Jump to content
-clao-

Cea mai dureroasa intepatura din lume

Recommended Posts

Posted

Faceti cunostinta cu Paraponera clavata, insecta cu cea mai dureroasa intepatura din lume. I se mai spune si Furnica Glont, si asta pentru ca muscatura sa este echivalentul unui glont de vanatoare care iti strapunge trupul. Cel putin asa afirma toti cei care au avut ghinionul sa fie muscati de teribila insecta sud-americana.

Imagine IPB

Click pentru a citi mai multe + video

Va doresc o zi buna !

Guest stefteo21
Posted

Nici nu arata prea dragut ...

Presupun ca cei care au fost muscati au fost si impuscati cu o pusca de vanatoare ca sa faca asemanarea :D

Posted

Nici nu arata prea dragut ...

Presupun ca cei care au fost muscati au fost si impuscati cu o pusca de vanatoare ca sa faca asemanarea :D

ahaha , mi`e mila de cei muscati .. ca sa afle daca au fost muscati de chestia asta trebuie sa ii impuste nu ? :lol:

Guest stefteo21
Posted

ahaha , mi`e mila de cei muscati .. ca sa afle daca au fost muscati de chestia asta trebuie sa ii impuste nu ? :lol:

Mnu... daca citesti mai atent iti dai seama. Am recitit din nou sa vad poate am gresit, dar mi se pare corect scris.

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Pff..nici nu ma mir, la cum arata :)).

Guest Kamikaze
Posted

si mai zici sa te sperii la seriile alien

noua vorba, baga-ti-as mainile-n furnici, hai mersi

Posted

I se mai spune si Furnica Glont, si asta pentru ca muscatura sa este echivalentul unui glont de vanatoare care iti strapunge trupul. Cel putin asa afirma toti cei care au avut ghinionul sa fie muscati de teribila insecta sud-americana.

si cum dom'le , toti cei muscati au fost si impuscati? daca toti isi permit comparatia inseamna ca asa e.

ce coincidenta teribil de ghinionista.

Posted

si cum dom'le , toti cei muscati au fost si impuscati? daca toti isi permit comparatia inseamna ca asa e.

ce coincidenta teribil de ghinionista.

Aici ai dreptate :) .

Oricum , nu cred ca si-ar dori cineva o intepatura dinasta , doar asa de test :) .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...