveti spoturi asigurate asa k...

Posted

votat DA !

vine omu de la scoala/facultate/serviciu/etc si incearca sa se relaxeze putin ... cum sa te relaxezi cand gasesti toate spoturile ocupate si mesaje de gen "PARTY FULL NO KS" la store. haideti sa nu transformam serverul intr-unul pentru maniaci care stiu decat MU. lumea mai are si alte treburi...

Posted

da si as slefui ideea ta putin :) .

serv 1 sa scada din nou cei 200 de playery pentru a reduce lagu etc

serv2 daca se va deschide sa aiba xp 100 sa fie un serv high xp(asta pentru linkmania)

am vazut multi ca ce linkmania dute pe 9999 ,nu vrem atat dar 100 e ok :) cei impatimiti si cu timp s1 cei cu mai putin timp s2

Guest CalibraiX
Posted

NU

sm sau dl ?

da si as slefui ideea ta putin :) .

serv 1 sa scada din nou cei 200 de playery pentru a reduce lagu etc

serv2 daca se va deschide sa aiba xp 100 sa fie un serv high xp(asta pentru linkmania)

am vazut multi ca ce linkmania dute pe 9999 ,nu vrem atat dar 100 e ok :) cei impatimiti si cu timp s1 cei cu mai putin timp s2

eu zic DA, e prea multa bataie pe spoturi

in cazu asta as fi si pentru scaderea la exp, nici de cum un serv cu 15x si altu cu 100

10x fiecare si spoturi cat mai multe.. nu mai incercati sa va bateti joc de serv asta ca nu va deveni niciodata high rate chiar vreti totu pe tava ?

eu unul de asta si joc pe linkmania.. ca daca dau 3 rr in 2 ore deja sunt prea plictisit si nu ii ai vad rostu

Posted

Nu e bataie , si Nici concurentza cum zice boomey ... Voi numai stiti altceva inafara de vantoare ... de asta e vanatoare , asa ati avea toti rr si spoturi si ar fii linistit linkmania .

De aia sa ajuns la preluare in alianta , de aia sa ajuns la ks in alianta si postare . Sau de aia pe unii ii doare ficatu de la jocu asta :|

Posted

Am votat Da , intradevar e prea aglomerat, daca intru in mijlocu zilei nu gasesc spot, trebuie ori la 6 dimineata ori seara tarziu dupa 12...asta nu mai e joc, si nici pentru relaxat nu mai e.

Posted

Am votat Da , intradevar e prea aglomerat, daca intru in mijlocu zilei nu gasesc spot, trebuie ori la 6 dimineata ori seara tarziu dupa 12...asta nu mai e joc, si nici pentru relaxat nu mai e.

true...

Guest SiuzzY
Posted

Am votat NU...Pai ce rezolvam?Stau toti singuri pe spot si dau rr peste rr

Posted

pai si ce-are ... se da rr db mai repede si o luam iar de la capat :)

Posted

hai sa nu exageram.

singurul motiv pentru care serverul 1 nu se umple pana la 100% este pentru ca nu sunt spoturi care sa sustina numarul ala de jucatori.

daca se face server doi. numarul jucatorilor de pe server 1 unu se va reduce la 75% din cat e acum, restul 25% migrand pe server doi. si ar mai veni inca 50% playeri noi pentru ca sunt spoturi care sa-i sustina.

cat despre 100x, e aberanta experienta aia. 10-15x este suficient.

dar cum s-a mai spus si mai sus, avem lucru, avem facultate, nu stam sa ne trezim de la ora 5-6 ca sa furam repede spot. intram cand avem timp, foarte probabil intre orele 12-20 cand toate spoturile sunt ocupate, fiind ora de varf.

ziceti de spoturi arena. ce treaba aveti voi cu spoturile arena, sunteti voi in stare sa tineti de ele? cand o sa fiti voi in stare sa tineti spot arena sau icarus, altii mai pitici preiau spoturile voastre, si situatia nu o sa se schimbe nicidecum.

n-ar da nimeni rr dupa rr, ca si server 2 s-ar umple. dar nu pana la refuz. daca spotul x este ocupat pe server 1 dai frumos switch si poate pe server2 spotul nu este ocupat. sau poate este party in care poti intra.

La fel cum era mai demult cand avea linkmania 3-4 servere daca imi aduc eu bine aminte, si situatia era perfecta.

asa vad eu lucrurile si probabil nu's singurul. daca aveti voi un contraargument mai bun decat 'pai stai asa ca inca poti sa faci rost de spot pe server1, trebe doar sa stai cu ochii pe un party, sa vezi cand trece afk, si sa mergi repede sa le furi spotul. daca nu le convine si se isca vre-o cearta pui frumos post la plangeri si rezolvi problema', spuneti-l acum.

Posted

ar fi super 2 srv :X ar fi si spoturi,srv mai liber, etc..

+1

Acum dupa ce au dat rr cativa playeri, nu mai au rabdare sa creasca in party si stau pe spot singurei ... peste 2-3 saptamani o sa fie player - spot, player - spot, cu exceptia celor care mai vor sa ajuge si pe altii ...

Posted

Inca nu este nevoie de al 2-lea server. Al doilea server ar trebui in cazul in care acesta ar fi full la refuz si ai sta cate 5 minute sa te conectezi. Asa s-a procedat si pe 97d cand au fost 2 servere.

Vote NU

si eu am votat DA .... boom nu cred k e cazul sa vorbiti voi...nu cred k va controleaza nimeni dak suntti afk sau nu voi aveti spoturi asigurate asa k...

Si de unde si pana unde susti tu ca nu ii controleaza nimeni?

Posted

Inca nu este nevoie de al 2-lea server. Al doilea server ar trebui in cazul in care acesta ar fi full la refuz si ai sta cate 5 minute sa te conectezi. Asa s-a procedat si pe 97d cand au fost 2 servere.

Vote NU

Si de unde si pana unde susti tu ca nu ii controleaza nimeni?

pai si cand crezi tu xtest ca intra lumea sa faca server full,cine si de ce ar mai intra in joc daca nu are ce sa faca, spoturile fiind toate full??

o sa se ocupe si spoturile din crywolf si icarus pe masura ce apar playeri cu rr, si situatia ramane aceeasi. spoturi full, playeri care ar putea sa intre nu intra ca nu au spot pentur lvl-ul lor.

Posted

Da dar sa fie cu exp mai mare

nu toti avem timp sa jucam mu cu exp x20

Zadirion eu 1 nam mai jucat de ceva timp numi permite timpu sa pot juca cu exp asa mic si niciodata sa nu gasesc party sau spot

Posted

dumnezeu nu te pune nimeni sa dai rr intr-oluna, joci cand si cum ai timp, xp este perfect cum este acum.

ideea este ca atunci CAND intri, sa ai UNDE sa te duci sa cresti.

da e adevarat, poti sa te duci sa ii vanezi pe cei care sunt afk sa mergi sa le furi spotul. si asa si fac, pentru guildu meu tai si spanzur sa le fac rost de spot. dar nu e un lucru prea frumos sa pandesti ca sa furi spot, nu poate omu sa se duca la baie cu o durere mai grava de stomac, ca gata au trecut 5 minute si a pierdut spotul. situatia asta promoveaza nesimtirea, ca fara ea stai fara spot si freci la rece.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...