Jump to content
Guest stefteo21

Barul în care te poţi îmbăta fără să te atingi de alcool

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

Adulţii sunt de foarte multe ori sfătuiţi să bea cu măsură. Însă, proprietarii unui bar din Londra îşi sfătuiesc clienţii....să respire cu măsură. Asta pentru că toate încăperile barului sunt "învăluite" în vapori de alcool.

Dacă petreci o jumătate de oră în ineditul bar, cu siguranţă vei pleca mult mai voios decât ai intrat şi cu o alcoolemie care nu-ţi va mai permite să te sui la volan.

Şi pentru ca senzaţia să fie completă, barul Alcoholic Architecture a fost decorat cu "bucăţi" imense de lămâie şi paie supradimensionate. Astfel, clienţii se simt exact ca într-o băutură alcoolică.

Experienţa este intensificată de o coloană sonoră care imită zgomotul făcut de băutură atunci când este turnată în pahar, peste cuburi de gheaţă.

Barul poate găzdui 40 de clienţi şi este "opera" gastronomilor Sam Bompas şi Harry Parr, informează www.metro.co.uk. Nu este pentru prima oară când cei doi inventează ceva atât de trăznit. Aceştia au mai organizat şi mese cu mâncare gatită numai din jeleuri.

"Este visul nostru foarte mult timp. Să facem mâncare supradimensionată a devenit o obişnuiţă pentru noi, aşa că ne-am gândit să facem şi o băutură gigantică", a spus Bompas.

Preţul unui bilet de intrare în acest inedit bar este de cinci lire sterline. Clienţii trebuie să aibă peste 21 de ani.

Antena3.ro

Posted

Probabil angajatii stau cu masti pe fata :)).

I LOL'D ! :))))))

o sa vedem accidente la TV cu betivi la volan " n-am baut nimic domnu` ! am stat la baru` lu` Ghitza numa` ! :))"

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Sa vi aici sa te uiti la un meci =))).

Guest MaGic_MaStEr
Posted

si sa nu mai ajungi acasa? =))

@ frumos bar :<

Ehh.. lasa ca acasa tot ajungi,ajutat de prieteni :D...

dimineata :))).

Guest Kamikaze
Posted

Probabil angajatii stau cu masti pe fata :)).

sau nu intra in incaperile cu vapori de alcool

Guest stefteo21
Posted

Dar cine a zis ca angajatii nu sunt beti ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...