Guest stefteo21 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Încălzirea globală ne distruge planeta. Pe spatele acestui fenomen aruncăm vina pentru toate relele care se întâmplă, iar de vină pentru apariţia încălzirii globale sunt diverşi factori, principalul fiind dioxidul de carbon (CO2). Acum, am aflat cine-i de vină pentru toate acestea: obezii.În urma unui studiu condus de profesorul doctorand Phil Edwards, de la London School of Hygiene and Tropical Medicine, s-a concluzionat că persoanele supraponderale au un impact mare asupra mediului.Astfel, obezii tind să mănânce mai mult, producţia de mâncare fiind mai mare, emisiile de CO2 fiind şi ele mai multe.Apoi, pentru că se deplasează greu, persoanele supraponderale tind să circule numai cu maşina, care emite C02 vinovat pentru distrugerea stratului de ozon. Iar apoi, se pare că obezii au şi cele mai multe... gaze, iarăşi CO2, care e nociv.Mai mult, se pare că un om gras e vinovat pentru emiterea unei cantităţi de circa o tonă de CO2 pe an.sursa: libertatea
[IlluSioN] Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 sa mai tina regim si ei :D unii prea mult mananca si pe zi ce trece toti se ingrasa
nky* Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Acum, am aflat cine-i de vină pentru toate acestea: obezii.in sfarsit am aflat de ce "nu mai am aer". :D
ChoWdeR Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ori am mai vazut aceeasi stire pe linkmania ori eu am un dejavu` ar apoi, se pare că obezii au şi cele mai multe... gaze, iarăşi CO2, I lol'd )))
Glau Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 'Apocalipsa Obezilor' , run for your life!!! :crybaby: # True stirea. :D
Guest MaGic_MaStEr Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 'Apocalipsa Obezilor' , run for your life!!! :crybaby: # True stirea. :D de acord .
marius_truckerfan Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 . Asta e chiar tare ... si e si adevarat :) .
MoBiLe2 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 sunt foarte importante si rezidurile lasate in urma de fiecare.sunt convin ca poluare e dubla daca ai mancat numai cu E-uri.uneori plutesc si trebuie un debit urias de apa ca sa-i evacuezi.
ShorTyx Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 fratele meu, e chiar de tot lenea asta, nu ii inteleg. Pe vremuri erai pedepsit cu moartea daca ii raspundeai cu "NU vreau" la nobil/conducator. Acum toata lumea e in "beshini" si se crede "cine sunt eu, nimeni nu ma poate dobori"as avea mai multe de scris da "MI-E LENE"
Random Hero Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Mai mult, se pare că un om gras e vinovat pentru emiterea unei cantităţi de circa o tonă de CO2 pe an.si un om cu o silueta normala cat CO2 emite anual? :blink: