-clao- Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Faceti cunostinta cu Paraponera clavata, insecta cu cea mai dureroasa intepatura din lume. I se mai spune si Furnica Glont, si asta pentru ca muscatura sa este echivalentul unui glont de vanatoare care iti strapunge trupul. Cel putin asa afirma toti cei care au avut ghinionul sa fie muscati de teribila insecta sud-americana. Click pentru a citi mai multe + video Va doresc o zi buna !
Guest stefteo21 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nici nu arata prea dragut ...Presupun ca cei care au fost muscati au fost si impuscati cu o pusca de vanatoare ca sa faca asemanarea :D
jas2jas Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nici nu arata prea dragut ...Presupun ca cei care au fost muscati au fost si impuscati cu o pusca de vanatoare ca sa faca asemanarea :Dahaha , mi`e mila de cei muscati .. ca sa afle daca au fost muscati de chestia asta trebuie sa ii impuste nu ? :lol:
nky* Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Click pentru a citi mai multe + video nu merge link-u'
Guest stefteo21 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ahaha , mi`e mila de cei muscati .. ca sa afle daca au fost muscati de chestia asta trebuie sa ii impuste nu ? :lol:Mnu... daca citesti mai atent iti dai seama. Am recitit din nou sa vad poate am gresit, dar mi se pare corect scris.
ChoWdeR Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ce hidos e ! ... s-a se faca bine toti cei muscati :)
Guest Kamikaze Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 si mai zici sa te sperii la seriile aliennoua vorba, baga-ti-as mainile-n furnici, hai mersi
[IlluSioN] Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 mama da ce urata e :crazy: .. as vrea si eu sa testez intepatura asta
MoBiLe2 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 I se mai spune si Furnica Glont, si asta pentru ca muscatura sa este echivalentul unui glont de vanatoare care iti strapunge trupul. Cel putin asa afirma toti cei care au avut ghinionul sa fie muscati de teribila insecta sud-americana. si cum dom'le , toti cei muscati au fost si impuscati? daca toti isi permit comparatia inseamna ca asa e. ce coincidenta teribil de ghinionista.
marius_truckerfan Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 si cum dom'le , toti cei muscati au fost si impuscati? daca toti isi permit comparatia inseamna ca asa e. ce coincidenta teribil de ghinionista.Aici ai dreptate :) . Oricum , nu cred ca si-ar dori cineva o intepatura dinasta , doar asa de test :) .
alecs_ Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Vai da ce urat arata..bine ca nu traieste pe la noi ...
Carp Angler Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 @Muerte o dai in 666 <_< . poarta'n casa ^_^e doar o insecta , daca ajungi pacolo s'ar putea sa o gasesti sub talpa
Nok!a Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 am vazut-o pe Discovery de mai multe ori, nasty little thing :)