Jump to content
Komisaru

Român condamnat la închisoare, după a încercat să introducă în Canada 15 kilograme de cocaină

Recommended Posts

Posted

Românii se află din nou în atenţia presei din străinătate. De data aceasta, este vorba despre proprietarul de origine română al unei companii de transporturi din Canada, care a fost condamnat la nouă ani şi jumătate de închisoare de o instanţă din Windsor. Potrivit The Windsor Star, românul a încercat să introducă pe teritoriul statului canadian 15 kilograme de cocaină.

Românul în vârstă de 37 de ani a pledat vinovat în faţa acuzaţiilor de trafic de droguri. Valoarea drogurilor transportate de român se ridica la 1,5 milioane de dolari.

În Canada, astfel de infracţiuni se pedepsesc cu până la 19 ani de închisoare. Totuşi, românul a primit o sentinţă mai blândă, de numai nouă ani, deoarece nu are cazier.

În momentul în care a aflat sentinţa, Dumitrescu şi-a cerut scuze pentru faptele sale. Acesta a spus că regretă suferinţa pe care a provocat-o familiei sale.

Din cauza lipsei de venituri, soţia condamnatului ar putea să se întoarcă în România alături de cei doi copii ai cuplului.

Ioan Dumitrescu ar putea fi eliberat condiţionat, după cel puţin trei ani de închisoare.

Antena3.ro

Guest stefteo21
Posted

Mi se pare cam putin 9 ani jumatate pentru 15 kg de cocaina...

Posted

Mi se pare cam putin 9 ani jumatate pentru 15 kg de cocaina...

Nu conteaza foarte mult cantitatea (daca la asta te referi). Si pentru 100g tot atat lua.

Si de ce ti se pare asa putin 9 ani de inchisoare?. Dupa parerea ta, cat ar fi trebuit sa primeasca?

Guest stefteo21
Posted

Asta are 9 jumate ca asa i-au dat, dar sa vezi ca il elibereaza peste cativa ani pentru purtare buna... ii mai scade vreo 2 ani daca mai si munceste si sa vezi ce repede iese. Mi se pare aberant ca unu care incearca sa combine 15 kg de COCAINA sa fie acuzat de trafic de droguri la fel cum e acuzat si unu care fumeaza un hash si da si prietenilor, dar asta e legea amandoi au incalcat-o sa fie pedepsiti.

Nu mai zi de pe pereti Jas ca n-am auzit sa dea judecatorul 5 ani puscarie pentru o crima cu premeditare...arata-mi o stire care zice asta.

Posted

Asta are 9 jumate ca asa i-au dat, dar sa vezi ca il elibereaza peste cativa ani pentru purtare buna... ii mai scade vreo 2 ani daca mai si munceste si sa vezi ce repede iese. Mi se pare aberant ca unu care incearca sa combine 15 kg de COCAINA sa fie acuzat de trafic de droguri la fel cum e acuzat si unu care fumeaza un hash si da si prietenilor, dar asta e legea amandoi au incalcat-o sa fie pedepsiti.

Nu mai zi de pe pereti Jas ca n-am auzit sa dea judecatorul 5 ani puscarie pentru o crima cu premeditare...arata-mi o stire care zice asta.

Pentru buna purtare i se scade maxim 1 an, nu mai mult. Si pentru munca nu te elibereaza mai repede, aia o faci obligatoriu

Din cauza lipsei de venituri, soţia condamnatului ar putea să se întoarcă în România alături de cei doi copii ai cuplului.

Antena3.ro

E greu la munca.

Guest stefteo21
Posted

Pentru buna purtare i se scade maxim 1 an, nu mai mult. Si pentru munca nu te elibereaza mai repede, aia o faci obligatoriu

E greu la munca.

Eu am vazut un documentar pe discovery mai de mult in care detinutii mergeau la biblioteca, faceau mancare in bucatarie, urmau anumite scoli si pentru asta le scadeau pedeapsa...

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Daca i-au trebuit droguri... sa suporte consecintele.

Salut,salut marius :D.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...