Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zadirion

Linkmania MuServer2

eh?  

189 members have voted

1. 1. ce ziceti?

• da
      143
    • nu
      46

Recommended Posts

Posted

A fost odata ca niciodata...Mu linkmania 0.97d,

unde "spot" putea fi la orice coordonate, fiindca mobii apareau practic oriunde, iar playerii fara rr puteau sa "se lupte" si cate un minut cu un singur Cry wolf( spre exemplu) pentru a face exp in demnitate, adica fara "party pls", acum insa lucrurile stau altfel : se poate face exp doar pe spoturi, iar cum numarul acestora este "n", rezulta ca numarul de party nu poate fi mai mare. La momentul la care scriu sant 31 de playeri cu rr, insa cand numarul acestora o sa fie egal cu "n", teoretic ar putea ocupa TOATE spoturile de exp, iar daca mai luam in vedere si ambitia unora de a avea cat mai multe rr, atunci sa vedeti ce "frumos" o sa fie #-o

Desi propunerile ar trebui postate in alt topic , in sprijinul evitarii situatiei neplacute care se apropie(daca nu a si aparut deja) as propune mici modificari in regulament, cum ar fi :

* playerii sa fie obligati sa acorde party la primul player care vine si solicita party daca :

1.-cel care solicita are lvl mai mare de 320 sau 350

sau

2.-caracterul de joc al celui care solicita party nu este deja in party pe spot ( se incurajeaza astfel ideea de party perfect mg+sm+bk+elf+dl , ajutand astfel sa creasca si elf-ul si dl-ul...)

o.t. am votat NU pentru al 2-lea server de s1 si DA pentru refacerea serverului 0.97d :)

Posted

Ma plimb de pe la ora 2 jumate de pe un spot pe altu.. harta dupa harta sa caut un spot , evident.. totul full :)

Server 2 o sa se bage dupa muuuuuulte insistente ale playerilor.. la fel cum a fost si pe 97d

@Pogo mg debitezi numai tampenii , iarasi vrei sa se faca comunism , iti placea cand era party obligatoriu in arena ? nu puteai sa faci 2 miscari ca sareau 4 "incepatori" pe tine cu party sau post party sau post. Inainte era doar in arena si tot era ingrozitor iar tu vrei sa se faca asa peste tot.

Party se face cand sti ca ai oameni calumea cu care sa faci party.. nu sa-i iei fiind obligat de niste randuri din regulament.

Posted

e bine un server2 ..... daca nu permanent makar pentru ceva timp

eu 4 zile la rand ma`m plimbat peste tot shi peste tot era full .....

sunt de acoord cu strike

Posted

Votat Da.Eu muncesc, cand vin acasa dela servici daca guilda nu are loc si pt mine ,atunci nu am loc pt exp,pot eu sa ma plimb pe toate hartile ca nu gasesc nimica.Cred ca si al 2-lea serv ar fi full si nu cred ca ar favoriza afk-ul

Posted

Si nu e mai frumos cand te trezesti la 5 dim sa prinzi un spot,ca apoi sa tragi cu dintii de el,sau preferati varianta mai usoara,spoturi goale la orice ora?

Ar cam disparea concurenta,iar cel care si-a dedicat mult timp in fata calculatorului,ar fi dezavantajat.

Posted

@Pogo mg debitezi numai tampenii , iarasi vrei sa se faca comunism , iti placea cand era party obligatoriu in arena ? nu puteai sa faci 2 miscari ca sareau 4 "incepatori" pe tine cu party sau post party sau post. Inainte era doar in arena si tot era ingrozitor iar tu vrei sa se faca asa peste tot.

{Strik3} , facand abstractie de provocarea ta cu "debitezi numai tampenii", am sa-ti raspund ca : acea perioada in care trebuia sa acorzi party obligatoriu a aparut tot din necesitatea de a face "experienta" a unui numar din ce in ce mai mare de caractere de joc, pe de alta parte era si o buna metoda de a face cunostinta intre playerii serverului. Faptul ca aparea si unul cu "party sau postez" era inca una din metodele de a cunoaste caracterul acelui player

Party se face cand sti ca ai oameni calumea cu care sa faci party.. nu sa-i iei fiind obligat de niste randuri din regulament.

pot fi si noobi care au intrat prima oara pe server si care sant "ok" , dar cum sa-i cunosti daca nu stai cu ei in party ? :-? ...tocmai in promovarea ideilor de "comunitate" si de a curma ideile egoiste sant propunerile facute de mine si nu doar de a re-scrie niste randuri in regulament :readthis:

Posted

Si nu e mai frumos cand te trezesti la 5 dim sa prinzi un spot,ca apoi sa tragi cu dintii de el,sau preferati varianta mai usoara,spoturi goale la orice ora?

Ar cam disparea concurenta,iar cel care si-a dedicat mult timp in fata calculatorului,ar fi dezavantajat.

Concurenta pe linkmania va fi oricand, pe orice fel de item chiar si pe jwl :)

Posted

problema asta nu dispare de la sine. ba chiar s-a agravat. ii pasa cuiva? am cautat azi toata ziua spot, din losttower1 pana in tarkan2. full peste tot, nimeni afk. am lvl 333 si nu ma vad sa ajung la 400 inainte sa ma las de mu, in ritmul asta. se vede din poll ca majoritatea player-ilor sunt de acord cu mine, cand zic ca a venit timpul de un al doilea server.

3/4 jucatori vor inca un server de mu.

Posted

Party se face cand sti ca ai oameni ca lumea cu care sa faci party.. nu sa-i iei fiind obligat de niste randuri din regulament.

Daca esti lacom de XP si vrei sa stai solo in timp ce guildul tau sau ally cauta party disperati, atunci da chiar meriti sa "sara" niste incepatori pe tine cu "party sau te postez" .. parerea mea... in plus se practica chestia cu "te iau in pt pana vine din guild" so care e problema?

Posted

Daca esti lacom de XP si vrei sa stai solo in timp ce guildul tau sau ally cauta party disperati, atunci da chiar meriti sa "sara" niste incepatori pe tine cu "party sau te postez" .. parerea mea... in plus se practica chestia cu "te iau in pt pana vine din guild" so care e problema?

M-ai inteles gresit , imi place sa stau in party dar doar cand am cu cine , nu sa iau pe oricine doar pentru ca sunt fortat. And FYI la cum este setata exp pe server este incurajat partyul f mult , e mai rentabil sa dai in 4(PP) decat solo ..exp este chiar mai mare si la o rata mai buna.

Anyway Aisha tu esti elf , e normal sa tragi cu dintii de party.. ce alternativa ai putea avea ? nada..;) , depinzi de altii.

@Pogo , nu era o provocare dar mi s-a parut aberant sa sugerezi party obligatoriu peste tot.

Posted

M-ai inteles gresit , imi place sa stau in party dar doar cand am cu cine , nu sa iau pe oricine doar pentru ca sunt fortat. And FYI la cum este setata exp pe server este incurajat partyul f mult , e mai rentabil sa dai in 4(PP) decat solo ..exp este chiar mai mare si la o rata mai buna.

Anyway Aisha tu esti elf , e normal sa tragi cu dintii de party.. ce alternativa ai putea avea ? nada.. ;) , depinzi de altii.

@Pogo , nu era o provocare dar mi s-a parut aberant sa sugerezi party obligatoriu peste tot.

de 2 zile n-am mai intrat pe server pentru ca nu mai am unde creste. ce preluare sa fac, toata lumea e on....

e server full mereu, chiar este nevoie de un server 2, server 1 e arhi plin. un al doilea server ar atrage si mai multi jucatori. cui nu i-ar conveni cand nu ar merge treaba pe server 1 sa dea switch pe server 2 si viceversa?

...

cand aveti si voi de gand sa deschideti server? si nu-mi spuneti ca atunci cand va ajunge serverul 200/200 on, pentru ca asta nu se va intampla niciodata. mai full de cat este acum nu va fi niciodata pentru ca nu are lumea motiv sa intre daca nu are ce face in joc.

Posted

E nevoie de un sub-server pentru ca sunt multi care nu au loc pe spoturi .. si atunci ce fac ? dupa multe incercari de a gasi un party pe un spot se lasa pagubasi... Spoturile au inceput sa fie pline si nu prea mai ai posibilitatea de a creste ... Mai ales dupa lvl 300 nu ai sanse :>

Guest Sadi022002
Posted

Contra :>

Ar scadea concurentza deci automat si farmecul

Posted

Dupa ce se umple asta si ajungem iar ca pe 97 d ... sa stam sa dam click`uri sa intram , atunci va fi oke ... dar tot sunt pro :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...