Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

dupe

Recommended Posts

Posted

Sunt curios dece pt dupe s-au blocat numai conturile si nu au primit si ban pe ip??Cum vad tot se fac dupeuri,imposibil ca cineva sa faca sute de jew in cateva zile si sa vorbeasca intro zi mai mult pe post decat eu decand sa deschis servul.Acuma dupatori o sa zica ca sunt invidios,dar deloc nu sunt, :tiphat: singurul lucru ce ma deranjeaza faptul ca itemele pierd valoarea reala.

Posted

Va veni si vremea filtrelor.

Toata lumea a inceput sa vorbeasca numai de pile, de favoruri si un concurs care, cum vaneaza mai mult.

Sa nu mai vorbim de atitudinea fiecaruia in ultima vreme. Au ajuns toti Adminii sa fie luati la rost de fiecare in parte si fiecare isi face dreptate in felul lui.

Se vor da filtre atunci cand un sistem stabil si complet va fi pus la punct.

Daca era vorba de pile, se filtra majoritatea, iar cei cu pile erau lasati in pace. Nu a fost asa si nu s-a dat nici un filtru.

Posted

legat de dupe ,

mai nou se fereste lumea sa primeasca soul la trade pt a nu risca sa ramana fara ele , am strans si eu ceva soul din tradeuri , e vreo sansa sa raman fara ele ?

sau cele 100 k jwl sau cate erau o sa ramana in joc pentru totdeauna , macar sa stiu sa nu mai dau nimik pe soul

Posted

Sunt curios dece pt dupe s-au blocat numai conturile si nu au primit si ban pe ip??Cum vad tot se fac dupeuri,imposibil ca cineva sa faca sute de jew in cateva zile si sa vorbeasca intro zi mai mult pe post decat eu decand sa deschis servul.Acuma dupatori o sa zica ca sunt invidios,dar deloc nu sunt, :tiphat: singurul lucru ce ma deranjeaza faptul ca itemele pierd valoarea reala.

pixu ne ia la mijto prin joc cica : ce ma esti ofticat ca eu am dupat in prostie ??!? chestii din astea ;D

Posted

pixu ne ia la mijto prin joc cica : ce ma esti ofticat ca eu am dupat in prostie ??!? chestii din astea ;D

bai use boy veziti de oalele tale

doar dupe jwl sau putut face ... bok sau iteme nu mergea ca fapt divers si de se dadea filtru de picai in raza si tu spuneai dc nu merge dc nu merge de dadea filtru mie nu picau multi dar de dadea filtru la garone pica bucurestiu ... si larestu tot asa ramanea putina lume pe servar si nici ban ip nu e solutia solutia e rezolvarea acelui bug ca altfel nu ai cum sa faci daca un jucator vrea sa joace tot va juca si fara sa stie nimeni va folosti tot felul de kkturi gen aol proxy pt schimbarea ip ului si sa dat filtru dejaba intrun fel ...usa boy nu team luat la misto dar cand vad ca toti se leaga de garone si de mine ce vrei sa stau sa vad cum ma luati la misto ? sa comis sa platit fapta e consumata ...multi din aia ce se cred cinstiti si fac gura ca doamne am dupat multi au folosit speed fac aluzie la guilda rage ... Cristal mai sunt ei aia dc nu au luat 99 ? in fine nu e problema mea... bafta gandeste inainte de a scrie ceva usa boy.

Bafta!

Posted

bai use boy veziti de oalele tale

doar dupe jwl sau putut face ... bok sau iteme nu mergea ca fapt divers si de se dadea filtru de picai in raza si tu spuneai dc nu merge dc nu merge de dadea filtru mie nu picau multi dar de dadea filtru la garone pica bucurestiu ... si larestu tot asa ramanea putina lume pe servar si nici ban ip nu e solutia solutia e rezolvarea acelui bug ca altfel nu ai cum sa faci daca un jucator vrea sa joace tot va juca si fara sa stie nimeni va folosti tot felul de kkturi gen aol proxy pt schimbarea ip ului si sa dat filtru dejaba intrun fel ...usa boy nu team luat la misto dar cand vad ca toti se leaga de garone si de mine ce vrei sa stau sa vad cum ma luati la misto ? sa comis sa platit fapta e consumata ...multi din aia ce se cred cinstiti si fac gura ca doamne am dupat multi au folosit speed fac aluzie la guilda rage ... Cristal mai sunt ei aia dc nu au luat 99 ? in fine nu e problema mea... bafta gandeste inainte de a scrie ceva usa boy.

Bafta!

Pai da ma ca astia ca si tine strica srv ma meritai ban ip doar ca pe urma e rau ca au si alti de suferit

deci dragos a facut bine ce a facut sa nu dea ban ip

Oricum tot pixu ramai =))

Posted

legat de dupe ,

mai nou se fereste lumea sa primeasca soul la trade pt a nu risca sa ramana fara ele , am strans si eu ceva soul din tradeuri , e vreo sansa sa raman fara ele ?

sau cele 100 k jwl sau cate erau o sa ramana in joc pentru totdeauna , macar sa stiu sa nu mai dau nimik pe soul

te asigur eu (o poate confirma si vdragosh) ca jwl-urile dupate de mine si garrone au ramas pe conturile care sunt blocate. jwl-uri pe "piatza" de la noi n-au fost. eu personal n-am cumparat nici macar un item cu jwls dupate. le-am folosit pentru uz personal. seturile care le-am ridicat la + au ramas blocate pe charul principal, la fel si armele. in guilda au ajuns 30 bless care i-am imprumutat cuiva ca avea nevoie sa ridice ceva la +. atat.

daca va face sa dormiti mai bine faptul ca iau filtru atunci dati-mi filtru. o sa imi schimb providerul special pentru voi :)

Posted

:)) Hai sa fim seriosi,toti astia care acuza vorbesc ca sa nu adoarma sau din invidie.Ei vor sa ne demonstreze noua ca ei sunt asa de curati,ca nu ar dupa sau nu s-ar folosi de vrun bug (daca ar sti vrunu).

Daca ar spune cineva pe post cum s-au dupa jwl pun pariu ca la urmatorul scan mai mult de jumate din acc o sa i-a block,ei vor sa para ce nu sunt.

P.S De cinstiti ce sunt s-a inchis crearea unui acc pe 97D :))),toti faceau acc,dupau,schimbau itemele pe caracterul principal si gata.

Posted

te asigur eu (o poate confirma si vdragosh) ca jwl-urile dupate de mine si garrone au ramas pe conturile care sunt blocate. jwl-uri pe "piatza" de la noi n-au fost. eu personal n-am cumparat nici macar un item cu jwls dupate. le-am folosit pentru uz personal. seturile care le-am ridicat la + au ramas blocate pe charul principal, la fel si armele. in guilda au ajuns 30 bless care i-am imprumutat cuiva ca avea nevoie sa ridice ceva la +. atat.

daca va face sa dormiti mai bine faptul ca iau filtru atunci dati-mi filtru. o sa imi schimb providerul special pentru voi :)

Mai bine te-ai simtit si nu ai mai intra pe sv,eu unul,sau cel putin unul copt la minte asa procedeaza,sincer nu ma asteptam din partea ta sa recurgi la astfel de metode.

Cat despre cei care folosesc hackuri pentru a-si usura munca sunt doar niste incompetenti,niste lasi si niste anticoncurenta,asa se duce sv iar de rapa de la acesti fabulosi hackeri pe taramul malefic al linkmaniei.

Posted

Asa ai romanul, zice ca fura(dupeaza) si nu se iau masuri impotriva lor,la noi hotzul ai om de afacere sau smecher ce nu se pedepseste nici daca face declarati pe post sau forum.PlX si Boom voi considerati ca pt dupe un cont blocat este o pedeapsa meritata?

Posted

Mai bine te-ai simtit si nu ai mai intra pe sv,eu unul,sau cel putin unul copt la minte asa procedeaza,sincer nu ma asteptam din partea ta sa recurgi la astfel de metode.

Cat despre cei care folosesc hackuri pentru a-si usura munca sunt doar niste incompetenti,niste lasi si niste anticoncurenta,asa se duce sv iar de rapa de la acesti fabulosi hackeri pe taramul malefic al linkmaniei.

Asa ai romanul, zice ca fura(dupeaza) si nu se iau masuri impotriva lor,la noi hotzul ai om de afacere sau smecher ce nu se pedepseste nici daca face declarati pe post sau forum.PlX si Boom voi considerati ca pt dupe un cont blocat este o pedeapsa meritata?

este un joc dude :) ce va tot agitati ca s-a dupat? prost sa fii sa poti dupa, sa stii sa o faci, dar sa te abtii din respect pentru ceilalti.

Posted

twister sa nu-mi spui ca u nu ai dupat niciodata pe linkmania!

cred ca acu vreo 2BD te-am prins de cateva ori prin LT la stash dupand!

si daca nu ma insel dupai dupa contu ala cu twisterash

Guest trAANCe[
Posted

twister sa nu-mi spui ca u nu ai dupat niciodata pe linkmania!

cred ca acu vreo 2BD te-am prins de cateva ori prin LT la stash dupand!

si daca nu ma insel dupai dupa contu ala cu twisterash

da' tu cine mai esti?

Posted

eu zic ca nu mai e cazu sa discutati ce a fost si cine a facut insa un lucru e clar nu se poate da filtru pe bucuresti si un lucru secundar dar fff inportant cei care au dupat au perdut credibilitatea pe joc si forum.

daca toti stiam cum se face dupe jwl toti faceam

un lucru nu mie clar admini care erau in guilda cu inculpati chear nu au observat nimic in joc sau pe forum se ajunsese sa se vanda iteme de 5jwl la 100--200

Posted

+ 1

Nu ma deranjeaza ca au dupat, au facut-o pe barba lor, ma deranjeaza doar ca din cauza la jwls dupate s-a stricat piata de vanzari cumparari de iteme.

Am stat o zi intreaga on pe 2 conturi deodata si am reusit sa strang vreo 54 de jwls in total, ca sa constat apoi ca abia imi puteam permite doar 1 item amarat, cand eu speram sa iau cel putin 2-3 cu aceste jwls.

Posted

+ 1

Nu ma deranjeaza ca au dupat, au facut-o pe barba lor, ma deranjeaza doar ca din cauza la jwls dupate s-a stricat piata de vanzari cumparari de iteme.

Am stat o zi intreaga on pe 2 conturi deodata si am reusit sa strang vreo 54 de jwls in total, ca sa constat apoi ca abia imi puteam permite doar 1 item amarat, cand eu speram sa iau cel putin 2-3 cu aceste jwls.

ce ciudat... io ieri in icarus in aprox 2 ore am strans 30 de jwl ... trebuie sa stii ce sa iei pt jwl ( un mic secret ti`l zic si tie, incearca sa stragi box of heaven )

Posted

nu se poate da un fel de ban pe pc? adica sa nu se mai poate intra in joc de pe acel pc?

stiu ca era o chestie cu ban la id'ul placii de retea sau ceva in genul :P

Posted

ce ciudat... io ieri in icarus in aprox 2 ore am strans 30 de jwl ... trebuie sa stii ce sa iei pt jwl ( un mic secret ti`l zic si tie, incearca sa stragi box of heaven )

Ei bine eu nu rezist Icarus deocamdata, asa ca ma multumesc cu Aida si s-o spui lu mutu ca strangi 30 de box in 2 ore in aida, mai ales ca ai concurenta pe cei din party :). Daca prinzi 10-15 box din care sa cada rena / zi sa fii multumit in aida.

Posted

Ba da greu o fii sa dai un search pe google sa vezi cum se fac dupele..Eu deja stiu de mult timp dar asta nu inseamna ca trebuie sa si fac.Si nu doar pe versiunea asta stiu..Stiu si pe 97, si pe season 3..pe mai multe..Acum depinde fiecare cat de corect e si cat ii place sa nu strice spiritul jocului :| .

Posted

si ce rezolvi? schimba placa de retea sau mac-ul si he`s back :D

dupele pot fi detectate destul de usor. faci dupe o data, iei ban, schimbi placa de retea (care costa) si nu cred ca esti prost sa mai faci si a 2'a oara. serios, de cate ori crezi ca un player isi va schimba placa de retea? :))

Posted

Nu stiu daca se da ban pe mac. Parca era doar filtru ip/clasa ip.

Si in plus "cata scoala" iti trebuie sa mergi sa faci dupe de la sala de net "xulescu"?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...